Vända ägg kräver koncentration

haha!

Julkula


-----

Doh, nu pallar jag inte skriva mer. Eller jag kommer snarare inte på vad mer jag ska skriva, därav får jag fundera på det ett tag tills jag kommer på och fortsätta då istället.

Btw, jag har blivit riktigt hooked på att göra äggröra med korv och paprika i, perfekt mellanmål! Man blir ju inte så mätt på det men det duger tills man ska äta mat om någon timme eller så..







Haha, vad skadad jag har blitt av att sitta och skriva i word. Nu när jag avslutade meningen ovan tröck jag automatiskt Ctrl+S (spara i word)! Förövrigt stör jag mig på att glasögonen blir skitiga på 2 sekunder.. vet inte hur många gånger jag gjort rent dom idag och ändå är inte Elsa här...

Ellen DeGeneres

Nu när jag sitter här i soffan och skriver med tvn på i bakgrunden hör jag att Ellen säger att Justin är där idag (inte idag egentligen eftersom de var för typ en månad sen han var där, men det är iallfall det avsnittet som sänds här nu).. Nu blir det alltså en pluggpaus, kan ju inte missa det här avsnittet, även om jag redan sett det på internet..!

Tisdagen 29e November 2011

Godmorgon! (förmiddag)

Nu har jag äntligen lyckats vända tillbaka dygnet! Gick upp kl 9 idag.. Nu har jag suttit i soffan och ätit frukost samtidigt som jag kollat på Vampire Diaries och Efter tio. Idag borde jag ta mig i kragen och fortsätta skriva på mitt fördjupningsarbete som ska vara klart tills på fredag (helst torsdag, men det måste vara klart på fredag..), dock har jag INGEN LUST att sitta och skriva på det.. Men nu tänkte jag vara duktig att sitta och skriva effektivt tills Frisörakuten börjar strax innan kl 12. Jag tycker alltid att det är lättare att komma igång om man har en bestämd tid att sitta effektivt och sen får man göra någonting annat en stund!

Hoppas ni får en bra dag! Pöss




(P.S 21 dagar kvar tills jag åker hem!!! D.S)

Slapp måndag!

Skööööönt! De närmsta timmarna ska jag kolla på Frisörakuten, Ellen DeGeneres, Oprah och Vampire Diaries(säsong 1 avsnitt 11). Tror nog att alla programmen är bland mina favoriter faktiskt..

Den här vill jag ha!

Gina tricot 199 kr.. Får bli efter jul!

Måndag 28e November 2011

Haj haj!

När jag kom hem från skolan för en liten stund sen fixade jag mig en ordentlig frulle, äggröra, macka och té! Gött! Sen när jag satte mig vid tvn så såg jag att det var Vampire Diaries på tv, yeeey! Avsnitt 10, säsong 1.. Dock är säsong 2 och 3 bäst tycker jag..

Det var verkligen tungt att kliva upp ur sängen imorse kl 7.30, kände mig som en zombie. Jag kunde inte sova igår kväll även fast jag la mig tidigt. Låg nog vaken till halv 3 eller nåt..


Händer det er också?

För min del är det oftast att jag tänker på någonting sjukt roligt....!


Jenna Marbles- What guys think about during sex

HAHAHAHA!!!

Vars är snön?

Nu är julpyntet så gott som komplett! Det enda som fattas nu är snö! Fortfarande ingen snö här, norrlänningarna tycker det är helt galet, själv tycker jag bara att det skulle bli mycket mysigare om de kunde komma lite snö snart. Det är ju hur som helst väldigt mörkt ute nu nästan hela tiden, då skulle det ju inte skada om snön kom och lyste upp lite i mörkret..


Första advent, 27 november 2011

Hej hej hej hej!!

Nu har jag precis ätit frulle, gott med té, macka och proviva nyponsoppa! :) Idag har jag tänkt att åka och handla julgran (plast, annars får man in sjukt mycket kryp, blääää) på Rusta och diverse julgrans grejer som hör till.. kul! Hoppas de har några gejer kvar bara. Risken finns väl att det tar slut eftersom det är rätt så billigt där och det är mycket studenter är i stan, haha.


