Precis passerat högakusten bron :)


Ser molnet ut som en gris eller en drake?

på väg till Umeå!

Tisdag 30e augusti 2011

Dagen började med att jag duschade, åt frukost och gick hem till syrran för att hinna träffa henne innan hon åkte till jobbet och innan jag åker till Umeå imorgon. Kl 11 skjutsade hon Elsa till dagis. Sen åt vi lunch, som jag tillagade. Linas matkasse, bra grejer det! Det var typ pärl couscous(stavning?) med varmrökt lax och bläderade morötter, räddisor & sockerärtor. Lätt, nyttigt och gott!

Kl 15 ska jag och mamma hämta Elsa på dagis. Ska bli kul att se hur det ser ut! :)

Forgot to tell you.

Jag var ju hos tandis igår för att spola rent vid min dumma visdomstand där det fastnat matrester under tandköttet. Fatta ont det gjorde? Gjorde lite ont att ta bort det också, men hellre det än att råka tugga på tandköttet som är kvar över visdomstanden hela tiden när man äter.. Så fick jag en sån där smal tandborste och nåt bakteriedödande skit jag ska försöka stoppa in under tandköttet där det fastnar mat. Att det gör ont och fastnar matrester under tandköttet där kan hålla på till och från i några år sa tandhygienisten. KUL! Jag kan också meddela att allting härmed tuggas på VÄNSTER sida av munnen, då tandfan sitter nere på höger sida.







Tänkte precis ta en bild på tanden och lägga upp det så ni får se.... Sen slog det mig att ni antagligen helst hoppar över just den biten.... Eller?

Pack my bags.

Känner att jag bör börja packa lite mer än jag redan gjort. Det jag fått ner än så länge är väl ett par tröjor och nån byxa.. Inte tillräckligt vill säga. Drar mig nog lite för det där med packningen för att det blir mer påtagligt att jag drar på onsdag morgon och faktiskt inte riktigt vet när jag kommer hem nästa gång. Hur ska jag klara mig utan lilla Elsipelsi? Jag som blir alldeles Elsa-sjuk efter två dagar typ......................

Beyonce is pregnant!!!

Kolla in slutet ^^ vad gölligt!

2 dagar kvar...

.. innan jag drar mig uppåt Umeå igen. Känns lite lustigt att åka upp igen nu när man vart hemma så länge, 3 månader.. men oj vad tiden har gått fort! Innan känns ju 3 månader som en evighet, men det säger bara poff så är den tiden förbi. Det känns ändå lite kul att komma upp till lägenheten och greja lite, hann ju bara bo där några få dagar. Sen vet jag ju också att mamma, Leffe, Cecilia, Anderas & Elsa kommer upp till min födelsedag om ungefär 3 veckor. Då känns det ju inte lika tungt att åka heller.
Hej mitt vinterland!...
Fast lite fint är det ju. Detta kommer jag ångra att jag skrivit i vinter när det är mörkt och kallt.

Adele- Someone Like You


Beyonce 1+1


Värk i tandis..

Jag har tandvärk!!! Aoutch Charlie, AAAAOOOO! (haha) Hur som helst, det gör ont längst ner på högra sidan, längst bak. Misstänker att det är en visdomstand som trycker lite på de övriga tänderna. Det har värkt sen igår, hoppas det går över innan måndag för jag vill inte åka till tandläkaren igen. Va ju där för typ 1 ½ vecka sen... Nu ska jag fortsätta äte lite godis, dock tuggar jag dem bara på vänster sida, så det kan väl inte göra ngåon skada på sen högra? :P (förutom hål i tänderna förstås, men det kollade jag ju förra veckan så de kan ju inte vara det..)

Kräftor

Ikväll har jag, mamma, Anki, Milad, Cecilia, Andreas & Elsa ätit kräftor.. Eller iallfall alla utom Milad, Andreas och Elsa. Milad tyckte det var äckligt när man skulle skala kräftorna, och så skulle jag knäcka en klo så skvätte det upp en massa kräft-saft i ansiktet på Milad eftersom han satt brevid mig! jätte kul!!, tyckte jag....


Bild tagen från google...

