In Time- Spännande!

Det var en riktigt bra film och den nya bion var fin, lite synd att de hade så jäkla högt ljud, det var lite jobbigt ibland för man fick sitta och hålla för öronen..! Jag kollade inte på klockan en enda gång- ett bra betyg! Så den filmen kan jag verkligen rekommendera.

Här har ni trailern för de som är intresserade:

In Time

Ikväll blir det bio med mamma och Cecilia på den nya biografen i Nyköping, vi ska se In Time med Justin Timberlake, den verkar riktigt spännande, så det ska bli kul!

 


Hörs!

Fredagen 28 oktober 2011

Halloj! Bad update, jag vet men detta är godtagbart när man är hemma på besök! :) Idag fyller Andreas 25 år så vi har varit där och fikat idag på förmiddagen och imorgon blir de lite partaj för honom!


Ikväll ska jag istället umgås med Emma & Mirja!! :D Det var jätte längesen, så det ska bli riktigt roligt!


PUSS!


Hemfärd idag!!

Nu är de dags för sista seminariet på det här momentet! Ciao!!

Sneak Peak

Denna kommer ut imorgon, yeeeey! :) looking forward to it!

Söndag

Känns konstigt att jag ska åka hem på tisdag, lite halvt overkligt sådär. Har ju faktiskt inte varit hemma på två månader nu.. Är nog längsta tiden hittills tror jag. Men det ska bli sååå kul! :) Nu blir det snart till att kolla på den 3e filmen för idag.. Sucker Punch. Hoppas den är bra, kan säga sen vad jag tyckte!

Här är förresten Rihannas nya, den var bra tycker jag!


Jag saknar dig

Blev ytterligare en film idag, Jag saknar dig, den var bra och sorglig den med. Rekommenderar den också!!


A Little Bit of Heaven

Det var en riktigt bra, rolig & sorglig film, så den kan jag varmt rekommendera :)

Kul kväll igår!

Dock lite små sliten nu känner jag. Men det gör inte så mycket.. Har ändå ingenting inplanerat idag förutom att ligga i soffan i min mysiga onepiece hela dagen! 

Igår var iallfall några av Milads lagkompisar, Stoffe och Patti här, sen gick vi ut på Corona. Vi hade egentligen tänkt att gå ut på Rex men det var en som inte var 21 ännu så de gick inte, men de va kul på Corona iallfall. Bra musik igår faktiskt! Jag och Patricia skulle ta minttu shot, de gjorde vi, men hon smuttade ju bara på sin för att hon tyckte det va så starkt, så tillslut tog jag hennes också. Man måste svälja allt på en gång annars bränns det så mycket att man inte får i sig hela.

Nu ska jag titta på en film, A little bit of heaven. Hoppas den är bra, pöss♥

Btw, jag blir hämtad av Andreas på Arlanda på tisdag kväll. Vääääldigt skönt att slippa sitta på arlanda i nästan två timmar och vänta på ett tåg hem. Tack så mycket Andreas!! :)

Klaaaara!

Så najs, jag & Patti blev klara med hemtentan idag! Skönt! Jag som var så stressad förra veckan över att vi inte skulle hinna tills på tisdag när vi åker hem. Stressad helt i onödan.. Imorgon blir det till att fira att vi är klara. Milad ska ha lagfest och jag tror vi hakar på om vi inte hittar någon annanstans att vara.





Nu fortsätter idol, pöss hej leverpastej♥

Halo


Robin var ju riktigt bra idag!! Fick rysningar. Någon annan som är ruskigt bra är Molly, men hon är ju på topp varje vecka :)

Beyonce- Love On Top

Den här låten blir man glad av :)

Psssst

Nu kommer jag sova gott, jag fick lyssna på mistletoe i bilen när jag och Milad var ute och åkte en sväng nyss.. That's what I call a good night.




Gooooooooodnight!

6 days left

Nu är de bara 6 dagar kvar, snart 5..! De ska bli så gött att komma hem en vecka! :)

På tal om annat måste jag köpa mössa och vantar! Det behövs verkligen här nu, det blir kallt om fingrarna mina när jag vistas ute. Inte för att jag varit ute speciellt mycket de senaste 3 veckorna (hemtentan), men iallfall.  Jag börjar bli lite små trötter... kanske ska gå och lägga mig snart, har ju faktiskt seminarium kl 9 imorgon bitti.

MISTLETOE; VIDEO

haha, kul att jag gick in på hans twitter så la han precis upp den på youtube, Naaaaaaaajs! Här är den iallfall;
Riktigt bra tycker jag! :) Men det är väl ingen som förväntat sig att jag ska tycka någonting annat heller..höhö



Jag var förövrigt den 301a som såg den på youtube!

