Torsdag 28 juli 2011

Känner. Inte. För. Att. Jobba. PUNKT.

Fin kväll, dålig kamera..

Johan är kung på ätt åka vattenskidor!

It's finally here!!


CDON

Heeej! Jag tänkte ha en liten utmaning! Den som först svarar rätt på vad mitt paket från cdon innehåller får ett besök av mig nästa vecka (tisdag-onsdag, dvs om det passar med dina arbetstider Emma...! haha). Nu fick du någonting att klura på, gissar du inte rätt kommer jag inte ;) haha. Pöss!

Dags att sova

Jaha, nu är det kväller igen. Måste tråkigt nog gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp och jobba imorgon.. Någonting som däremot är riktigt skönt är att jag slutar kl 14!! Har nog inte slutat så tidigt på hela sommaren tror jag.. NAJS tycker jag för då kan man ju faktiskt göra någonting imorgon eftermiddag, typ åka och träffa Milad, han har ju vart i london sen i torsdags den lilla bajskorven! :) Godnatt, godnatt♥

Windy

Satan i gatan vad det blåser ute, trädtopparna hänger typ ner i backen!!
















Nää okej, nu överdrev jag. Men det blåser riktigt mycket iallfall...

Today

Idag har jag inte gjort någonting typ, hängt med Elsa mest. Grillat har vi gjort också, gott! Imrogon ska vi nog ut på sjön om det är fint väder, så jag håller tummarna. Film nu. Pöss!

Larv.


Trötter....

Idag är jag väldigt trött tack vare åskhelvetet som bestämde sig för att dundra på som värst de timmar jag verkligen hade behövt sova eftersom jag skulle upp o jobba imorse. Inte kul. Någonting som är roligare är att mitt hår lockar sig av sig självt efter att jag har duschat bara jag inte borstar det, kanoon! (Det blir dock jobbigare om jag skulle vilja ha platt hår, men just när jag är på lockigt humör är det as najs!!) Just ja, om en timme ska vi vara hos Anki och äta mat, gött!!

Tack....

...Emma för pratstunden, nu slipper jag somna irriterad, härligt! :) var förresten en toppendag på sjön idag, sen blev de tacos och film hos Cecilia och Andreas. En perfekt tisdag! :) Nu måste jag sova, blir förhoppningsvis en sväng på sjön innan jobbet imorgon också :) Godnatt!

fint väder idag!

Nu har vi precis kommit till båten, hoppas vädret håller i sig resten av dagen! :)

Morgondagen!

Verkar som att vi ska ut på sjön imorgon, mysigt! Får hålla tummarna att vädret tillåter bara....

Måndag 18 juli 2011

Idag har jag jobbat, men bara till kl 14.15! Idag har jag planera att inte göra någonting. Jag, mamma & Leffe hyrde film nere på kvantum förut, Salt med Angelina Jolie, jag har sett den förut men ser den gärna igen, man ska ju passa på när det är sånt här skitväder ute!

Imorgon är jag ledig, yeeey!

Skyscraper


Bilder från fredagskvällen


Godnatt

Nu är det nog dags att sova. Varit as trött hela dagen.. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag bara sov i 4 timmar i natt. Imorgon ska jag upp och jobba tidigt, börjar kl 7, slutar 16. Ha de gött så hörs vi säkert imorgon!♥

Lördag 16 juli 2011



tjoflöjt


weheartit.com


Torsdag 14 Juli 2011

Godkväll! :)
Idag har jag jobbat kväll, och på förmiddagen umgicks jag med mamma och Milad :) Jag har ju vart ledig i 3 dagar, nu jobbade jag bara ikväll och så är jag ledig två dagar igen, SKÖNT! Det behövs en lugnare vecka emellanåt tycker jag :)

Imorgon ska jag iallfall träffa Emma B i stan när hon kommer till Nyköping vid kl 14. Sen på kvällen ska jag, Emma B, Emma L och Pernilla gå ut! KUL! Hoppas på lite beer pong imorgon, som vi körde när Emma L, Pernilla, Ivan & Emir va uppe i Ume :D



Beer pong i Ume!

