Beställd

Okej, jag kunde inte hålla mig. Klänningen är nu beställd. Typiskt mig...


John Mayer- In Your Atmosphere




I don't think I'm gonna go to LA anymore
I don't think I'm gonna go to LA anymore
I don't know what it's like to land and not race to your door
But I don't think I'm gonna go to LA anymore


I don't think I'm gonna go to LA anymore
I'm not sure that I really ever could
Hold on to a hotel key
in your bedroom neighborhood
With me sleep walking in Hollywood


I'm gonna steer clear
Burn up in your atmosphere
I'm gonna steer clear
Cause I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you there
So I don't think I'm gonna go to LA anymore


I dont think I'm gonna go to LA anymore
Get lost on the boulevard at night
Without your voice to tell me
I love you, take a right
The ten and the two is a lonely sight


I'm gonna steer clear
Burn up in your atmosphere
I'm gonna steer clear
Cause I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you


I'm gonna steer clear
Burn up in your atmosphere
I'm gonna steer clear
Cause I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you there, see you there


I think I'm gonna stay gonna stay, gonna stay in the grey, think i'm gonna stay
All the street lights say nevermind nevermind
All the canyon lines say nevermind
Sunset says we see this all the time, nevermind never you mind


Post Bridge:
Where ever I go
What ever I do
I wonder where I am in my relationship to you


Where ever you go
Where ever you are
I watch your life play out in pictures from afar


Where ever I go
what ever I do
I wonder where I am in my relationship to you


Where ever you go
Where ever you are
i watch your pretty life play out in pictures from afar

Sjukling


Usch, jag va tvungen att gå hem från jobbet. Tror min ipren måste slutat verka. Jag skulle slänga en tvättsäck och så bara snurrar de till i huvudet, as läbbigt. Så känner jag mig helt matt i hela kroppen, jäkla förkyldning, kan den inte ge sig snart? Visst, jag har bara haft den i 3 dagar nu, men jag är ur less på den. Så det så. Och jag som skulle träffat Emma ikväll :(


Funderar på att tröst-shoppa klänningen från nelly som jag visade igår. Hm... Får fundera vidare på den saken över en kopp med honungsvatten som förhoppningsvis gör att det känns bättre, iallfall i halsen.

Ååååh ^^

Jag blev alldeles nyss ner-kärad i en klänning från nelly.com, om jag är duktig och inte slösar en massa den här månaden ska jag nog köpa den här i månadens slut.





Visst va den söt?


Förkyld.. IGEN!


Jag kom hem från jobbet för en stund sen. I morse när jag kom dit så va de första jag såg en lapp på dörren: "Vinterkräksjuka pågår". KUUUUUL tänkte jag, not. Men som tur va så är det iallfall inte på min avdelning (ännu).


Hur som helst, jag är förkyld, igen. Jag tycker att jag är det titt som tätt nu för tiden. Jag tror starkt på att det är på grund av baconsprutan. Meeen, vad vet jag?


Om en liten stund ska jag kolla på Ghost whisperer, den serien har jag blivit helt inne i. Det är väl nästan det läskigaste jag kan kolla på om spöken och sådant utan att få mardrömmar, haha.



Time to sleep

Nej, tror jag ska göra mig i ordning för sängen nu. Klockan 21 är det ju Andra avenyn, det slutade väldigt spännande förra veckan, så det här avsnittet har jag sett fram emot. Hoppas att jag kan sova ikväll eftersom jag ska upp kl 6 imorgon, jobbar till kl 14.

Är lite orolig för att fiskorven ska flyga i det här ovädret.. Men det går nog bra :)
Sov så sött sen allihopa!


Lunch och knäpp-katt


Hallå!
Strax efter jag skrev det förra inlägget ringde syrran och frågade om jag ville komma och äta bakadpotatis! Och inte tackar man nej till det inte. Det va bara att ta på full utrustning (termobyxor, vinterjacka och vantar) och ge mig ut i ovädret. Det va verkligen jobbigt att gå dit, hann bli riktigt varm faktiskt. Och ja, det tar bara 5 minuter. Med snö upp till knäna är det inte det lättaste.. Okeej, nu överdrev jag lite, men nästan till knänä iallfall.

Som vanligt har Lucas (katten) en förmåga att se helt lost ut, här kommer några exempel;







och till sist den goda röran som va till potatisen;



Oprah


Sitter och kollar på Oprah på 3an. Det handlar om en 7 årig flicka som har barnschitzofreni. Hon ser djur som hon har döpt dom till olika veckodagar och nummer. Tydligen säger en del av djuren åt henne att slåss och om hon inte gör det ska de bita och riva henne. Fatta vad läskigt för en liten 7 åring.