Rhodos, sista bilderna


Rhodos, Lindos


Rhodos, bilder.

De va dag 4 & 5!

Rhodos

Hej, hej, hallå bloggen! höhö.


Kom hem från Rhodos i onsdags man har inte tagit mig tid att sitta ner och skriva i lilla bloggish. Har väl inte känts sådär jätte nödvändigt precis.. Meeeen, nu när jag ändå sitter här tänkte jag väl berätta lite om resan. Blir typ en kort sammanfattning och sen bilder på det. Orkar ju inte skriva allting precis i ordning osv osv..

Sammanfattning: Sol. Bad. 40 graders värme, (miiinst). Varmt medelhav. Saltvatten. Molnfritt. Smirnoff ice. Drinkar. Öl (inte för min del dock). Fotboll. Gris. One touch. God mat. Mysiga restauranger. Korsord. Shopping. Gamla stan. Lindos. Kortspel. Kareoke (den stod Emma för). Varma nätter. Mental high five. Kläm five. Pläpp five. Skratt.

Helt klart en riktigt bra semester med riktigt bra människor!! :)


Några få bilder från de tre första dagarna.. Tänkte dela upp det i lite olika inlägg.. blir så jäkla långt annars.

Ana Gina

HAHA! Jag älskar att Ana Gina börjat med sina vanliga "prat" videos på youtube igen, de är sjukt roliga! Vart får hon allt ifrån?

Packning

Håller på och packar för fullt! Sitter förtillfället och ska skriva ut biljetterna! Skrivaren ska bara installeras först, och det tar ju en jäkla tid det, gäsp.

Nu ringde Cecilia precis och frågade om jag ville komma över och äta tårta! Varför då? Jo för hon har fått fast jobb på SSAB nu, hon skrev nyss på papperna! GRATTTIIIS! :D

Hej solen!!


Lördag 13 augusti 2011

Idag har jag och mamma vart barnvakt till Elsa, nu ligger hon och sover :) Va på öb idag och köpte lite grejer till resan! Imorgon ska vi en sväng in till stan.. vet inte riktigt vad jag ska ha, men några shorts eller nåt kanske.. hm, får se vad det blir.. :) 4 days to go..

Bra dag

Last day at work and i got my glasses today! två flugor i en smäll typ ;P yeey

Nya starkare linser

Jag glömde berätta att jag fick mina nya linser idag, det är ett annat märke än jag tidigare haft, Proclear heter de, ska tydligen vara bättre kvalité och återfukta ögat bättre än de jag använt innan. De nya linserna är också starkare (-1,75.. innan hade jag -1.25) så de va as kul att sätta in de nya idag! Allting blir så mycket klarare, som att ställa in skärpan ordentligt på en kamera! :D

6 (snart 5) DAGAR KVAR!

Ska bli såå skönt att komma till värmen! :) Imorgon är min sista dag på jobbet! :D (Fast på sätt och vis är det lite tråkigt också, för man vet ju aldrig vilka gamlingarna som är kvar nästa år...)

Mätt & belåten

Är hemma hos Cecilia, hon bjöd på räkmacka!! Gott! Nu är jag svinmätt. PUNKT för idag.

Onsdag 10 augusti 2011

Här sitter jag i soffan hemma och väntar på att gå till jobbet. Kollade på Ellen för en stund sen, Jennifer Hudson var gäst och sjöng sin låt Where You At... Nu halv kollar kjag på Oprah och sitter vid datan. Helt plötsligt hör jag Jennifer Hudson med Where You At där också. Kul att de lyckades pricka in det på samma dag :P

Bruno Mars- The Lazy Song

Låten har man ju hört ett tag nu, men det var inte förrän alldeles nyss jag var inne på youtube och kollade in musikvideon, den är ju bara för skön, haha!

Snor-attacker

As jobbigt, precis som det låter. Som en blixt från en klar himmel kommer ett jättelass med snor bara sådär. VARFÖR? undrar jag. Jag har inte klappat katten... Ingenting annat konstigt heller som jag skulle kunna bli snorig av. Men nu har jag suttit här och snytit mig en halvtimma typ. Svettig blir man av det också. Som sagt, as jobbigt. Puuh! Dagens träningspass.......... check!