Coola kvinna!


Best Thing I Never Had

Beyonce får jag aldrig nog av och nu har det äntligen kommit en musikvideo till den här underbara låten :)

Have faith in yourself

Nu känner jag hur suget att tatuera mig igen smyger sig på. Doh, jag som varken vet vad jag vill göra eller har råd.

Fluga gillar blomma


Årets första myggbett

Det är främst till för att visa Emma eftersom hon visade alla sina myggbett för någon vecka sen. Men som sagt, det här är mitt första för i år och det kliar inte så mycket heller ;)

LYCKA!

JAAAA! Jag lyckades med bilden, fan vad bäst jag är! Nu ni blir det mycket uppdatering framöver ^^ Allt sånt där onödigt som ni egetligen inte bryr er om överhuvudtaget :P

Mobilblogg..(?)

Åh, äntligen har jag fattat hur man mobilbloggar, ÄNTLIGEN! :D Nu undrar om jag får in en bild också...? Antingen blir det en bild från sjön i lördags eller så blir det bara koden.. hm, spännande.

Norrköping

Imorse efter att jag ätit frukost kom jag på idén att jag och mamma kunde åka till Norrköping istället för att gå en sväng på stan i Nyköping.. Så de gjorde vi :) Jag hittade bland annat en kjol på hm som var på rea, 30 kr kostade den! Vilket KAP! Ursprungligen hade den kostat 199 kr, så det var ju kanon bra! :) Vi ät lunch på Paus, jag älskar när det är sådär att man kan välja ingredienser i sin egen sallad. I min sallad hade jag sallad, tomat, gurka, räkor, kräftor, majs, avocado och pasta, as gott! :)

Inatt sover Elsa här hos mamma för imorgon ska vi vara barnvakt. Hoppas på fint väder så att Elsa kan bada i sin pool och jag och mamma sola.

Hoppas ni får en trevlig kväll♥

¤

Älskar färgen! Kom precis att tänka på att jag har samma färg på min tröja idag.. haha!

Sunday, Bloody Sunday

Idag har jag jobbat hela dagen. Trist. Men det ger ju pengar. Motivation.

Nu är jag ledig i 3 dagar, skööönt! Så imorgon beger jag och mamma oss till Enköping för att hälsa på hennes moster :) Vi skulle ta en vända på stan också om jag inte missminner mig, då ska jag se om jag hittar en fin bikini för jag skulle behöva en till :) Hoppas ni haft en fin dag idag och att ni får en fin dag imorgon :)



En annan moivation till jobbe; RHODOS, RHODOS, RHODOS! :D

Lördag 9e juli 2011

Heej! Idag ar halva dagen vart mindre bra och den andra helvan riktigt bra :) Frösta halvan jobbade jag, till kl 16, som sagt. Sen ringde jag till mamma och det visade sig att de var ute på sjön, hon, Leffe, Andreas & Elsa så de va så snälla att de kom in till hamnen och hämtade mig så fick jag också komma ut på sjön idag! KUL!

Tänkte att det kan vara skoj att veta att jag tog årets första dopp idag! Rätt så skönt faktiskt :)

Imorgon blire till att jobba igen, delad tur, tyvärr. Men sen är jag ledig i 3 dagar, weeeeiii!


Fredag 8:e Juli 2011

Idag har jag varit duktig och jobbat. Alla i personalen på min avdelning fick en varsin ros av chefen idag med tanke på den jobbiga magsjukan vi fått stå ut med i ca 2 veckor. Så det var ju en fin gest. Imorgon börjar jag kl 7 och jobbar till 16 så det är väl bäst att jag går och lägger mig snart... Jag får väl avsluta med ett GODNATT!♥
Igår på femöre...

Diana vaxar

Haha! Vilket misslyckande! ^^

Sommar & sol..

Vad har jag haft för mig sen sist?

