SUNSHINE

Idga var det riktigt fint väder! Sååå skönt! Var ute på en promenad med Cecilia och Elsa i solskenet på eftermiddagen.


HÖJDEN AV DUMHET?

Att backa på E4an MOT färdriktningen när det är så halt ute som det är idag. Det var precis det en (antagligen svagt begåvad) man gjorde när vi var på väg hem från stadium. Som om inte det vore dumt nog så öppnat han dörren precis när vi åker förbi! Vilket pucko!

Tyvärr var det inte den här väldigt goda sortens pucko...


SNÖSTORM

Vilket jäkla väder man vaknade upp till idag! Helt vitt bara man kollar ut, snön yr omkring som fasen.. Tur att jag inte måste ut idag. Men jag ska iallafall in till stan med mamma och Leffe sen, ska kolla om jag hittar någa julklappar att köpa. Hittills har jag inte köpt en enda, så svårt att komma på vad man ska köpa.

Igår blev det bestämt att Anki och Jonathan ska fira jul med oss, det ska bli kul! :)


Brasan är iallfall tänd så man slipper frysa^^

LÖRDAGEN

Jag jobbade ju natten som va och det gick bra :) Sov till typ kl ett idag och vid fyra skulle vi till Anki och Jonathan eftersom Jonathan fyller 19 år på måndag! Där bjöds det på smörgåstårta och chokladtårta med jordgubbar och grädde, riktigt gott!

Kl sex drog jag till jobbet för att jobba tre timmar. Kändes ganska onödigt, men de va kris så man får väl ställa upp. Nu är jag trött så ska nog lägga mig snart :) Pöss♥

FORTFARANDE VAKEN

Och det var ju det som var meningen. Men nu börjar det kännas som att det är dags att dra sig mot sängen. Ögonlocken känns som.. inte bly ännu.. snarare sten. HEHE. Okej, de va inge kul, det märkte till och med jag. Det jag menar va att ögonlocken inte riktigt känns lika tunga som bly, men nästan.

Nej, time to sleep.


Goooooooooooodnight!

NATTBLOGG

Här sitter jag och ska försöka hålla mig vaken till minst kl 4 iallfall. Jag jobbar ju imorgon natt och jag gör ju alltid så att jag sitter vaken en natt hemma så att jag sover hela dagen sen. Det brukar funka ganska bra sålänge man håller sig sysselsatt. Grejen är att jag inte kommer på någonting att göra. Hm. Får väl sitta här och skriva några inlägg kanske? Haha, bra tidsfördsriv när man inte har någon inspiration till att skriva någonting vettigt! Nooot.

Just det, jag va förresten in till Peters tattoo och lämnade bild på hur jag vill att texten ska se ut, så nu är det klart! Det kommer nog bli kanon, looking forward to it as hell!


Rihanna- California King Bed


LOUD

Jag måste bara tala om att Rihannas nya album är grymt bra, gillar faktiskt alla låtar vilket är väldigt ovanligt :) Rekommenderas!



Vad mycket jag skriver om musik hela tiden.. haha. Meeen det är mycket bra ny musik just nu, då blir det så :P


MY WORLDS- THE COLLECTION

Finns nu på spotify även fast de inte kommer ut på wallmart förrän om 2 dagar, haha. NAJS!


CHEEZ DOODLES

Lite onsdags-mys med ostbågar. Doris (katten) tycker också att dom är goda så hon får smaka en emellanåt..


FIREWORK


Jag älskar den! Vad tycker ni? :)

BOKAT TID, CHECK

Jag har förresten bokat tatuerings tid idag! Glömde att skriva det förut :P Så den 6e januari kl 10 får ni tänka på mig. Läääääääääängtar! ♥


FIRST STEP 2 FOREVER: MY STORY

Nu är den utläst. Den var riktigt jävla svinbra. Tror nästan jag kan sträcka mig så långt att den var lätt en av topp tre bästa böckerna jag någonsin läst. Sättet han berättar på, sjukt bra! Som Gunde Svan säger, ingenting är omöjligt!

Att börja med att inte ha någonting, att sjunga på gatan för att samla ihop pengar, till att vara en av de största artisterna i världen bara 4 år senare. Att vinna artist of the year... Hur cooooooolt? Sick.