Outsiders

Jag kollade på outsiders på kanal 5 idag. Det handlande om folk som bestämmer sig för att bo ute i skogen. Det skulle jag aldrig fixa tror jag. Skulle inte palla att inte ha någon koll på vad som händer i världen. Som förra veckan när vårt internet inte funkade på ungefär 4-5 timmar på kvällen så kände jag mig totalt handikappad.. Tänk hur de va förr, när man inte hade varken internet, dator, mobil eller tv.

Vad chill ändå, att inte känna behovet av att man vill ha koll på världen. Det måste varit rätt så skönt tror jag.... Sååå, godnatt (ännu en gång, haha)

Trött

Inte så konstigt med tanke på vad klockan är.. Upp och skriva hemtenta imrogon igen, vi är inne på slutspurten nu. Skönt. Pratade med Cecilia & Elsa på skype idag, nu kan Elsa säga docka. Nu är hon en stooor tjej! :)

Godnatt!♥ ha de gött så hörs vi imorgon.. (Då kommer jag garanterat lägga upp mistletoe videon för den släpps på MTV i usa när som helst nu ikväll.. Sugit att man inte bor där nu.. Man får aldrig se någonting för första gången här i Sverige inte, men men, what to do?)

UNDER THE MISTLETOE, släpptes idag på itunes


Nu har jag grejat klart!

Hur tycker ni att det blev? Själv tycker jag att det blev sådär, men jag orkar inte hålla på mer nu.. Om ni fortfarande ser den här:
designen kan de vara så att man måste uppdatera sin webbläsare för att den gamla fortfarande ligger kvar i minnet på den typ.. Det stod nåt sånt.. Först när jag skulle kolla hur de blev efter att jag sparat trodde jag att jag råkat glömma att spara för att det va den gamla designen som visades. Jag höll på att dö typ, blev skitsur. Sen Såg jag att det stod att det kan vara så att den gamla designen ligger sparad i webbläsaren. Gött att jag slapp göra om allting, då hade jag fått daaaaaaaaaaaamp.




Nu ska jag gå och lägga mig tror jag.. Även fast jag inte börjar förrän kl 15 imorgon kan det ju vara skönt att inte sova bort hela dagen! Godnatt på er :)

Byta header?

Jag känner att det är dags för en ny header att göra entré.. Det var ju typ ett år sen jag gjorde den som är uppe nu. Den är i och för sig väldigt höstig, och det är ju höst.. men iallfall. jag har tröttnat på den.

Pluggat hela dagen....

Godkväll!

Nu har jag och Patti slutat skriva hemtenta för idag, vi har fått riktigt mycket gjort! Naaaajs! Nu har vi bara en och ½ uppgift kvar typ. Gött! De blev någon cider för min del och vin för Patti nu på kvällskvisten, skrivandet på etikdelen flyter på mycket bättre då.. :)

Stig-Arne

En as bra föreläsare vi hade idag i social pedagogik! Fan vad kul det är när man sitter och tittar på klockan när en 4 timmars föreläsning börjar närma sig sitt slut och man inte kollar på klockan för att man vill gå, utan för att jag inte ville att den skulle ta slut! Fatta vad bra han va då! Creds till Stig-Arne Berglung på Umeå universistet! Kanon bra föreläsning, verkligen! Lätt den bästa vi har haft. LÄTT!

Matlagning på g

Kyckling i sås och ris står på menyn ikväll, gött! Senare blir det att titta på idol, myspys! Vad ska ni hitt på ikväll? Kolla på idol precis som jag kanske?

Imorgon vankas det klassfest, men vet inte om jag ska gå.. Beror på hur det känns med hemtentan imorgon..

Min mamma..

..är riktigt gullig hon för hon har tagit semester alla dagar jag är hemma bara för att hinna hänga med mig så mycket som möjligt! Kanon bra tycker jag då jag saknar henne som attan när jag är här uppe i norr.. Puss&godnatt♥
Mamma när vi var ute på sjön en dag i somras!