27e januari


God förmiddag!
Usch vilket oväder det är ute idag. Det gillar jag inte alls, därför kommer det inte att bli någon promenad idag. Inte kul att gå ut och gå i det här vädret. Men oh vad jag ser fram emot våren, när det börjar bli lite grönt på träden och man kan se en tussilago(stavning?) här och där. Det är mysigt.

Får se vad jag hittar på idag.. Kanske tränar lite på crossen, kanske inte.. Kanske kollar på film, kanske inte.. Aa, ni fattar vilken. I dunno what to do. Men någonting ska jag nog komma på!..

Paradise hotel

OLIDLIGT SPÄNNANDE!


Tisdag kväll

Jag gjorde hemgjorda köttfärsbiffar med sås och makaroner förut, riktigt gott blev det! Meen, nu börjar jag känna mig lite små sugen på att äta någonting igen. Hm. Tror det får bli en smörgås med keso och tomat på, det är ju så gott! Sen har jag fått för mig att keso är nyttigt också.. Men det kanske jag har fått om bakfoten, någon som vet? 
Den här gången blev de till och med någon keso med mindre fett. Men endast för att den vanliga inte fanns. Men det kvittar, det smakade iallfall likadant.


(Bilden är från google)


Ny design..

Äntligen fick jag arslet ur vagnen och gjorde en ny design! Vad tycks? Själv tycker jag att det är kul med lite omväxling! Nu ska jag göra mig i ordning och gå på en promenad med mami.
Puss♥

Paperweight








Mysko.

Jag kokade ett ägg för en stund sen, och kolla vad det såg kul ut:


Blev en låång promenad.

Ja, 1 timme och 23 minuter exakt blev det! Jag tytcker att det alltid känns så skönt efter att man har rört på sig ordentligt. Man blir trött, men ändå pigg på ett härligt sätt.

Some pictures;




Dags för en promenad!

Som ni kanske förstår av rubriken så tänkte jag ta mig en promenad nu, förhoppningsvis en låång. Om jag orkar! haha. Som sällskap har jag min lilla ipod. Det är med bra musik i öronen promenaderna blir som bäst!


Långa leveranstider.

Igår när jag satt framför datan så klickade jag mig in på HM för jag tänkte beställa de plaggen som jag visade här i bloggen för några dagar sedan. Glad i hågen klickar jag mig in på varukorgen och då ser jag att det, på minst hälften av grejerna, är leverans i april! APRIL!? tänkte jag. Eller snarare sa, med en mycket irriterad ton. Jag blev skit sur för jag behöver inte de där grejerna i april, jag behöver dom senast den 8e mars! Det jag vill komma fram till är att jag tycker att det är riktigt dumt att de lägger upp plagg på hemsidan som de inte kan leverera förrän ca 10 veckor senare.

Kände bara att jag behövde säga det.


Sunday

Tjena hejsan! (som de sa i glassbils reklamen för länge sen..?)

Idag sov jag ganska länge, till kvart i 12! Med tanke på att jag va vaken till kl halv 3 igår och jag hade gått upp kl 6 så var jag nog ganska trött och behövde sova^^ Så det va sköönt! Det märks verkligen att jag längtar efter sol, bad och värme! Nu tror jag att jag har drömt om att jag vart utomlands ca 4 ggr på en vecka! Men det är bra, för drömmarna är jätte verkliga så det känns som att man är på semester när man sover, haha.

Jag har hunnit med en rask promenad på 1 timme och 10 minuter idag också. Och den här gången med ipod hörlurarna i öronen.. Det är första gången sen i oktober(?) jag använder min ipod, så de va mysigt att lyssna på musik under promenixen.

Tjing♥


Saturday

Sitter här och funderar på om jag ska ta en promenad idag också eller om jag ska strunta i det idag och ta det imorgon istället. Hm. Det ser så grått och trist ut utomhus, så jag tror faktiskt att jag strunat i det. Just nu iallfall..

Idag jobbade jag till kl 13.30 :) Kl halv fem ska vi till Anki för hon fyller 60 år i veckan som kommer. Så då blir det väl lite god mat antar jag, det brukar iallfall vara god mat, det gillar jag! :) Efter det ska jag träffa Linda! Det va längesen vi sågs. Så nu är det väl på tiden!^^

Hoppas att alla får en trevlig lördags eftermiddag och kväll♥


Thursday

Nu på morgonen har jag gått en en timmes promenad :) Det var skönt, men mina öron blev helt knall röda, haha, de såg lite kul ut faktiskt. Nu ska jag värma på lite chili con carne och sen ska jag iväg till jobbet vid halv två :)

Hoppas att alla får en bra dag :)♥

Ledig dag idag :)

Hej!