Så jag rekomenderar den här boken till alla som vill ha en hel del skratt och otroligt mycket inspiration! Vare sig man är ett fan av Bieber eller inte.. :)

FINALLY

Titta här vad som damp ner i brevlådan!




Nu vet jag vad jag har att göra resten av kvällen, förutom halv åtta förstås, för då är det PH som gäller^^


WEHOO

Hur bra är han inte?

Favorite breaktrough artist: Justin Bieber
Favorite pop/rock male artist: Justin Bieber
Artist of the year: JUSTIN BIEBER!

Bäst! :D

Dessa kategorier vann han på ama (American music awards) i natt :)

Tänkte bra informera er ;P


PINK- RAISE YOUR GLASS


FRAMTIDA TATUERING?


eller



tror jag :)




Anledningen till innebörden i texterna är att jag ska försöka tänka på det när jag kommer vara i en situation jag tidigare fått en panikattack i. För att försöka påminna mig själv om att det är jag som har kontrollen.

Vilken tycker ni är bäst? Jag tror min personliga favorit är tvåan, kanske ett annat teckansnitt. Men det som är nu är också fint, ska testa hur det blir med andra också!


VAMPIRES


TELEFONKÖ

Jag har börjar dagen med att sitta i telefonkö i ca en timme. Kul jul. Not. Men det är ju sånt som måste bli gjort. Det kassa var att det enda han sa till mig när jag kom fram var att det bara var att mejla in en uppsägninga av bredbandet. Som om de inte hade kunnat skriva det på hemsidan?! Smått irriterande.

Nu har jag lite bråttom för jag har lovat mamma att städa, sen ska jag göra mig i ordning och hämta FisEmma vid tåget kl 15. Men det ska jag nog hinna. Om jag sätter fart nu vill säga. Jobbigt att ta sig upp från soffan, hujedamig.

Pöss♥

Jag och FisEmma i maj månad :)


-


GODNATT

Nu orkar inte jag sitta uppe och glo längre. Är sjuuukt trött.

Imorgon ska det som sagt bli skit kul att träffa Emma och Mirja! Det ska även bli riktigt kul att äta dillchips. Eller kul och kul, riktigt gott åtminstone.

Till sist önskar jag mig själv en god natts sömn, natti

NEEJ

Säg inte att jag håller på att bli förkyld! Här sitter jag och snorar som ett as. Hoppas det bara är allergi, jag ska ju träffa Emma och Mirja imorgon och det har jag sett fram emot i över en vecka nu! Det skulle ju vara en rackarns otur om jag skulle vara snoris då. Bajs.

LOVE THIS SONG


Joshua Radin- Paperweight

TRÖTT, TRÖTT OCH ÅTER TRÖTT

Imorse vaknade jag av att cecilia ringde och frågade om jag kunde skjutsa ner henne till apoteket  för att köpa alvedon till Elsa, hon hade 39 graders feber den lilla rackarn.

Jag känner mig konstant trött, jobbigt. Alltid jobbigare att vrida dygnet från natten till dag. Borde ju egentligen vara tvärt om.. Eller?

ONSDAG 17e NOVEMBER 2010

Idag sov jag till halv ett, men det kändes som att jag var lika trött när jag vaknade som när jag gick och la mig i sängen imorse. Fast det är ju det som är hela meningen med att vända tillbaka dygnet, att jag ska vara trött så jag kan sova ikväll. Det kommer säkert bli så att jag hinner bli övertrött innan jag ska sova så kommer jag ändå inte kunna sova, typiskt.

Nu sitter jag och väntar på att Paradise hotel ska börja! Hoppas det händer någonting skoj idag!

Ha de fint♥

SNART DAGS..

.. för mig att dra till jobbet. Hemma igen imorgon bitti strax efter 7. Men då får jag inte sova så jätte länge eftersom jag måste ställa tillbaka dygnet, någorlunda iallfall.

I VÄNTANS TIDER

Här sitter jag i soffan och väntar på att knalla iväg till jobbet. Jag har precis stekt ett ägg som jag ska ha på min kvällsmacka lite senare, tills imorgon bitti runt kl halv fem brukar det bli risifrutti, det är gott.  Just nu känns det lite segt att gå till jobbet för jag är ganska trött redan nu. Men det löser sig nog.