Somnade

oj, jag somnade till Grinchen nästan direkt, så nu har jag sovit på soffan i 2 ½ timme.. Hur ska jag nu kunna somna igen om nån timme? Hm.. jaja, de va ju skönt att sova en stund iallafall! Nu är de en film på 3an som verkar ganska spännanade, Death Sentence heter den, om jag förstått det rätt ska Kevin Bacon hämnas sin sin sons död.. Kollar nog klart på den och går och lägger mig efter det.

Grinchen

Åh, det är grinchen på tv, riktigt längesen jag såg den!!



Fyyy fan vad äckligt!!!


Damp

Jag hittar inte min plattång och jag känner verkligen för att platta håret. Varför ligger den inte där jag borde ha lagt den? (i-landsproblem...)

Reklam!

Nu när jag hade tvn på i bakgrunden hörde jag helt plötsligt reklam för Under the Mistletoe!! Jag blev as förvänad, har aldrig sett reklam för Justin Bieber på tv i Sverige förut, det var ju på tiden..
Jag hann till och med ta en bild^^

Julshopping

Idag på stan införskaffade jag lite julgrejer. Det blev en ljusstake, julgardiner och en stjärna(en stående, inte en som hänger), sen har jag bytt ut alla blockljus till röda blockljus :) Lite julstämning än så länge. Sen vill jag köpa en sån där rund krans med belysning i, de är väldigt fina tycker jag!
Inne på hm hittade jag en tröja som jag tänkte ha på nyår.. Den kommer nog passa bra då eftersom jag planerat att vara med mamma, Leffe & Anki och äta god mat och sånt, så känner inte att jag behöver klä upp mig speciellt mycket, men ändå lite finare än till vardags :)


(Tänkte lägga upp en bild men hittar den inte på hemsidan, men det är som en vanlig tröja som är ljusgrå med sivertrådat i och en liten dragkedja i nacken..)

You Raise Me Up

Åh, vad fint jag tyckte det var när Robin sjöng till sin pappa :) (Väldigt synd att Molly åkte btw..)

Bokat flygbiljett

Igår så tyckte jag att det var dags att beställa flygbiljett till jul, så jag flyger hem den 19e december och tillbaka igen till Ume den 8e januari. Alltså hinner jag vara hemma typ 19 dagar! ååååååh vad jag längtar!!

Nu för tiden brukar det vara jag som fixar knäcken vid jul, mumma!

En kopp te

Hej hopp!

Nu sitter jag här i soffan och dricker en kopp te! Jag har blitt en riktig te drickare jag, dricker iallafall en kopp om dagen. Det är mycket om man jämför med förut, då kanske jag drack te en gång i månaden eller nåt. Men det blir väl så när man små fryser lite när man pluggar/sitter still..

Snart ska jag och Milad ner på stan, han ska köpa vantar och jag ska köpa en icke-flytade eyeliner. Ikväll ska jag kolla vampire diaries på 6an kl 19, (säsong 3 avsnitt 2 är de på nu, själv såg jag klart alla säsonger, igen, i förrgår) och klockan 20 blir de ju till att glutta på idol, såklart.

Hoppas ni får en bra dag!
Förtillfället dricker jag mycket granatäppel-te, det är gött!

Justin Bieber, kategori

Nu har jag suttit och fixat så jag har lagt upp alla inlägg som handlar om Justin under en egen kategori. Det tog ett tag att gå igenom två år och flytta över inläggen.. Men nu har jag åtminstone lite mer ordning på inläggen om det är någonting speciellt jag skulle vilja hitta :)


Haha


Hur kommer det sig?

Hur kommer det sig att musik alltid blir bättre när man har riktigt hög volym på? Jag tycker iallfall att det är så.. Ibland om jag hör en låt på inte speciellt hög volym så kan jag tycka att den är sådär. Sen om jag lyssnar på den en gång till, direkt efter kan jag tycka att den är riktigt bra. Märkligt..




