DUKTIG IDIUUUT

VK skriver om Sikeås nya målvakt: " Nye målvakten Milad Farshid blev matchjälte för sitt Sikeå då denne, vid underläge 10-4 byttes in och tog sitt lag tillbaka in i matchen med flera kvalificerade räddingar;-Han var strålande idag, säger Sikeå tränaren Gunnar Hammarsten. Första matchen för Sikeå och det skulle bli succé för Milad Farshid ,nykomlingen från Umeå HF. Efter 20 minuter byttes Farshid in och knappa 11 bollar var allt Farshid skulle släppa förbi sig i målet. -Han har en skön stil och är väldigt skolad säger Sikeå tränare Per Olsson. Sikeås första halvlek var inte bra, men i den andra visade laget att man var bättre och kunde till slut vinna. -Vi inleder dåligt men rycker upp oss i den andra och lyckas ta en komfortabel seger avslutar Hammarsten. Förutom Farshid förtjänar Carl Sandström född 1994 beröm i Sikeå. -Sikeå SK Handboll






Själv har jag bara pluggat idag, kul va?

ZUMBA

Blev till att träna Zumba idag, första gången! KUUUUL. Hinner inte skriva mer nu, ska glutta på en film, Pöss!

UPPDATERING IT IS

Nu har jag äntligen tid att sitta och glo framför datan en stund, det blir inte mycket av det nu för tiden. Såg att Emma ville ha uppdatering, så här kommer det..
Hm, vad har hänt sen jag skrev sist? (kollar i bloggen vad jag sist skrev... Oj fan, de va ju i fredags... FÖRRA veckan. Såhär kan vi inte ha det..) Iallafall, det var trollfest i lördags.. Vill ni se bilder finns det på socskoj.blogg.se/vtelva. Var med klassen till ungefär halv tolv, sen gick jag och några till bort till corona där Milad och hans vänner befann sig :) Var väl hemma vid 3 någongång.

Söndag sov jag typ hela dagen tror jag (?), minns faktiskt inte riktigt om jag ska vara helt ärlig :P Men i måndags var vi iallfall iväg på internat med klassen. Ute i tavelsjö, det var jätte fint och väldigt kul! Vi sov kvar till tisdagen och åkte hem vid kl 15. Det enda kassa med tavelsjö var att jag inte hade någon täckning! Comviq suger här uppe såfort man kommer utanför Umeå, så i onsdags åkte jag och köpte en ny telefon efter skolan. Den är det halebop på, men jag har knappt använt den än för jag vill inte ha sönder den. Jag råkar ju alltid ha sönder skärmen på mina telefoner.. Dunno why..?

I torsdags var det skola igen, och en sväng på stan med Milad, SHOPPING! :D Fick med mig en del fint hem. Och det allra bästa va att jag hade 4 st presentkort från hm men jag trodde de va kanske 20 kr eller nåt på dem, Men vet ni vad? Tillsammans var det typ 400 kr så jag fick till och med pengar kvar på att av presentkorten, de ni! Så det var en glad överraskning!

Igår så var jag och några till från min basgrupp och pluggade i skolan till kl 16.30. Sen åkte jag hem, bytte om och slängde i mig mat. Igår kväll var det nämligen nollning igen! Det var roligt! Massa lekar. Sjuka lekar. Ett ex; leken hette, vem suger bäst? En av varje lag fick gå fram och sätta sig på en stol (inte jag som tur va) de ställde fram bord framför. Och mitt emot varje deltagare stod det en gökböle. Varje gökbölr fick en banan som de skulle skala. Bananen blev sedan täckt med chokladsås. Hur vinner man tänker ni nu..? Jo, de skulle helt enkelt få bort chokladsåsen. Fick inte använda händerna, utan de var tvugna att suga eller slicka. HAHAHA, det var mig en rolig syn! Allra bästa var att de va en kille som vann ;P Jag åkte iallfall hem tidigt för jag var så sjukt trött, strax innan elva var jag nog hemma. Idag vaknade jag vid 10.30 gjorde frulle så Milad skulle hinna äta innan han åkte iväg på match. Så nu sitter jag här själv och ska pallra mig iväg till systemet, faddermiddag idag. Ska möta upp min mollningsgrupp kl 14.30! Då ska vi handla mat och sen hämtar gökbölarna upp oss så ska vi hem till Ann Ahl :) Hoppas man får se hur de ser ut på riktigt idag, det skulle vara kul! :) Kl 18 ska vi iallfall till den gamla vanliga lokalen för att träffa resten av klassen och sen blir det utgång på det! KUL KVÄLL! (ska försöka komma ihåg kameran ikväll också!)

