Jag säger godnatt

Nej, nu är det sannerligen dags att sova. Jobba imorgon 9-15. Därefter blir de till att vara barnvakt nån timme. Hade egentligen inga planer för kvällen men Marcus fråga nyss om jag ville haka på dom, och varför inte, det blir säkert roligt, svin längesen jag var ute! Positivt med det- mer lättpåverkad än vanligt, haha (skämt åsido.. det är bra att ha i åtanke).
Godnatt♥

Fundering

Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte? Köpa godis eller inte?...................... Köpa godis!

Ett gott skratt förlänger livet..

.. eller vad säger man? Hahahaha!
Ännu fulare när jag började garva åt den första bilden!
My life as a bug!

Söndag 29 April 2012

Är det inte typiskt att när jag tänkt att sätta mig ute i solen en stund så bestämmer den fan sig för att försvinna?! Jag får väl roa mig med någonting annat helt enkelt.

Härom dagen var det iallfall fint väder när Elsa och jag var ute och plockade blommor. "Noster hålla den"..

Tildes intervju med Biebs

Dock var inte "den exklusiva förhandsvisningen av boyfriend videon"
så exklusiv då den kom ut redan förra veckan. haha.

23.27

Nu är det nog dags att sova. Måste upp skapligt för att kolla på nyhetsmorgon imorgon. Tilde de Paula var nämligen i London i veckan och intervjuade Justin när han var där för att promota Believe, och intervjun visas imorgon bitti! Vet dock inte vilden tid så kommer förmodligen sitta framför nyhetsmorgon och häcka hela förmiddagen...

Bild 1- Album cover, standard version. Bild 2- Album cover, deluxe version.

UNEXPECTED

Rubriken sammanfattar dagens TVD avsnitt.
Bild ett visar hur jag såg ut under i princip hela avsnittet. Och bild två vad jag tyckte om det efteråt.. Dvs, en FET tumme upp!

Therése

Jag har namnsdag idag!





Ni kan gratulera mig genom att klicka på "Kommentarer" nedan. Därefter skriver ni er gratulation i rutan under "Kommentar:".

Tack på förhand.

BIEBS TILL SVERIGE!!!!! :D

ÄNTLIGEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!! DET VAR MINST SAGT PÅ TIDEN! :D

Har ju gått en massa rykten om det ett tag (som vanligt), men när han säger det själv måste de fan stämma!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

23.01

Nu kastar jag in handduken för dagen. Jobb imorgon 9-16.30!

Filbunke

En gammal goding, så att säga... Kanel och socker på så är det perfekt!

UK INTERVIEWS


Onsdag 25e April 2012

Oj, klockan är redan över 12.. Måste åka till jobbet snart, börjar 12.30 och slutar 16.30. Jag har blivit fruktansvärt seg på morgonkvisten. För nån vecka sen vaknade jag kl 8 pigg som en lärka varje morgon. Lustigt de där, jag går ju inte och lägger mig senare nu än vad jag gjorde då..


Blev mjölk och müsli till lunch, inte mycket att hänga i granen vill säga..




Nä, de duger inte att sitta här och häcka, dags att röra på mig, Hörs ikväll... eller nå(o)t (haha).

I väntans tider

Idag på jobbet höll jag upp en tjejs hår när hon kräktes (magsjuka).. Så nu sitter jag här och inväntar min egen första spya. he he... kuuuuuuuul, not.
Hoppas jag klarar mig, ska ju faktiskt jobba imorgon och på torsdag också! Hjälp mig hålla tummarna för att jag inte ska bli sjuk...!
Aah, skulle vara en bild på när jag håller tummarna....... orkar inte ta en bättre..

Hur gott?

Jätte gott! (Och ja, nu sitter jag vid min egen kära dator, med alla bilder i säkert förvar på den externa hårddisken:) )

Lunch hos C

Nu har jag precis ätit lunch hos Cecilia och ordnat med min träningslista på spotify, tänkte stå på crossen ikväll nu när hostan blitt lite bättre.
På förmiddagen har jag vart in med Leffes bil så den har fått nya bromsbelägg och bromsskivor och snart ska jag till coop extra för att handla lite och därefter hämta min dator!! Både bilderna och själva datorn är räddade, tjohooo säger jag!
Skönt med lite solsken idag också. See ya' later alligator, Tjing.

Som pms, fast ändå inte..

Här sitter jag, känns som om jag har pms, men det är det inte. Shopping abstinens och bara allmänt dåligt humör nu. Vad göra? tänker jag.

Går in på spotify och lyssnar på Justins jul-album, känns genast lite bättre.. funkar alldeles utmärkt att lyssna på jullåtar i slutet av april! Tänk vad mycket lite härlig musik kan göra..