Idag har jag vart ledig. Men jag har gjort en del iallfall! Först så hjälpte jag Leffe för han höll på att såga upp alla stockar som mamma fick av Andreas i julklapp. Så slände jag allting på en hög sen, skit jobbigt var det! Så nu har jag ont i ryggen :/ Tränat har jag också gjort idag! Hurtigt av mig :) haha. Och som belöning va de as god mat idag, grillat! Mitt i vintern, jag vet, men det är då det är som godast tycker jag för på sommaren äter vi det alltid så mycket att man tröttnar på det.

Nu har jag också bestämt att jag följer med Milad upp till Umeå den 3e februari, så är jag där i en vecka eftersom jag ska gå på Emma och Moas 20-års fest den 13e februari :) Så det ska bli kul! 

Snart bär de ju av till Teneriffa också! (eller snart och snart, jag intalar mig det iallfall) Så nu börjar det bli dags på att införskaffa en ny bikini eller två. Jag vill ha en vanlig helsvart. Sen funderar jag på den på bilden nedan från hm. Tänkte att det är ju kul att ha en som det är lite färg på också :)  


Riktigt bra strad kläder det här :)


Kommer ej på någon rubrik.

Jag har kommit på att jag är en planerare. Jag blir omedvetet väldigt irriterad när folk inte kan planera saker och ting i god tid. Nu menar jag inte att man ska planera allting i minsta detalj, men tex. om man ska åka bort någonstans vill jag veta i god tid när. Om man hela tiden skjuter upp svaret börjar irritationen krypa sig på.. Jag kan inte hjälpa det :P

Ikväll är det Paradise hotel! :)


Jag tycker om min kalender vääldigt mycket! ^^


Slut på helgen

Japp, idag är det söndag. Idag har jag, Leffe, Robin, Johan, Andreas och många fler åkt cross och fyrhjuling på överbosjön :) Jag åkte bara fyrhjuling, och jag körde faktiskt själv idag! Riktigt roligt var det faktiskt, men fy vad kallt det blev efter en stund. Eftersom man gasar med tummen så blev den stackaren (tummen alltså) till en isbit när jag åkte. De blåste förjävla mycket. Men kul var det ändå :)

Sen var det raka vägen hem till kusin Johan för att fira att han och Martin fyller år :) Det bjöds på marängswiss, vilket jag tycker är en riktig höjdare, så nu är jag super mätt. Magen känns ungefär som en medicinboll. Mindre kul..

Senare ikväll ska jag kolla på En annan del av Köping. Jag tycker att de är för härliga! Speciellt Tobbe..


Fredag

Hej!

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen! :) Nu sitter jag och kollar på let's dance och äter en riktigt, riktigt, riiiiktigt god apelsin, MUMS säger jag bara^^

I helgen är jag ledig, så imorgon ska vi bada tunna och på söndag ska vi ge oss ut och åka fyrhjuling igen, så nu är det bara och hoppas på att kylan stannar kvar några dagar till, eller iallafall att det håller sig under nollan på termometern så att isen inte smälter!..

Förlängning..

.. av vikariatet på jobbet till den 31/1, vilket är bra! :)

Idag har jag haft en riktig slapp dag! Det enda vettiga jag gjort är att jag gått en sväng till affären och köpt hem lite nödvändiga saker och så har jag även plockat ner julgranen.. eller nästan iallfall, allt pynt är åtminstone nere :)

Nu längtar jag verkligen tills den nionde mars då vi åker till Teneriffa, det ska bli såå skönt^^

Mysig dag idag.. :)

Hej!

Idag så åkte jag ju in till Emma vid kl 13. Sen satt vi och pratade ett tag och sen bestämde vi oss för att gå till stan en sväng. Så då gjorde vi det, men eftersom jag inte har några pengar och Emma inte verkade speciellt shopping sugen (förutom från cocoo.se då, haha) så blev de bara en kortis. När vi va tillbaka hemma hos Emma så kom Mirja! :) Vi (läs Emma) lagade köttfärssås och spaghetti! Jätte gott blev de! :)

Nu sitter jag hemma och kollar på filmen Something new på 3an, en riktigt mysig film. Efter filmen ska jag kolla på dagens avsnitt av paradise hotel på tv6 play :)

Vad jag ska hitta på imorgon vet jag inte riktigt.. KANSKE tränar då istället, för de gjorde jag aldrig imorse, det blev liksom inte av. hehe.


Tisdag

Idag ska jag träffa Emma och Mirja eftersom Emma flyttar till Östersund för att plugga! Dom ska jag träffa runt kl 13.. Har precis ätit frukost, macka med tomat, ost och aromat på, kanon gott! :) Sitter här och funderar på om jag ska ställa mig på crossen en stund. Men tvekar eftersom jag vart lite små snuvig i ett par dagar, det kan ju faktiskt bli värre om jag tränar.. Hm, får se hur jag gör :P

Hoppas att ni får en bra dag :)

Lååång dag idag..