Även fast jag har riktigt kul här så saknar jag er där hemma massor! Hoppas ni har det bra, PÖSS♥

Btw, Emma L och Pernie kanske kommer upp om några veckor! :D

Meeen Bajsfiskorv fattas, komsi!!!♥

DET SKET SIG...

.. med att skriva lite varje dag, haha.. Har haft fullt upp!
Men jag tänkte berätta lite kort om vad som har hänt för det blir jobbigt att skriva allting detaljerat. I onsdags gick vi i skolan till 12 tror jag. Sen var det hem, vila lite käka och sen ner på stan för att möta upp resten av klassen och gökbölarna för "stadsvandring". Då fick alla nollnings-lag ett papper där det stod olika saker man kunde göra, tex gå igenom kungspassagen (en galleria) där en i laget går längst fram och är mamma höna så skulle alla andra gå efter på ett led och vara kycklingar. Blev ett jäkla kacklande :P Ett annat exempel var att gå in i en butik köpa kondomer och säga "de här kommer verkligen gå åt ikväll".. Eller spela död på marken och vänta på att någon kommer och försöker hjälpa en (kan tillägga att det inte var någon som brydde sig.. det är ju Sverige liksom, alla bara kollar och går förbi :P ) Det var hur som helst skoj. Sen var det hem igen äta middag och sen iväg till en lokal där vi var innan vi gick till NH :)

Igår gick vi i skolan 9-15 sen var det hem lite snabbt, käka och sen iväg.. igen, typ alla dagar har sett ut så. Igår var vi iallfall med våra nollningsgrupper hemma hos en i varje grupp. De gökbölarna som tillhör gruppen var också med. Sen blev det kareoke på krogen, riktigt kul!

Och idag var det skola 9-12 och det är första dagen på en evighet (känns det som, känns som att det redan gått typ 2 veckor av skolan bara för man hunnit göra så mycket) som man har kunnat ta det lugnt, utan någon stress. SÅÅÅ skönt :) Imorgon blir det nämligen ut igen. Då är det tema troll! Så först ska jag till Nassit så ska vi fixa håret och så så att det det "trolligt"(?) ut.. Sen blir det till en lokal för att träffa klassen och gökbölarna och sen krooogen.. igen! Men det ser jag fram emot, ska bli kul att klä ut sig^^

ojojoj, nu blev det ett sådär långt inlägg igen även fast jag sammanfattat det någorlunda. Men men, de får ni tåla.

Nu ska jag och Miladpilad kolla på film och (sntagligen) somna i soffan. Pöss♥

FULLT UPP

Hej! Nu va det några dagar sen jag skrev, men jag har haft fullt upp, har inte ens packat upp datorn ännu. (Använder Milads nu..) Jaa, vart ska jag börja? Hm... Jag börjar väl med lördagen då :P
Vi kom väl fram vid typ 18 tiden. Bar in alla mina grejer, Milad hade lagat riktigt god mat som han bjöd på. Efterrätt blev det till och med! Duktigt va?

I söndags var vi iväg och handlade och packade upp saker i en evighet... kändes det som. Men det är ju kul när allting kommer på plats iallfall :) Kände att jag ville ha det gjort innan skolan började, och det var ju tur att jag tänkte så!