Plugg, all day loooong

Precis så har den senaste 1 ½ veckan sett ut, och så kommer det se ut tills den 25e, det är därför det blir väldigt tråkig/lite bloggning. Men sånt får man la tåla ibland. Nu ska jag nog gå och lägga mig innan klockan blir för mycket. Jag har sovmorgon till kl 10 imorgon, så de känns riktigt naaajs. Blir typ inte pigg hur mycket jag än sover känns det som. Överarbetad hjärna förtillfället tror jag att det beror på. Det är därför jag får belöna mig med att beställa parfym, flygbiljett hem & en julskiva. hehe. Vissst fåååår jaaaaaaag, vissssst? :)

Under the Mistletoe, beställd

Får hem den i början av november typ, can't wait! :D HÄR kan ni kolla om ni nu skulle vara intresserade av hur det såg ut när de spelade in musikvideon till låten, Under the Mistletoe..



Doooooh..

Inte bra att sitta och kolla på videosar på Elsipelsi när man redan längtar hem!! Nu längtar jag bara hem ÄNNU mer! Babababaaaaaajs.....




Ändå bara 16 dagar kvar, det går fort som fan de, göööööött!



Bara till å kötta hemtenta ett par veckor till alltså, sen så!

SOMEDAY IS HERE

Sikken tur jag hade att den luktade gott också! Det va ju en bonus, haha.

Förra helgen


HAHAHA! JAG DÖÖÖÖR!

Emma!?!? Kommer du ihåg det här? Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt irriterad jag var på dig då! Blir nästan irriterad bara jag ser bilden :D  (Tror faktiskt det var enda gången också)
Minns du, minns du, minns du? :)

Hemresa bokad!

Nu har jag bokat resa hem den 25e denna månad och den 31 åker jag hit upp till Ume igen! Så det ska bli najs att vara hemma hela 6 dagar! I lööööööööööööv it!! :)
Idag har de vart pissväder, här har vi Patti när vi va på väg hem från skolan! haha.

Effektivitet!

På två dagar har jag och Patti skrivit klart typ 1/5 del av hemtentan! Någonting som är positivt med att gå i skolan på förmiddagarna och skriva hemtenta fram till kl 18 är att man är trött på kvällen när man ska lägga sig vid kl 23.. Annars brukar jag ligga vaken å bara rulla tummarna till 02 typ, vilket är mindre kul när man ska upp halv 8. Hoppas bara att alla andra delar av hemtentan går lika fort dom den här delen har gått. Då blir jag glaaaa!

Tlött.....

Hemtenta... Behöver jag säga mer?
Så trött är jag så det får bli en halv ansikts bild, förvånad att mina påsar under ögonen inte kom med så stora som dom är just nu, hahaha! Godnatt!

JAG SAKNAR BAJS!

Jag och bajs på Rhodos!
Bajs och jag påväg till allsång på skansen i pissväder, bakis från kryssning
Jag och bajs ute i Linköping




Nu måste jag sova, godnatt till bajs och alla andra trötta människor som också ska sova/redan sover.... Hörs imorrn, pöss!

I'VE GOT A CONFESSION TO MAKE

Tidigare i veckan klickade jag hem Someday jag hittade nämligen en sida som sålde den i Sverige..




Whattta fuck is that "Someday"?! Tänker ni, jag vet.
Det är kort och gott Biebs parfym. Han gjorde alltså en tjejparfym som släpptes i somras och nu när jag hittade den för någon dag sedan var jag bara var tvungen att köpa. Har inte ens luktat på den. Luktar den bajs får den bara stå i badrumsskåpet. Men det spelar liksom ingen roll........ Does that make any sense?..... hehhehehehehehhe
Som sagt, jag har inte den blekaste om den luktar gott.. På hans grimas(stavning?) ser det ju inte ut som att den smakar sådär as gott iallfall... Håller tummarna för doften då! höhö. Nu va jag roooli'

Jenna Marbles

Haha, hon är ju bara för skön. Såg en av hennes videosar för jätte länge sen, men nu har det kommit ännu fler riktigt roliga!

Riktigt seg idag...

..Dvs riktigt kul kväll igår! Kom inte i säng förrän vid kl 5 tror jag.. så de va sköj! Idag vaknade jag vid halv två, städade undan från igår och sen dess har jag inte gjort ett piss. Skönt med såna dagar ibland. Speciellt idag för imorgon påbörjas hemtanta skrivandet!

Lördag 1 oktober 2011

Goddagens! Här sitter jag o latar mig, gick upp för en timme sen och har fortfarande inte ätit frulle. Börjar bli hungrig!.. Kanske ska lyxa till det med rostad macka med ost & marmelad denna lördagsmorgon, det vore ju för jäkla gott!

Jag ser inte tillräckligt vaken ut för att vara med på bild.. men bildlösa inlägg blir ofta ganska tråkiga, så jag löste det på detta viset.. 
Trevligt med lite fint väder också, det gillas!!

RSS 2.0