Vi hörs imorgon♥

MY WORLD TOUR WORLD WIDE

Yeey, senare ikväll får man antagligen veta datumen för My world turnén i Europa, däribland Sverige! :D

(Justin Bieber alltså för de som inte är insatta)

MÅNDAG 15e NOVEMBER 2010

Idag vaknade jag 14.30! Och det gjorde ingenting för det va hela poängen med att jag satt uppe till kl 4 inatt. Jag måste ju kunna hålla mig vaken hela natten i natt när jag ska jobba till 07.15!

Nu ska jag hänga tvätt och sen hoppa in i duschen, ha en bra dag! (det lilla som är kvar på den)

KANDEE

Hon är ju så grym. Den här önskar jag mig i julklapp! Nu vet alla det, haha.


VAD TYCKS?

Nu har jag ändrat om lite här. Är tveksam om det blev bättre eller sämre, men skillnad blev det ju iallfall. Och det var ju det jag var ute efter, så då kanske jag fått som jag ville iallfall? Tror det. Nu bestämmer jag att detta får duga ett tag framåt. Lite höstigt är det ju iallfall.

Nu ska jag försöka fördriva tiden av den här natten så att jag kan sova på dagen imorgon eftersom jag ska jobba imorgon natt.

Ska nog kolla senaste avsnittet av Kenza&Tyra show tror jag. Japp, så får det bli minsann.







UPDATE: HAHA, Skrev "iallafall" tre gånger i första stycket bara såg jag efteråt. Men skitsamma, de får vara så, nu vet ni ju att även jag själv reagerade på det :P

WHAT'S MY NAME?



KNIP

Har ett är super kissnödig men orkar inte gå på toaletten moment! GAAAAAAAH

I KNOW YOU GET ME SO I LET MY WALLS COME DOWN

Jag känner inte för att sova. Jag känner inte för att gå upp kl 6 imorgon. Men vad fan spelar det för roll? Jag måste iallafall. Sånt är livet. Någonting mer jag inte känner för är att jag inte träffar Milad förrän den tionde december, tidigast. Det suger :)

Godnatt, hoppas ni andra har en roligare lördagskväll än vad jag har haft.


You smile, I smile♥ Synd att jag inte ser leendet så ofta (syftar på avståndet nu)



Jag får be om ursäkt för det otroligt bittra inlägget, men det får ni tåla.


I DON'T WANNA

Jag vill inte gå till jobbet nu.. Meen tyvärr är det sånt man måste göra.. Tycker inte om att jobba helger när alla andra är lediga. Sen är jag på dåligt humör förtillfället också. Men det ska nog gå över såsmåningom.

Någonting jag tycker är ännu tråkigare än att gå till jobbet nu är att jag jobbar förmiddag imorgon också, så man kan inte gör någonting alls med den här lördags kvällen. Men det ska iallfall bli trevligt att det är viken jag ska vara på imorgon.

THE ANAGINA SHOW

Det är ju verkligen huuuur kul som helst! Jag får mig minst fem rejäla asgarv under varje program. LOVE IT!


HÖJDEN AV LATHET

De där gångerna man sitter i soffan, känner hur blåsan börjar fyllas tills den tillslut nästan håller på att spricka för att man är så kissnödig, men av någon jäkla anledning orkar man nästan aldrig gå på toaletten iallfall? Varför det? Det tar ju inte speciellt lång tid och det är inte särskilt jobbigt heller.

Jag undrar om djur gör så, att som också ligger och håller sig. Hundar kanske man inte ska ta med i beräkningarna eftersom de nog måste hålla sig lite grann, eftersom de är beroende av när man går ut med dom. Men typ katter eller andra djur. Är de också lata och kniper igen?

En liten fredags fundering bara..

Vad tror du?

Dags att sova, godnatt♥


HEHE

Jag kanske är liiite för gammal. Men som ni redan vet är jag ett fan av Justin Bieber! Jag kan liksom inte rå för det.. Nu har jag iallfall beställt hans bok first step 2 forever från CDON. Hoppas den är någonting att ha!