Förresten, jag har inte ont i huvudet längre, vilket är skönt, för nu kan jag lyssna på lite högre musik igen ^^

Rolig intervju, Paul Wesley

Haha, jag dör av garv när han beskriver incidenten när han faktiskt bet ett fan som ville att han skulle bita henne! Riktigt roligt! ^^

Justin Bieber - Fa La La ft. Boyz II Men

Äntligen har ännu en av Biebs nya musikvideos kommit upp :)

TALK THAT TALK

Rihannas nya album är kanon bra! Lyssna vettja :)


































Vilken söt röst!!


Tomörröw..

.. ska jag ringa till vårdcentralen för jag har fortfarande ont i huvudet mitt. pöss

Headache

Fy satan vad jag har ont i bakhuvudet... Haft det sen igår morse, tar jag ipren försvinner det en stund, sen kommer det tillbaka igen. FUCK. . . .

American Music Awards 2011

Såg precis att det är AMA imorgon!! från kl 02-05.45, kommer nog vara lite trött på seminariet på måndag, men det är sånt man får ta, är ju bara AMA en gång om året ;)


BREKING DAWN, part 1

Jag dööör, den var såå bra! Hur ska jag kunna vänta ett helt år (som vanligt) på nästa film!? Gaaaaaaaaah.. Herregud, jag kan inte fatta att nästa film är den sista, sorgligt :(




Just some thinking

Jag har tänkt på en sak, jag hatar november månad. Det är mörkt, kallt och jag känner inte för att göra någonting. Jag är less på skolan och vill åka hem. Jag tycker det skulle vara riktigt skönt att sova tills jag åker hem nästa gång. Här försöker jag bara fördriva tiden, inte egentligen göra någonting vettigt med den. Jag orkar inte, har ingen lust, jag är trött så gott som hela tiden.

Åka utomlands vill jag också göra. Se världen. Det är så mycket platser jag skulle vilja åka till. Varför inte vinna på lotto och åka jorden runt? Det skulle vara nåt. Lägga skolan på hyllan ett tag och göra någonting roligt bara för att. Inga måsten. Göra precis vad man känner för när man känner för det. Det är ju sånt man ska kunna göra i den här åldern. Eller?


Är det bara jag som alltid blir såhär på hösten? Tycker att det mesta suger och bara vill åka bort och njuta av livet. Hur ofta gör man det egentligen? Hur ofta njuter man verkligen av livet?.. Man har ju alltid en massa måsten, njuter gör man på semestern vilket är kanske i vecka om året, med lite tur. Ska det vara så att man största delen av året bara längtar till en av de 52 veckorna som året består av?...



Äsch, nu ska jag sluta sitta här och kladda ner alla mina tankar.. Syns och hörs!

jag dööööör

Va precis inne på en TVD blogg, och nästa avsnitt kommer tydligen 1/5-2012!!!!!!!! NOOOOOOO!! :(

I'm such a neeeeeeerd

Kom igen, nu måste nästa avsnitt komma ut snart, har väntat sen i söndags! Badass Damon har gått och blitt ADORABLE och Stefan har gått tillbaka till att vara the ripper och stängt av sina känslor..... Som sagt, NÄR KOMMER NÄSTA AVSNITT?..........

Jag vill inte plugga..

Nu vet ni det.

Only Thing I Ever Get For Christmas

Justin Bieber

Gaaah

Nu måste jag vänta på fler avsnitt av the vampire diaries, kommer ett avsnitt i veckan typ. Vad ska jag göra med mitt liv nu? haha. Eftersom jag i princip bara glott på det sen i torsdags.. Sjukt bra serie!!