Igår var det första skoldagen, pirret fanns på plats, men det kändes kul! Det var liksom inget jobbigt pirr, utan mer ett förväntansfullt pirr. Först var det upprop och registrering typ. Tror vi är ca 90 pers i min klass. Men vi är indelade i två grupper och det är främst de grupperna vi kommer att vara.. om jag har fattat rätt vill säga :) Sen fick vi gå på rundvandring, i själva byggnaden med de såkallade "gökbölarna", det är alltså våra faddrar kan man säga, men de är utklädda och har olika karaktärer, säger inte sina riktiga namn eller någonting. Men det är rätt kul. Vart var jag? hm, just det, rundvandring.. Sen fick vi gå runt i bibblan typ och sen slutade vi vid kl 16. Då var direkt hem för att kasta in maten i foderluckan. Sen fort iväg igen till universitetet för att vi skulle mötas upp med gökbölarna. Där blev vi indelade i olika lag och sen gick vi ivåg till en lokal som vi hade olika lekar i! Det var riktigt kul :) (Om ni vill kika så har de lagt upp bilder på sin blogg) Sen var jag väl hemma vid 21 någongång, väntade på att Milad skulle komma hem från träningen och sen var det bums i säng! SVIN TRÖTT!

Idag så började jag kl 8, först fick vi lite mer information i helklass och senare var vi i grupperna. Slutade kl 12, skönt :) Sen skulle jag och Nassit fixa lite andra skolgrejer, typ passerkort, K-leg, letade böcker och sånt. Milad var så snäll att han väntade på oss efter att han hade slutat så att vi skulle slippa ta bussen ner på stan. Där köpte jag lite andra grejer som är bra att ha, tex en kalender, kollegieblogg, pennor, överstrykspennor m.m... Sen skjutsade vi hem Nassit, åkte och handlade lite frukt och sen åkte vi hem. Efter det har jag känt mig helt död typ. Har försökt få in för mkt information i min lilla hjärna på bara 1 ½ dygn! Eller, haha, kul att jag av bara farten skrev lilla hjärna, jag menar såklart min oerhört intelligenta hjärna...


Nu ikväll var vi lediga från nollningen vilket var ganska skönt så att jag hinner umgås med Milad också :) För imorgon är det antagligen en stress-dag igen när man ska flänga fram och tillbaka från skolan till stan för att möta upp gökbölarna, sen hem igen och sen möta upp gökbölarna för utgång!.. Full fart alltså.

Nu blev det mycket för er att läsa, jag själv tycker inte om att läsa såna här superlånga inlägg.. Ska försöka hinna skriva lite varje dag istället så att ni har koll på läget :)

Hoppas ni har det bra allihopa! :) Pöss!♥

HJULEN PÅ BILEN RULLAR RUNT RUNT RUNT

Nu är vi i Sundsvall, så nu är det 26 mil kvar till Umeå :) Alltså bara en tredjedel ungefär. SKÖNT! Godispåsen börjar ju ta slut vid det här laget :P haha.


Bild vid trafikljus i Sundsvall. Och nej, ingen vänsterbil. Det blir spegelvänt med camen... Men det kanske ni fattade själva, eller?

ON MY WAY

Nu sitter jag här i bilen och äter lite godis. Vi har väl kommit till Arlanda ungefär, så vi har lååång väg kvar att åka. När man flyger upp märker man inte på samma sätt hur långt det är, men det är en bra bit må jag säga. Synd bara att mamma måste lyssna på P4a. P3 är så mycket bättre. Men men, what to do? Ring så spelar vi får väl duga..
Hörs senare♥

EJ TRÖTT

Här sitter jag och väntar på att jag ska bli trött. Ska ju upp kl 6 imorgon bitti, vi åker vid 7. Men det känns så onödigt att gå och lägga sig när man inte är trött. Då ligger man ju ändå bara och vrider och vänder på sig.. Hm, jag sitter nog uppe en liten stund till. Bara en liten.

FREDAG 14e JANUARI 2011

Idag är det sista dagen hemma. Imorgon tar jag alltså mitt pick och pack och åker den långa bilresan upp till Umeå. Då är det ju tur att jag tycker om att åka bil. Speciellt när man har mumsigt åkgodis att knapra på under tiden..

Ikväll ska vi hem till syrran och äta, hon ska laga en supergod kräftpaj. Känner hur salivproduktionen ökar markant bara jag tänker på den, god är den!