Jake i 2½ Men har också en viss förmåga att få en på gott humör, haha..

Shopping abstinens

Jag är så sjuuukt sugen på att shoppa! Har ju inte köpt någonting sen förra året (förutom ett par mjukisbrallor för 100 kr). Och nu har jag "fönster-shoppat" fast på nätet i några veckor. Gaah, finns så mycket fint som jag vill ha! Varför kan inte skattepengrna komma nu istället!? Stackars, stackars, stackars, stackars mig!!!!!!!

Helgen

I helgen har vi varit hos Leffe. Igår blev de tacos och tv tittande och idag var vi hos Leffes bror Benny och åt smörgåstårta eftersom han fyller år idag.
Nu har vi kommit hem och jag är trött som bara den. Ska nog göra mig en kopp té och invänta veckofinalen av BB som börjar kl 21. 

Dags att tillfredsställa mitt sötsug som ständigt dyker upp såhär efter påsk;


Stor tumme upp för veckan som gått;

Den här veckan har jag varit på Peterslundsskolan och jobbat i förskoleklassen och på fritids. Har även några dagar nästa vecka inbokade. Det känns riktigt härligt att göra någonting som är kul, plus att man tjänar pengar på det, det känns liksom... bra. Så som det borde vara med ett jobb tycker jag! :)
Nu ska jag städa lite, sen kommer Elsa så ska jag passa henne en stund medan Cecilia är och tränar.

Veckans TVD

Jag dööööööööör (en återkommande kommentar när jag sett ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries) det var sjukt bra den här veckan. Det var definitivt värt att vänta på det i tre veckor... Dock blir jag lite förvirrad...
Reaktion på denna scen; Wtf did just happen'?!

Tragiskt

Det skär lite i hjärtat på mig när unga tjejer och killar verkligen inte är nöjda med sig sälva. Det första jag såg idag när jag gick in på en blogg som jag läser emellanåt som skrivs av en tjej som är hur söt som helst, och inte tjock för fem öre, lägger upp den här bilden:
Jag känner bara, VADÅ "DON'T EAT", ÄT FÖR FAN!!!

Att göra när man har tråkigt;


Äta glass med chokladsås!

*


Onsdag 18 April 2012

Jobbade över en timme idag så slutade kl 16 istället för 15. Sen skyndade jag hem för jag skulle passa Elsa en stund när Cecilia skulle iväg och träna. Själv är jag fortfarande hostig så jag får nog hålla mig borta från träning ett tag till.


#COUNTDOWN, 62 days

Idag blev ett datum satt för när Believe, Justins nya skiva, släpps. Den 19 Juni smäller det! :)

Tisdag 17 April 2012

(Kan påpeka att två dagar i rad har jag råkat först skriva Mars istället för April i rubriken, kan det bero på vädret? Snöade idag, wtf?)


Hur som haver så har jag vart på förskola & fritids idag med. De har gått bra!
....


Hunnit prata med Patricia på skype har jag gjort.... Vad mer?

.

...


....


JOO! MINA BILDER PÅ MIN DATA GICK ATT RÄDDA; SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKT BRA!!!!!



Och nu är jag trött så tänkte gå och lägga mig snart, jobbar 6.30-15 imorgon.


Mellanmål & Made


Kollar på Made och äter skorpor med ost, marmelad & té till mellanmål. Det är gott när man är sugen på någonting fast man ändå inte är direkt hungrig.

Måndag 16 April 2012

Hej!

Nu är det snart dags för mig att skutta in i duschen. Ska jobba på Peterslund kl 12.30-15.30, ska även vara där tisdag, onsdag & torsdag, men då hela dagar. Kul att veta vad man ska syssla med nästan en hel vecka tycker jag.

Förkyldningen har blitt lite bättre nu också, eller jag snorar iallfall inte lika mycket som jag gjort i helgen, skööönt!

Ha en bra daaaag!♥

Stor tjej

Idag har Elsa bajsat på toan för första gången. TVÅ gånger vid olika tillfällen. STORA TJEJEN!

äckligaste

Det äckligaste som finns är när man får ner nässprays smaken i munnen. Svin äckligt.. verkligen! Testa själv vettja!!

Ovärt att nämnas men nämner ändå

Dagen har spenderats med att snora, nysa och kill i halsen. Elda i brasan för att inte frysa, dricka té och kollat på I used to be fat på MTV. Om jag själv vill träna men inte kan/får kan tänker jag banne mig se på när andra gör det..

Viktig notis:
JAG HÖRDE BOYFRIEND PÅ RADION EFTER FRUKOSTEN I MORSE. GISSA OM JAG SKRUVADE UPP VOLYMEN?! 