Laddad inför Breaking Dawn i helgen btw :)

HOOKED

Jag måste säga att jag är totalt hooked på The Vampire Diaries, jag har så gott som inte gjort någonting annat sen jag började titta på det i torsdags..! Därav har jag inte bloggat någonting eftersom jag inte haft någonting att skriva om, jag kan ju inte sitta och skriva hur jäkla spännande serien när en gång i timmen liksom.. haha.
Nu ska vi iallfall snart iväg till Patricia på korridors/födelsedagsfest! Hon fyller nämligen år imorgon och de i hennes korridor skulle ha en fest idag så det blir typ ihop slaget.. jaa, de va väl typ de jag hade att säga. Ha de fint! :)

11-11-11, 11:11

Godmorgon! Jag har precis kommit ut ur duschen, nu ska jag äta frukost och kolla på The Vampire Diaries, sås spännande så... Satt uppe ganska länge i natt eftersom jag bara ville se fler avsnitt hela tiden.. Idag ska jag nog tvätta den sista tvätten som är klar och sen ska jag göra en smörgåstårta. De två smörgåstårtor jag gjorde till Milads handbollslag (eftersom Milad fyllt år) var väldigt uppskattade, så det var skoj! :)

Nää, nu har jag inte tid att sitta här längre, dags att kolla serie!!



Just de, 11-11-11, 11:11 idag också, de ni!

--


The Vampire Diaries

Okej, nu har jag börjat igen och vill inte sluta titta, just the way I like it! :)

Laundry

Håller på och tvättar för fullt, speciellt kul är det inte. Dock är det ju roligt efteråt när det inte längre ligger en massa kläder överallt :)

Btw, jag har lust att börja kolla på en sån där bra serie som man fastnar i och inte kan sluta titta på.. Väntar på ny säsong av true blood, fortfarande. Har redan väntat sen förra sommaren.. Funderar på att börja kolla på the vampire diaries igen, jag kollade ju en del den första säsongen och det var ju spännande!

weheartit.com

Vet ni vad? Jag ska ta och fixa en kategori, som jag faktiskt ska använda mig utav. weheartit.com kommer kategorin att heta. Jag är ju ganska ofta inne där och kollar diverse bilder med många kloka ord och emellanåt vill jag dela med mig av dem här i bloggen. Så för att ni ska veta vilka bilder som jag tagit därifrån lägger jag dem under weheartit.com kategorin så slipper jag ha en tråkig rubrik på sådana bilder.







Åh, Diana loggade in på msn! HAPPY! :D

Filmtajm!

Nu är jag mätt och belåten, därav passar det perfekt att ha en film kväll! Tänkte börja med att kolla på Lilja 4-ever bara för att det var väldigt längesen jag såg den.. har för mig att den va ganska bra. Sen ska jag se Red Riding Hood & senare (beroende på hur länge jag är vaken) tänkte jag kolla på Dear John bara för att den är så bra och för att Channing Tatum är snygg.

Onsdagen den 9e November 2011

Hej!

Seminariet i skolan idag gick bra. Hur lätt som helst. Vår momentansvariga (han som har de tråkiga föreläsningarna) är ju rätt så skön, riktigt rolig.. förutom på föreläsningarna såklart. Efter skolan drog jag och Milad till affären för att handla mat. Det var välbehövligt. Jag gillar verkligen när man har ett kylskåp fullt med mat hemma, allting känns fulländat på något sätt, haha.

Sen har jag städat lite och förberett smörgåstårtor som Milad ska ta med sig till träningen imorgon eftersom han har fyllt år, och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Milad bjuder på tacos idag, gött! Skönt att inte behöva göra någonting också, det händer ju inte så ofta när det kommer till matlagning. Vanligtvis är det nämligen så att jag lagar maten och Milad diskar, men idag gör han båda!

Imorgon ska vi tvätta, åka och panta burkar/flaskor.. Dammsuga ska jag nog också se till att göra. Vore ju skönt om det är fint till helgen (som mamma brukar säga.......).

Klapp på min axel

Nu har jag gjort det som ska göras tills imorgon, naaajs. Nu ska jag njuta av att inte behöva göra ett skit resten av kvällen... Njuuuuuuuuuuut! Ska bli lite skönt med soovmorgon till kl 10 imorgon också.. Jag har funderat på att ta helg efter imorgon, beroende på vad vi har för föreläsning på fredag, på torsdag är vi nämligen lediga. En långhelg vore inte så pjåkigt..