Hoppas ni får en mysig fredagskväll♥

OLLG


haha, har man läst boken så fattar man, alltså bara jag som gör det. (av dom jag vet som läser iallfall, kan ju vara någon annan liten typ som jag inte vet om..)

HJÄLP, TACK! :)

Nu är det såhär att vi har fått ett papper med lite olika frågor som man ska ha besvarat tills på måndag (om en själv alltså) och jag kommer inte på vad jag ska skriva. Så jag tänkte att ni som känner mig kanske kunde vara till hjälp :)
Fullständigt namn: Denna kunde jag faktiskt
Pinsammaste sak jag äger: Många skulle nog säga Justins skiva och bok, men jag tycker inte att det är pinsamt.. såå vad är pinsamt som jag äger? hmm..
Något som jag är bra på:
Det här är så typiskt mig:
Det värsta jag vet:
Dold talang:
Om 10 år så gör jag det här:
Rita en bild på dig själv: haha, det kommer bli en rolig syn, jag har ju inte någon vidare konstnärlig förmåga, hej streckgubbe!

FUCKING PERFECT

Pink är alltid bra.

ÄNTLIGEN FÄRDIGT

NU mina damer och herrar.. eller bara damer kanske? Och någon enstaka herre.. Nu har jag äntligen städat färdigt i lägenheten och det känns hur bra som helst! Skönt att inte behöva tänka på det mer.
Tummen upp på det!

KINGS AND QUEENS

Älskar refrängen..

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSST.....

Jag har hört det ryktas om att Justin släpper en ny singel, "Run with me", i mitten av februari, AWESOME! :D

COUGHING

hooohooohooohooohooohooohooohooohooossssssssssst! Ett evigt hostande känns det som. It's giving me a headache.. Det jobbigaste är ju slemmet som kommer upp hela tiden så att jag måste resa mig från soffan och ta mig till handfatet för att spotta ut dem. BLÄÄ. Najstigt att veta va? ;) Borde överväga att ha en såkallad spottkopp brevid mig.. haha. Nä, handfatet får duga.. Får försöka att se det från den ljusa sidan, jag tränar ihjäl mina magmuskler, känns det som.
Kändes verkligen oerhört nödvändigt att dela med mig av detta..

4 DAYS LEFT

Jajjemen, på Lördag blir jag Umeåbo :)

HAVING A COLD

Baajs, nu har jag gått och blitt förkyld, IGEN! Jag vet inte hur många gånger jag vart förkyld bara sen i somras. Många är det iallfall. Kasst immunförsvar jag har...

I'M INKED

Så blev det :) Men den ser mindre ut i verkligheten än vad den gör på bilderna!

TORSDAG, 6e JANUARI 2011

Nu sitter jag hemma hos syrran och passar (en sovande) Elsa medan Cecilia och Anderas är iväg till Tystberga och hämtar en släpkärra vi ska ha idag när vi flyttar mina grejer från lägenheten.
OCH nu har jag äntligen gjort min tatuering! Blev jätte nöjd!! :D Jag hade förväntat mig att det skulle göra svinont, men det var inte så farligt faktiskt. En bra beskrivning är att det känns som om man drar en vass nagel hårt mot huden. Inte så farligt alltså :) Tänkte att jag lägger upp en bild på den ikväll så ni får se hur det blev..
Ha det fint så länge!♥

HAIR


Typ såhär ser det ut :) Men nu är håret som egentligen hamnar över den kortklippta delen flätad så att man ska se förändringen :) I'm happy with it^^

NU ÄR DET KLIPPT..

Hej! Igår ringde jag till frisören att bokade tid, tur som jag hade så hade de en tid redan idag. Och idag tog jag tag i saken och klippte mig ungefär så som jag vart sugen på sen i maj, och jag blev super nöjd! :) Jag tänkte lägga upp en bild senare ikväll när jag är hemma, är hos syrran min nu. Pöss♥

ETT LITET SPRATT

Idag så kände jag och Milad oss lite finurliga, vad gör vi då? Jo, vi lurar Emir och Ivan så att det bara skriker om det. Vi fick dom att tro att vi hade gjort slut. Vi snackade på skype allihopa jag och Milad "bråkade" och Emir försökte sluta fred mellan oss. Skit skoj var det, höll på att garva ihjäl mig 95 % av tiden, speciellt när jag skulle låtsas gråta, det var nog det roligaste av allt.

