Off to woooork

Skulle ju mycket hellre ligga och steka i solen heeela dagen lång. But a women's gotta do what a women's gotta do.

Här kommer den..!

Dvs, uppdateringen :P Sedan sist har det inte hänt så mkt, mest jobbat. Vi har magsjuka på jobbet, weeei!!! NOT.
I måndags var jag ledig och då var jag ute i solen med Cecilia och Elsa. Och igår bokades det resa till Rhodos! Den 17/8 åker jag, Milad, Emma & Simon dit i en vecka och njuter av värmen coh ledigheten, det är weeeeeeeeeeeeeeeiii! :D haha

Midsommar!

De flesta har säkert ätit god mat och jordgubbar idag! Själv kom jag hem från jobbet för en liten stund sen bara. Måste snart gå och lägga mig, börjar jobba kl 7 imorgon och slutar kl 15.  HEJJA!


The Last Song

Blev inte A walk to remember, ångrade mig och kollade på The last song istället. Den var really good!



A walk to remember

Blir väl till och kolla film då eftersom det inte finns någonting annat att göra.. Egentligen är det inte speciellt kul att kolla film själv, men men..... What to do??

Entertain me.

Jag har tråkigt...............

Glass, glass, glass i stora lass, lass, lass....

Det blev glass i hamnen med Cecilia, Andreas & Elsa :) Som tur var sken solen och vi slapp regnet. Efter glassen gick vi till lekparken och sen kollade vi på fåglarna.
Idag fick det bli tuttifrutti strössel, i vanliga fall tar jag ju ALLTID saltlakrits, men tuttifrutti var också gott, man blev inte lika törstig av det heller...
Cecilia & Andreas hade kul i lekparken, Elsa ville bara gunga.
Elsa tyckte om att titta på fåglarna, de var tydligen väldigt intressanta!

hej hej hej igen igen igen

NU SPÖREGNAR DET UTE!!

Åskmoln?

Tur att jag inte gick så långt, det såg nämligen ut såhär på himlen strax innan jag var hemma.

What to do?

Tror nog jag ska gå ut på en promenad, hoppas det inte börjar regna på mig, det ser ut som att det skulle kunna göra det, men jag tar den risken.

Old pics.

Idag har jag delvis sysselsatt mig med att lägga in alla mina gamla bilder från mammas dator till min egen! Har suttit och kollat igenom nästan alla, det är alltid kul att titta på gamla foton och tänka tillbaka :)
Damp, nu slutade Picnic fungera, ni får fortsättningen med bilder en annan dag helt enkelt..

HEJ




Varför är det inte så här varma och fina sommarkvällar som på bilden ovan? Det vore mysigt tycker jag..

Dagen.

Idag har jag förresten vart på min andra inskolningsdag till kl 14. Efter det gick jag hem och kollade på Water For Elephants medan jag inväntade Tove! Riktigt kul att träffa henne igen, var ju läääääääääääänge sen sist :( Vi åt iallfall pizza och kollade på en film sen för vi båda var riktigt trötta efter våra förmiddagspass med jobb.. Jag skjutsade hem henne vid 21.30 för hon ska upp och jobba imorgon med! Men jag har sån tur så att jag är LEDIG! Desvärre jobbar jag ju midsommarafton kväll och midsommardagen förmiddag. BAJS, men tänk; PENGAAAAR!!!

"What are words if you really don't mean them when you say them"


Från wikipedia:

Chris Medina släppte sin första singel "What Are Words" den 25 februari 2011, dagen efter att han åkt ut Amerikanska idol. Han hamnade top 40 av 325 deltagare. Låten handlar om Chris flickvän som råkade ut för en bilolycka den 2 oktober 2009 och hamnade i koma. När läkarna berättade att hennes liv inte skulle gå att rädda så valde dock Chris att låta henne leva och efter en och en halv månad så vaknade hon, dock med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes närmsta bekantas liv.






Verkligen värt att kolla på denna video, tårar i ögonen får man allt.

WATER FOR ELEPHANTS

Alla tummar upp, riktigt bra..!!

Bästa kvällen på länge, i bilder.


Weeeeei!

IMORGON SKA JAG TRÄFFA DIANAAAA!!! :D




De ni!................





LÄÄÄÄÄÄNGE sen sist, allt för länge!

It's finally here!!!


blöööööö

Nu är det sådär igen att inlägget inte visas när jag går in på min blogg, inte direkt iallfall, det kommer förmodligen synas när jag publicerat detta.... som vanligt. BLIR DET SÅ FÖR ER MED?!

Inskolning

De ringde från jobbet för en liten stund sen, de blir inskolning fredag eftermiddag och måndag förmiddag. Synd bara att jag inte hinner träffa Diana fredag kväll då, men vi ses på lördag istället! :)

Good stuff!


Promenad

Blev en kvällspromenad med mamma, skönt att röra lite på sig!!.... efteråt iallfall. Nu kan jag äta godis med gott samvete! Inte för att jag brukar få dåligt samvete, men ändå...

Måndag 13/6-11

Idag har Milad och jag vart i hamnen och ätit mjukglass, riktigt gott. Solen sken men det blåste en del. Sen har jag bara vart hemma och legat i en solstol på baksidan, de va skönt!

Uppdatering

Oj, vad de va längesen sedan sist! Såååå, vad har hänt?


1. Vi har flyttat närmre skolan
2. Vi åkte hem två dagar tidigare som en överraskning
3. Jag har lekt en massa med Elsie-Pelsie
4. Jag har vart i linköping och besökt Emma!

Det är väl kort och gott de lite "större" grejerna som hänt :P Det var hur som helst väldigt skönt att flytta närmre skolan så nu efter sommaren kommer jag kunna gå/cykla istället för att ta bilen till skolan, yeey! Sen tycker jag väldigt mycket om den nya lägeneheten också, den är mysig :)

Hemfärden gick alldeles utmärkt, tog 7 timmar och 45 minuter(?) att åka.. Eller va de 7 timmar och 15 min(?), minns inte riktigt.. Vi va iallafall hemma halv två på natten, så de blev allt lite förvånade när jag ringde på dörren två dagar för tidigt.

I fredag-lördag var jag på en kort visit i Linköping och hälsade på Emma! Vi gick på stan, hyrde film och åt en riktigt god västerbottenpaj som vi (läs Emma) gjorde, vi (läs jag) fixade även sallad till! På stan köpte jag nya vita "äkta" converse, i hopp om att de ska hålla  längre än ett år. Mina gamla köpte jag ju på tradera förra året och nu är de trasiga bak i hälarna, så jag hoppas på att mina nya ska hålla längre än så :) Jag köpte även en skrik-rosa löst sittande t-shirt på Monki, vilket blir snyggt sen när man blitt brun. Strumpbyxor och en hårborste, eftersom jag glömde min hemma i Umeå.

Tyvärr tog jag inga bilder, men de va Emma bra på, dock blev jag konstig på alla, eftersom jag försöker prata bort det, haha :P Istället bjuder jag på en otroligt fin bild sen förra gången jag va och hälsade på i Linkan!

RSS 2.0