GRATTIS PÅ 22-ÅRS DAGEN BAJSFIS!


okeej

Nu får jag se till att ta mig i kragen men.... JAG... VILL... INTE... LÄSA... ARTIKLARNA till seminariet på torsdag. Så tråååååååkigt. Någonting jag är sjuukt bra på är att komma på en massa andra saker att göra bara så att jag inte ska behöva plugga, typ som köttbullarna i lördags och sockerkakan igår, även fast jag vet att det ändå måste göras. Blä.
Mitt senaste tidsfördriv kan ni nu se på bilden. När har jag NÅGONSIN ritat på en bild? Skulle vara skönt med en utlandsresa...

Ett gott skratt.

Idag när jag skulle till Ålidhemskiosken och hämta ut ett paket fick jag mig ett gott skratt. På den där grejen som priser kommer upp på när de blippar in varor.. Ni vet den svarta skärmen med typ grön text. Iallall, den skulle det stå ålidhemskiosken på, MEN nu var det så att apparaten inte kunde använda Å så istället stod det: §lidhemskiosken!! HAHA! fattar ni? Såklart läste jag Slidhemskiosken.








Det var KUL, eller huuuur?!!

Intressenivån på dagens föreläsning...


Inte taggad

För skola imorgon... Kan det inte vara helg tills i jul typ?.............................

Yeeey!

Justin vann två av de tre kategorier han var nominerad i.

Vann:
Best Male
Best Pop

Snart så....

... börjar EMA! Vad kul det ska bli, jag har laddat upp med godis..... IGEN, jag vet. Men det måste man ha till EMA eftersom det bara är en gång om året :) Undrar vilken låt Justin kommer sjunga, kanske Mistletoe(?) etfersom det var singeln, men den är ju definitivt inte den bästa på skivan. Å andra sidan kanske han inte sjunger någon av de nya låtarna eftersom alla är jullåtar...... Jag hoppas att det blir All I want is you, det är nämligen min favorit förtillfället.

Jag och Patricia har bakat sockerkaka också, gott! Och igår gjorde vi köttbullar! Duktigt tycker jag.. att det sen var jag som kom på idén att göra köttbullar är quite chocking.....


Jag har kommit på mig själv med att tänka delar av mina meningar på engelska.. Därför det blir så ibland när jag skriver också. Vissa saker låter helt enkelt bättre på engelska än på svenska tycker jag :)








20 minuter kvaaaaaaaaaaaaaaaar!

MTV EMA's IKVÄLL!

Ikväll är det EMA!! Röda mattan börjar kl 20 ikväll och själva galan kl 21, det får man inte missa! EMA är någonting jag verkligen skulle vilja gå på något år...

Fingers crossed att Justin vinner de kategorier han är nominerad i :)

Twilight maraton på g

Godkväll! :)

Idag har jag, Madde och Patricia ätit tacos och kollat på idol! Det var super längesen jag åt tacos så det var riktigt mumsigt! Nu tänkte jag och Patricia kolla på alla twilight filmerna, främst för att jag ska kunna ladda inför Breaking Dawn som har premiär den 16e november, så den måste jag se! :)


Värt att prova?


Mosters hjärta


Film

Blev inte till att kolla på Bad Teacher iallfall.. Istället blev det en film som heter The Dilemma, den va sådär, den hade säkert vart bättre om den varit kortare.. Lite för lång för att vara en drama komedi.

Nu är det väl snart dags för mig att gå och sova, men först ska jag sitta och "slö surfa" lite och lyssna på ljuvlig musik, ni vet vilken jag menar :) haha.


Godnatt på er!


Justin Bieber- Christmas Eve

Telephone med Emma


Day off!