Så nästa gång jag har tråkigt ska jag göra någonting i den stilen, lura någon sådär riktigt ordentligt. Tummen upp på det!

NYÅR

Nyårsafton firades först hemma hos mamma. Emma kom hit så åt vi trerätters med min familj och lite gäster. Riktigt gott var det, synd bara att man alltid äter så fort när det är mat man sett fram emot.. Eller iofs kanske jag alltid äter fort. Vette fan, men det gick undan iallfall. Runt nio tiden när vi var mätta och belåtna kände vi att det var dags att dra oss in mot nyköping. Tur som vi hade klev Robin precis innan för dörren lagom tills vi skulle åka så han skjutsade oss  snäll som han var! :)

Vi klev av hos Simon, där blev det till att spela en musik-quiz som han hade ägnat sig åt att göra under dagen. Det var skoj! Jag fick 16 poäng, vinnaren (var det Oliver?) fick 20 poäng, så jag var ju inte så fasligt långt ifrån att vinna iallafall :P 

När vi spelat klart gick jag hem till Rosana, där var Milad, Karim, Malin och hennes pojkvän Johan. Därifrån har jag bilder. Tänkte tyvärr inte på att ta några tidigare på kvällen.. 








 


JULDAGEN

Kvällen började med att jag coh Emma åkte hem till Mirja för att snacka lite, dricka, lyssna på bra musik och bara umgås. Sen kom även Isabelle efter en stund. Vi gick ut tidigt eftersom det alltid brukar vara sådär överjävligt mycket folk ute på juldagen.

Det var det även den här gången. Stod i kö ett bra tag med pantade folk som tänkte att det säkert går fortare att komma in om vi står och pressar kön framåt så mycket som det bara går. Tappade min kära vante där mitt i knuffandet :( Mirja avvek efter att vi stått i kön en stund eftersom hon mådde illa. Hon gick hem och Moa följde henne.

Väl inne var det riktigt mycket folk, sådär så att det nästan är lite jobbigt, man känner sig som packade sardiner på dansgolvet. (Nu menar jag inte fulla, utan tätt packade sardiner). Kön ut tog LÅNG tid, hatar det. Då vill man ju bara hem för att man har sjukt ont i fötterna och är svin trött. Simon och jag släpade (haha, inte riktigt, men nästan iallfall) hem Emma.. Väl hemma blev det en hink till Emma som sen fick sussa så sött i sängen. :)








Tusen kronors frågan, vem letar Emma efter i hinken?


HEJ!

Det var ett tag sen :P Har inte riktigt känt för att skriva helt enkelt.. Men så måste det ju också få vara ibland.

Så, vad har hänt sen senast? Jag har umgåtts med mina nära och kära, riktigt mysigt och roligt har det varit! Tyvärr har Emma nu åkt tillbaka till Linköping och Mirja har dragit till Australien den lilla skiten :P 

Jag hade väligt kul både på juldagen och på nyår.. Tänkte att jag kan skriva två separata inlägg med bilder till dem efter jag skirvit klart det här :) 

På torsdag smället det, då blir det till att lida ett tag, men det är ju sånt man får ta^^ 

Och lördag sen 15e smäller det ännu en gång, då tar jag mitt pick och pack och åker alla 75,81 mil till min kära Milad i Umeå :) (Kollade den exakta längden från mammas hus till hans lägenhet i Umeå, haha)

Och någonting mer super intressant (enligt mig, men antagligen inte enligt er) som jag inte vet om jag skrivit innan är att Justin och Chis Brown ska göra en låt ihop, HUR NAAAAJS?! :D wooop!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och skriva de där inläggen om juldagen och nyår, Pöss♥

 


RSS 2.0