DUKTIG IDIUUUT

VK skriver om Sikeås nya målvakt: " Nye målvakten Milad Farshid blev matchjälte för sitt Sikeå då denne, vid underläge 10-4 byttes in och tog sitt lag tillbaka in i matchen med flera kvalificerade räddingar;-Han var strålande idag, säger Sikeå tränaren Gunnar Hammarsten. Första matchen för Sikeå och det skulle bli succé för Milad Farshid ,nykomlingen från Umeå HF. Efter 20 minuter byttes Farshid in och knappa 11 bollar var allt Farshid skulle släppa förbi sig i målet. -Han har en skön stil och är väldigt skolad säger Sikeå tränare Per Olsson. Sikeås första halvlek var inte bra, men i den andra visade laget att man var bättre och kunde till slut vinna. -Vi inleder dåligt men rycker upp oss i den andra och lyckas ta en komfortabel seger avslutar Hammarsten. Förutom Farshid förtjänar Carl Sandström född 1994 beröm i Sikeå. -Sikeå SK Handboll

Själv har jag bara pluggat idag, kul va?