Hej hopp!

Idag har jag jobbat en delad tur, dvs både för och eftermiddag. Men man är ju ledig 3 ½ timme mitt på dagen :) Under min rast idag så låg jag inte hemma och sov (som jag brukar göra när jag jobbar sånt här pass) nej, jag följde med och åkte fyrhjulig på Överbo-sjön, vid Buskhyttan. Det var riktigt kul faktiskt, men kallt! Kändes som att kinderna skulle trilla av, haha.

Nu orkar jag inte sitta uppe och uggla mer.. Ska ju upp kl 6 imorgon med. Men det är bara att ligga i så att man kan ta en sväng till Umeå i slutet av månaden :)

 


Dags att börja träna?..

Hej!

Igår jobbade jag och det ska jag göra idag och imorgon också. Det behövs, för jag behöver peeeengar! Höhö.
Jag har kommit på mig själv med att jag vart skit taggad på att börja träna i några veckor nu. Men det har liksom inte blivit av.. Hm. Är mest sugen på typ step ^^ Det är verkligen svin kul! :) Fast om jag ska börja träna ordentligt nu ska jag fan köpa nya träningskläder. Det känns mycket roligare att träna då, tycker jag :)

Nej, tror jag ska träna lite på crosstrainern vi har hemma. Det är tråkigt, men den är ju effektiv iallafall..
Puss♥ 


Trettondagsafton..

Hej hopp! :)

Igår var jag och Milad på Rosvalla och kollade på handboll! Först va de Egypten som spelade mot.. hmm.. antingen slovenien eller slovakien, minns inte riktigt. Sen va de Sverige och Norge som spelade! Dessvärre så förlorade Sverige, men de va skoj att kolla iallafall :) Men det allra bästa var nog ändå den kokta korven! Jag älskar verkligen kokt korv som man köper i typ kiosker^^ MUMMA!



Idag har jag badat badtunna! :) Milad badade också lite, men bara typ en kvart, haha, de va lite kallt för vi hoppade i även fast den inte va så uppvärmd som den ska vara.. Men men, de gick ju det också.
Sen va jag tvungen att säga hejdå till min sötfis för han åker hem imorgon :( Usch. Hatar att säga hejdå. Men vi ses väl om typ 4 veckor igen eller nåt. Men det suger ändå. STEN HÅRT.


Bowling och badtunna!

Igår kväll så va jag ju iväg och bowlade med Emma, Linda och Jonas :) Jag kom 3a. hehe. Men jag fick flest strikar, faktiskt 4 st! Sen när jag och Emma kom tillbaka hit så va det hopp ner i badtunnan! Riktigt skönt va de ^^ Vi satt där från 22-02 ungefär! Och idag har jag bara slappat! Är verkligen skit trött, fattar inte varför :S Men men, de är så det är! Nu ska jag kika på tv en stund! :)


Leffe, Milad, Robin och Andreas är duktiga och ställer tunnan där den ska vara!

Bowling och badtunna!

Igår kväll så va jag ju iväg och bowlade med Emma, Linda och Jonas :) Jag kom 3a. hehe. Men jag fick flest strikar, faktiskt 4 st! Sen när jag och Emma kom tillbaka hit så va det hopp ner i badtunnan! Riktigt skönt va de ^^ Vi satt där från 22-02 ungefär! Och idag har jag bara slappat! Är verkligen skit trött, fattar inte varför :S Men men, de är så det är! Nu ska jag kika på tv en stund! :)


Leffe, Milad, Robin och Andreas är duktiga och ställer tunnan där den ska vara!

2a januari :)

Hej hej! :)
Nu var det ett par dagar sedan jag skrev igen. hehe. Nu har det iallfall vart nyår och det var riktgit trevligt :) Slutade ju jobbet 21.30, va hos emma vid 22 och sen vid kl 23 så gick vi mot Moa :) Där var vi vid 12 slaget, sen gick vi till krogen, och det var riktigt trevligt! Synd bara tt jag fick ont i magen, misstänker att jag har magkatarr eller nåt.


Emma var glad att se mig, haha :P


Mirja kom förbi en sväng!


Milad försökte (under stor koncentration) öppna champangeflaskan vid 12 slaget!


Fick nyårs kram av Emma! ^^


Milad, Stoffe, Philip och Rille på Tellus :)

Nu ska jag iväg och bowla med Linda, Emma och Jonas! Sen ska Emma med hem till mig så ska vi bada badtunna! :) Den kom på plats idag, så det ska bli kul att prova! :) Hörs♥

RSS 2.0