JUSTIN BIEBER- PRAY

Biebers nyaste låt, han blir verkligen bara bättre och bättre!


FREDAG

Idag har jag haft en hel dag på jobbet, jobbade 7-16. Snart ska jag, mamma och Leffe äta pizza och senare ikväll ska jag kolla på idol. Jag tror att Jay är min favorit. Har lite svårt att bestämma mig i år faktiskt.. Alla är ju sjukt duktiga!

ZUMBA

Jag tänkte klicka hem en zumba box från tradera lite sådär spontant. Men en annan jävel hann före. Nästa auktion går inte ut förrän om 25 minuter, vilket jag inte orkar vänta på eftersom jag börjar kl 7 imorgon bitti. Det får helt enkelt vänta tills imorgon tror jag bestämt..

KURR, KURRIKURRKURR

Ungefär så här låter magen min nu. Stackarn är hungrig. Det knepiga är att smaklökarna mina inte är sugna på någonting. Så vem vinner ikväll, magen eller smakisarna? Damdadaaaam.. wait for it......... Ikväll blir det nog smakisarna så får magen vänta tills frukosten imrogon bitti. Dags att krypa ner i sängen och läsa veckorevyn istället. Godnatt.

NY DESIGN?

Jag har börjar fundera lite smått på om jag ska börja ändra bloggen lite ikväll. Skulle vara kul med lite förändring tror jag.

Måste bara tillägga att jag precis tränat 20 minuter på crossen, svinjobbigt. Tänkte försöka hålla i det och göra det några gånger i veckan. Lägg märke till betoningen på försöka.

ONSDAG

Nu sitter jag hemma hos syster min. Jag har varit barnvakt till Elsa på morgonen och sen har jag stannat kvar här sen dess. Ska snart dra mig hemåt mamma för att ta in ved från friggeboden innan det blir mörkt.

För en liten stund sen ringde de från jobbet och gav mig mer jobb, vilket är bra, för nu har jag jobb en hel vecka framåt. Det är jätte skönt att slippa tänka på det. Så nu har jag iallfall någonting att göra en vecka framåt. På sett och vis ser jag faktiskt fram emot att plugga(kommer senare ångra att jag skrev detta, "ser fram emot att plugga"). Då vet man liksom när man ska vara i skolan, och pluggandet på fritiden får man lägga upp själv. Att ha ett schema ska bli sjukt skönt, då kan jag äntligen planera min tid lite bättre!

Ha en fin dag allihopa!♥

EMMA

Hon är snäll
Hon är rolig
Hon är glad
Hon är klok
Hon är ärlig
Hon är positiv
Hon är intelligent
Hon är omtänksam
Hon är en bra lyssnare
Hon är en bra rådgivare
Hon är världens bästa vän

Alla borde ha en vän som Emma!♥


ÅH

Vilket as.

TOMT

Fasen vad tomt det är. Sitter här helt själv framför datan (har ingen att prata eller kramas med) och ska nu kolla på reprisen av PH. Jag missade ju det förut eftersom jag satt på arlanda och väntade på tåget då.

Jag vill tillbaka till Umeå, nu nu nu!




BYE BYE UMEÅ

Kom hem till oxelösund för typ en timme sen. Det tog verkligen emot att sätta sig på planet från Umeå. Saknar min sötfis jätte mycket redan. Buhu :(

Meen, jag får se det positivt, jag har ju redan täffat mamma och imorgon kommer jag träffa systeryster och Elsa också, det ska bli kul!


FRIDAY

Jag har åter fått ett otroligt sug efter att prova på fallskärmshoppning! Om jag har råd och är duktig och sparar pengar ska det fasen bli av under nästa år..

Förövrigt vill jag se inception igen, snart.

Just nu roar jag mig med att läsa bloggar och lyssna på the awesome Bieber (i mina hörlurar), han är inte en av Milads favoriter direkt. HEHE.

Hoppas ni får en mysig fredag♥


INCEPTION

Finner inga ord. En sjukt bra film! Satt och hoppade upp och ner i soffan halva filmen. Helt sick. Rekomenderas starkt!


RSS 2.0