Imorgon är jag ledig! Naaajs. På dagen ska jag sova så länge jag kan, bara för att jag kan. På kvällen kommer Madde och kanske Patricia hit, då blire tacos och idol! Läängesen jag åt tacos, det är ju så väldans mumsigt det! Nu ska jag kolla på Bad teacher, hoppas den är bra.. :) Hare gött!

Candy.

Nu har jag skjutsat Milad till flygplatsen. Efter det åkte jag förbi affären och köpte lite gott. Gissa vad det blev?!



Godis..... Naturgodis? godis?










Rätt! Godis, såklart!



Versatile


Torsdag 3e November 2011

Hejhoppgummisnopp!

Idag åker Milad till Nyköping, den lilla bajsen. JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅ!!!
Någonting bra är att de lagt ut schemat för nästa moment.. Jag kommer antagligen åka hem den 16e december och tillbaka till Umeå den 8e januari! Göttigt vad länge jag kommer kunna vara hemma, naaaaaaaajs!!


Ikväll ska jag mysa med mig själv och äta goodis eller naturgodis, har inte bestämt mig (såna där svåra val i livet, ni vet) och se på Bad Teacher tror jag! Kommer bli lite läskigt att sova själv, men Patricia har sagt att det bara är att jag kommer över till henne om der blir FÖR läskigt, vilket gör att det känns bättre, jag sitter liksom inte i skiten om jag inte kan sova :P



Do not disturb

weheartit.com

Hahaha, dööööör!!

Hittade den här bilden på Anna Hibbs blogg, hon hade sett lappen på konsum när hon var och handlade..

Meatballs

Jag har bestämt att i helgen ska jag göra en massa köttbullar som jag kan frysa in. Det ser jag fram emot, att stå och rulla köttbullar lyssnandes på det nya jul albumet. Vilken julstämning, på tok för tidigt dock, men vad gör det? Att ha julstämning i två månader har väl ingen dött av? :)


Justin Bieber- All I want is you




Haha, googlade på "köttbulle" så kom den här bebben upp..

Två favoriter på ett och samma ställe



OTAGGAD.

Jag känner mig så fruktansvärt otaggad på skolan! Fy fan säger jag bara, första föreläsningen vi hade idag på det nya momentet söööööög. Verkligen inte mitt intresseområde om man säger så! Typ så långt ifrån det man kan komma.. Okej, nu överdrev jag, poängen är att jag höll på att somna i princip hela tiden och kollade på klockan var 5e minut och önskade att den snart skulle vara slut. Svårt att koncentrera sig när man är så ointresserad.. Det positiva med det är att jag tror jag vet vad jag ska köpa i julklapp till alla nu.

Sen tror jag otaggningen (haha) också kan bero på att jag vet att det dröjer ungefär två månader nu tills jag åker hem nästa gång. Det suger, jag saknar ju min familj NU och kommer förmodligen göra det tills jag åker hem nästa gång. sug sug sug. Baaaaaaaaaaaaajs. Förresten fick jag DAMP på att det var så stökigt idag också. Jag städar som bäst när jag är sur. Så nu är det ju fint här hemma iallafall.

Värsta pojkväns akademien

Okej, nu ska jag stänga av skivan och inte ha den på repeat resten av kvällen... eller iallafall inte den närmsta timmen för nu ska jag kolla på värsta pojkväns akademin på 3an. Mycket underhållande program!

Chills don't lie

Nu har jag lyssnat igenom skivan ett par gånger (jag har haft lite annat för mig också) och jag sitter här med rysningar som inte vill försvinna. Jag har kommit på mig själv att tycka bäst om de låtarna som är väldigt avskalade tex versionen av Fa La La (a cappella) feat. Boyz II Men. Jag älskar att Justins röst utvecklats så pass mycket som den har gjort. Jag säger som Usher, Chill's don't lie..


Solklart bästa skivan hittills!

Under the Mistletoe- anlänt!!

I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE IT! Väldigt mycket ÖVER mina förväntningar. Julstämning den första november kom som ett brev på posten.. Bokstavligt talat ;) 

RSS 2.0