Svar: JAAAAAA! vad annars... höhö

The Vow


Såg precis trailen till The Vow (ovan). Kan det bli mycket bättre än Channing Tatum i en film som denna!?


Mååååste ses!

Fredag 13 April 2012

Stress sammanfattar jobb dagen.
Ikväll har jag ätit god mat, vindruvor och godis (igen). Men gott äre..

Sen ska jag väl kolla BB och sen sova... eller nåt. Trött.


20.000.000






Var bara tvungen att print screena, höhö... nu, sleepy

Godnatt

Dags att sova, jobbar 8-16.45 imorgon.

Halsont

Idag vaknade jag upp med halsont. Där rök mina planer att träna nu på förmiddagen. Istället sitter jag här i soffan och äter upp det sista godiset. Alltså inga goda godisar, utan de där man äter bara för att påsen ska ta slut någon gång.

Rubrik.

Här sitter jag och lyssnar på ett program med Gynning & Berg och väntar på att kvällens BB avsnitt ska börja. Händer inte mycket mer än så.

#BOYFRIEND VIDEO, TEASER 3


Fredag 6 April 2012

Bion igår var bra. Lite hemsk, men spännande. Den var iallfall sevärd.

Idag är jag svintrött. Har ingen som helst lust att jobba i natt med tanke på att det är snöblandat regn ute. Skulle tydligen hålla i sig och vara det hela natten om jag hört rätt.






Någonting bra iallafall är att EMMA KOMMER HIT IDAG! WEHO! Du ska få en stor kram även fast du är förkyld bara för att du är så go och rar!

Nu blire fika, tjingelingeling! 

RYCK!

Någonting jag inte förstår mig på, överhuvudtaget, är varför de har typ 3 veckors uppehåll mellan TVD avsnitten!? Nu kommer inte nästa förrän 19e April, och det skulle egentligen kommit ut idag. Likadant var det i mars. Sug.

Gäääsp

Satan i gatan vad jag börjar känna mig trött. Resultatet av att jag bara hann sova 4 timmar i morse.. Ikväll blir det iallfall bio. Hunger games+baconchips, mummmmmmaaaaa!


Nämen se där, jag har ju namnsdag idag..


Bästa starten på dagen


Pancakes

Gårdagens pannkakor satt fint till lunch! Snart ska jag iväg och häla på på P-lund eftersom jag ska jobba där näst nästa vecka.

I natt blir det även första natten att dela ut tidningarna själv. Blir intressant att se hur lång tid det tar, haha. Kommer nog vara döds trött när jag kommer hem imorgon bitti..

#BOYFRIEND VIDEO, TEASER 2


*

Visa att jag är det bästa du vet... om så är fallet.

Mumsig kola, MMmmmmmm


Nu vet ni det, hittar ni såna, köp! Ni kommer inte bli besvikna.

Tisdag 3 April 2012

Igår gjorde jag inte ett piss.



Idag har jag iallfall lite att fixa med;
1.DUSCHA (gjorde jag iofs igår med)
2. Göra mig i ordning (gjorde jag inte igår)
3. Åka till P-lund
4. Lämna in min dator på reparation och hålla tummarna att mina bilder går att rädda. Blir svin deppig annars....




4 års bilder, poff borta.. hur kul är de liksom? (Ja, jag vet att man borde spara dem till en extern hårddisk eller nåt, men jag har inte riktigt tyckt att det varit nödvändigt att lägga så mycket pengar på det.. Vilket jag ångrar nu, SÅKLART!)

No sleep

Funderar på att inte sova innan jag ska iväg till jobbet, eller åtminstonde inte gå och lägga mig, känner mig inte ett dugg trött. Igår la jag mig strax innan nio och tror inte att jag somnade förrän vid elva eller nåt. Störst chans att inte somna så sent är nog om jag helt enkelt sitter kvar i soffan och kollar på en film eller så. Då kommer jag garanterat att soma...

Måndag 2 April 2012

Dags att fixa någonting att äta kanske...? Lutar åt att värma på lasange som vi åt i helgen.. eller nåt...


*


Söndag 1 April 2012

Helloo!

I natt ska jag jobba! kl 2.15 börjar jag, ska skola in mig på att dela ut SN i frösäng! Ska vara vikarie 3 nätter senare denna vecka. Ganska bra egentligen tycker jag att springa upp och ner i trapphus. Bra träning för sjutton! Kommer nog vara lagom trött när jag kommer hem imorgon bitti för jag tror inte att det kommer gå sådär jättebra att sova innan jag ska iväg..

Nu kommer ju även min cykel till användning som jag köpte för ca 2 år sen och jag tror inte att jag cyklat längre än en kilometer på den. Typ.

jajajaja, nu har jag inge mer att skriva.... blööö

RSS 2.0