I tisdags träffade jag Diana & Emma i stan kl 12, Mirja anslöt sig kl 14. Jag hittade tre saker på rea och två som inte var på rea. Shoppingen bestod av två koftor, ett linne, ett halsband och en ring. Vid kl 18 gick jag och Diana hem till henne, Emma skulle hem till Linköping och Mirja skulle iväg på filmkväll. Hos Diana kollade vi på Sommaren med Göran och tog det lugnt, det var riktigt skönt efter att vi vart på stan i sex timmar..
Diana & Emma på Huldas :)


Igår (onsdag) träffade jag Diana, först gick vi till stan för Diana skulle köpa vax till bena. Sen gick vi till hamnen och åt glass och en fågel-fan sket på mig. Efter ett tag gick vi till vallarna och låg där i solen en stund, riktigt skönt! Vid 16 tiden bestämde vi oss för att åka till coop forum för att köpa chokladpudding och ingredienser till nacho-tallrik. Sen åkte vi hem till Diana, hon skulle vaxa bena, vilket blev mindre lyckat, (har en video på det.. ska försöka komma på hur man gör för att få upp det på bloggen) åt den goda maten och chokladpuddingen, kollade på en film med Björn Gustafssons höjdpunkter, sen kollade vi lite på Sahara och till sist en film när de va i Polen typ år 2000.. De va kul! :)

Kortfattat är de det som har hänt, och idag var jag och mamma på femöre och solade, de va svinvarmt!
Nu ska jag köpa godis på Netto! Pöss hej!

Jobb & Bio

Idag har jag jobbat från 7-16. EGENTLIGEN skulle jag jobbat 7-14, men schysst som jag är ställde jag upp och stannade till 16. Klapp på axeln, någon hundring mer på kortet i slutet av augusti.

Efter det skyndade jag mig hem, duschade, åt mat och sen åkte jag in till stan för att möta upp Diana & Emma! Vi gick på bio och såg Kronjuvelerna för att Diana jätte gärna ville se den. Emma tyckte den var fin, jag tyckte den var seg och Diana tyckte den var okej. Summa sumarum: En ganska dålig film som jag inte skulle rekommendera.





haha.
Varje gång Björn Gustavsson var med i en scen tänkte jag på Carina Berg låten, haha.

Söndag 3:e juli 2011

Hej hej hallå dagboken! haha, näärå. Men hej iallfall.
Idag har jag träffat Emma, Liv, Åsa, Mia och Adelaide.. Nu blev jag osäker på hur Adelaide stavas, de kanske stavas: Adeleide (?).. Först var vi på Busiz, undefär som busfabriken, fast mindre. Där provade jag att åka en jättestor grön rutchkana med en massa gupp på, den var riktigt rolig! Synd att de inte fanns såna ställen när man själv var liten, hade vart skitkul!! Sen gick vi hem till Åsa där det blev lite fika och vid kl 18 mötte jag och Emma upp Mirja vid Rhodos för att äta mat. Jag var skithungrig och kastade i mig maten så jag fick lite magknip och var tvungen att knäppa upp byxorna.

Imorgon blire workiework, KUUUUL!!! :D



















NOT!

Dirty Dancing

Till att börja med kan jag ju berätta att det tog ungefär 2 minuter för mig att besluta mig för att gå ut och sola :P hehe. Nu kollar jag på Dirty Dancing på tv och Elsa sover. Lungt och skönt alltså.

Imorgon ska jag upp och jobba, delad tur imorgon dvs 7.30-12.30 & 16-21.30, TRÅÅÅKIGT på en lördag...!


Barnvakt i hettan!

Hej och hå vad varmt det är idag, snart smälter jag!! Elsa ligger och sover och jag sitter vid datan och fuderar på om jag ska orka gå ut och lägga mig i solen ett tag. Men det är nästan för varmt. Hm. Och duschat har jag redan gjort och då måste jag duscha igen sen för att jag kommer svettas som ett as om jag lägger mig i den otroligt stekande solen.... Sola eller inte sola, det är frågan. PÖÖÖÖÖSSSSSSSS

RSS 2.0