Hahaha



Tänk så fel det kan bli.. hihi

Irritationsmoment..

Någonting som irriterar mig fruktansvärt mycket är att kompostpåsarna är i papper. För det första går alltid kanten sönder när jag ska vika ner den, vilket gör att det blir hel konstigt sen när man ska kasta den. Om man inte ser till att allting man kastar i dom är snustorrt så läcker dom. De är mycket mindre än de gröna påsarna som fanns förut. Till sist, någonting som kanske främst beror på att jag är klantig, så missar jag påsen typ 50 % av gångerna jag ska kasta någonting i den.

Det sistnämda är särskilt jobbigt när man har tajta jeans på sig, är lite knepigt att böja sig och plocka upp det man tappade då, men som tur är går jag nästan alltid omkring i mjukisar hemma!

Aoutch!

Jag borde inte tränat mage alls idag. Jag kommer ju knappt upp ur soffan nu, haha. Aj, aj, aj!

Hihi

Skoj att de funkade ^^

Testar att mobilblogga, kul att se om de f...

Testar att mobilblogga, kul att se om de funkar..


Hurtig på morgonkvisten!

Idag vid 10.40 befann jag mig, tro det eller ej, på hyllan! Ska dit imorgon kl 10 igen med Jouline, då ska det köpas kort, och tränas.. Den här gången ska jag fasen fortsätta med träningen och inte bara träna en kort period. Skulle vara så skönt om man kom in i det där att träna ungefär 3 gånger i veckan. Det är ju såå skönt.. efteråt!

Pinsamt

Klockan 00.00 natten mellan söndag och måndag började det. Det har snart gått 48 timmar. Det är nästan pinsamt hur sjukt jävla jobbigt det är att inte äta chips eller godis. Jag och linda har förtillfället en mycket givande konversation om detta på msn. Vi klagar tillsammans, det känns en liiiten aning lättare när vi är i exakt samma sits. Saying goodbye to the days of snacks and candy!

Tvätt

Denna förmiddag bjuder på en tvätt-tid i tvättstugan! Jag tycker det är läskigt att vara där nere alldeles själv, det ekar, är lite halv skum belysning och låter en massa. Jag går alltid dit ganska sakta, skyndar mig att slänga in tvätten i maskinerna och halv springer tillbaka upp till min mysiga lilla lägenhet igen..

Hey, soul sister


Tränings sugen

Jag är så sjukt sugen på att börja träna!! På riktigt. Jag vill gymma, gå på olika pass, step, box och sånt skoj! Men, det är inte så kul att göra det själv, allting blir mycket roligare om man är två^^ Ut och springa funkar ju inte riktigt för mig eftersom andningen sätter stopp för det..

Dagen

Igår kväll när jag gick och la mig tänkte jag att jag skulle gå upp skapligt idag så jag ställde klockan på 08.45. Men inte fan vaknade jag för det, måste råkat stängt av larmet i sömnen, för jag vaknade inte förrän kl 10. Då blev de iallfall en snabb fukost och sen ut på promenad. Ringde till Cecilia och kollade om hon va hemma, vilket hon va så jag drog dit. Vi kollade på doctors, sen ville hon följa med och gå en liten sväng :) Bäbisen har ju inte kommit än! Jag börjar bli otålig.. Sen bjöd hon på god mat, så bakade vi en kladdkaka. Riktigt god blev den (jag tog bara en liten bit Linda :P) Sen kilade jag hem!

Och jag skrev att jag bara tog en liten bit för jag och Linda har en deal att vi inte ska äta chips, godis, ostbågar och andra onyttigheter tills hon fyller år. Jag har haft en sjukt onyttig period. Inte bra de inte!

Förövrigt så har jag namnsdag idag!

Puss!♥


TOGA


Förra året när de va toga, riktigt kul kväll! :)


Morgondagen

Som det ser ut på smhi just nu så verkar det bli promenad imorgon bitti för min del. I fredags precis när jag kommit utanför dörren när Linda och jag skulle gå en sväng så började de regna, typiskt. Vi gick iallfall, men bara lite.

(Det va meningen att jag skulle lägga upp en bild från smhi där det visar 7 grader och sol imorgon, men nu funkar det ju inte!!) Men nu vet ni det iallfall, 7 grader och sol, då är det ganska skönt med en promenad och ipoden på högsta volym. Eller inte riktigt högsta, men hög iallfall. Musiken blir bättre då på något vis.

Snart promenad..

Om en liten stund ska jag och Linda ut på en promenad. Det var så soligt och fint i morse, jag blev så glad när jag vaknade och såg att solen sken in genom fönstret, men nu har det blivit hel mulet? Typiskt. Men det är alltid bra att röra på sig iallfall. Det känns alltid så bra efteråt!


22.45


Jag önskar att jag va en sån som inte tänker alls..


Justin Bieber

Det är lite kul de där med Justin Bieber tycker jag, för i slutet av -08 tror jag de va så hittade jag klipp med honom på youtube och tyckte att han va bra, och jag minns att jag sa till någon, minns inte vem de va, att hoppas att dom upptäcker honom. Så att han får skivkontrakt och sånt alltså, haha, och se hur de gick :P


Picasa 3

Ett super enkelt bild redigerings program som är kull att använda en så tråkig dag som denna :) Vill ha sol, sol, sol, NU ^^


Blä

Seriöst, vad är det här egentligen, är typ snöblandat regn i slutet av April! :O Usch, usch!

Jag saknar dig!


Åhh!



Blev alldeles nyss kär i denna sötsak från gina!


bla bla..

I just want you to come home.. and stay here.

Nej, dags att sova nu! Puss!♥


..

Vi är aldrig starkare än vår svagaste punkt.

Oh, vad irriterande!

Kollade precis klart på säsong 3 av O.C.. När Marissa dör.. tror jag? Och så ska jag kolla första avsnittet på säsong 4, men då har de inte lagt upp säsong 4 :O Galet irriterande!

Förövrigt ser jag fram emot lördag^^

internt

Linda: Min tangent äter upp mig!
HAHA, gamla goa minnen^^

Imorgon ska vi bege oss till Emma och Simon eftersom de har sin inflyttningsfest :) Jag ska inte dricka någonting, men det ska bli riktgit kul att gå ut någon annanstans än i Nyköping :) Kommer hem igen på söndag!

Ciao!♥

Jobb

Idag ska jag jobba för första gången på typ en månad, så det är verkligen välbehövligt! Börjar kl 13 och slutar 21.30, så det blir en lång dag. Men det är iofs bra, eftersom det blir många timmar :)

Ha de fint♥

Ikea.. igen

Idag var jag, Leffe och Cecilia på Ikea i Linköping och köpte det sista till flytten imorgon. Det blev även en vända in på biltema, där köpte jag mig en cykel! :)


RSS 2.0