Celebrate good times come on!

Åh, nu blev jag jätte ivirig att få mina brills! Typiskt mig, bara för att jag vet att det tar en vecka, har jag tur hinner jag få dem innan Rhodos, då kan jag ju iallfall ha de på kvällarna där! Varför inte på dagarna tänker ni? För att jag kommer få vita streck i fejjan av dem, såklart!.. Om jag nu inte hinner få dem innan Rhodos måste jag vänta i två hela veckor, jesus, hur kommer det gå?

Imorgon börjar den första dagen av mina tre sista dagar med jobb... Celebrate good times come on!!

Wohoooo!

Beställt nya glasses!

De blev dessa brillsen, får dem nästa vecka.. Hela kalaset med bågar och glas gick på 4500 kr. Svider något i den lilla studentplånkan.........................

Vilket par tycker ni att jag passar bäst i?

1.                                                                                                             2.
3.                                                                                                               4.
5.

Måndag 8 augusti 2011

Hej! Idag är det måndag, jag är ledig och ska på synundersökning kl 14, 400 spänn mindre på kortet betyder det.... NOT fun.

Det är fint väder men blåser lite småkallt så jag kommer nog inte lägga mig att sola...Meeeen då känns det som att en massa sol går till spillo liksom.... NOT fun.

Alltså tycker jag att det helt enkelt kan vara kanonväder utan att blåsa så förbaskat mycket.. Och nu innan ni ger oss as najs väder onsdag-fredag vädergudar så vill jag endast ha fint väder när jag är ledig, dvs alla dagar utom just onsdag, torsdag och fredag. Så upfyll min önskan. Tack...

Lördag 6 augusti 2011

Godkväll!

Idag har jag spenderat min tid på jobbet fram till kl 14. När jag kom hem var Elsa och Anderas här! De har ju vart i Rättvik ända sen förra helgen så jag har ju inte träffat lilla Elsiepelsie på en hel vecka!! (Det är mycket med tanke på att det gått max två dagar typ.. på hela sommaren..) Så det var skoj att de äntligen kommit hem.
Vid kl 19 var jag hemma hos Pernilla där även Emma, Carro, Sara, Astrid och Louise Befann sig. Det var trevligt, men jag åkte hem strax innan kl 21 eftersom jag börjar kl 7 imorgon igen...

NU HAR JAG BARA 4 ARBETSDAGAR KVAR, INKL. IMORGON, WEEEEEEEEI!! SKA BLI SÅ SKÖÖÖNT ATT VARA LEDIG OCH ÅKA TILL RHODOS DEN 17e!!!!!

Rökeriet och Rhodos.

Igår kväll åt jag med mamma, Leffe och Cecilia på Rökeriet i hamnen i Nyköping, där åt jag riktigt god mat, rökt lax med romsås och potatis! MUMMA! Nu ikväll var jag med Milad och åt på Rhodos och där åt jag kyckling souvlaki med pommes, gott det med, men rökeriet var ju strået vassare... och dyrare...... Efter maten gick jag och Milad en sväng på stan, där köpte jag ett par godisremmar och sen på coop nära på väg hem köpte jag en Cosmopolitan tidning.. Det är alltså vad jag ska sysselsätta mig med nu, innan jag ska sova. Blir ju jobb imorgon med, 7-14.
Här är en bild på mina rester från igår.. Glömmer dessvärre alltid att ta bild innan jag ätit bara för att jag är så hungirg, även fast jag tänker "Nu ska jag komma ihåg att ta bild så jag kan lägga upp på bloggen så att Emma får se!" haha.

Sämst uppdatering, jag vet.

Men lite kortfattat vad jag haft för mig sen sist: Jobbat, vart ute på sjön, badat, solat, gett mig på vattenskidor för första gången (gick inte bra, resulterade i att jag sträckte baksidan av mitt vänsta lår, ajajaj!!), åkt fram & tillbaka till Köping, tagit fästingspruta nr 5 typ, ätit, sovit osv osv... Bilder och sånt kan jag slänga upp imorgon.

Måste sova nu, ska ut med båten tidigt imorgon! Ha de gött!♥

RSS 2.0