Biebs- Take You (in NZ)

 
Falsetten @ 2:25, chills. 
 

Sista augusti!

Idag har det vart mörkt ute hela dagen, och spöregnat. Därav har jag vart väldigt seg i princip hela dagen. Jobbat har jag också gjort, 9-14, ganska lagom sådär på en fredag!
 
Imorgon ska jag träffa Diana sista gången innan hon flyttar till London på onsdag. Det är nämligen så att jag åker med upp till Umeå på söndag för att träffa fisisarna som håller till där uppe i norr! Ska bli riktigt skoj! är ju längesen nu... sisådär 7 månader ungefär.. 
 
Nu ska jag glo på ytterligare ett avsnitt av Game of Thrones!
 
 
 

Dagen

Fy vad trött jag har vart nu sen jag kom hem från jobbet strax efter kl 16. Skulle vara skönt att däcka i soffan nån timme, men jag och Diana ska till Mirja för att äta! Ska bli skoj! :) 
 
Kollade nyss på ett avsnitt av Game of Thrones. Ganska bra serie. Men för seg för min smak egentligen. Eller nu är den riktigt bra (är på avsnitt två säsong två), men det tog ju nio av tio avsnitt på säsong ett innan det började hända nåt, haha. 
 
Nu ska jag byta kläder lite snabbt innan jag ska knalla ner till Diana, har ju snorfläckar på dem lite här och där (sånt som hör till på dagis.. eller förskolan som man tydligen ska säga nu förtiden, men jag gillar personligen dagis bättre)..
 
En såpbubbla från när jag och Elsa va ute och blåste såpbubblor förra veckan!.. Skitsvårt att få med dem på kort förresten......

Godnatt

Aaah, vad trött jag blir på mig själv. Fastnar ALLTID vid datan minst en timme efter att jag tänkt att jag ska gå och lägga mig. Samma sak varje kväll!! Och nu sitter jag här och skriver det istället för att faktiskt pallra mig till badrummet, ta bort sminket & borsta tänderna för att sen sooooova.
 
 
Note to self; Säg nej till mig själv när jag på kvällen tänker "jag ska bara....osv osv"
 
 
 
GODNATT!!
 

Ny dag, ny smak

Idag har jag inte snorat så mycket, men har fortfarande ont i halsen.... Men vad gör det när jag då kan smälla i mig en massa Ben&Jerry's med gott samvete? haha. 

Imorgon ska jag iallfall jobba, 8.30-17 om jag inte missminner mig. 

 
 

På jakt..

.. efter ett par nya jeans.. gärna ett par vinröda för att vara exakt. Har ju alltid blå eller svarta jeans annars, så det kan vara skoj med en färgklick någon annanstans än på topparna tycker jag. 
 
Mer än så har jag inte på hjärtat atm! Hörs senare.
 
  

'Cause today I swear I'm not doing anything, nothing at all

Förutom att dricka té, äta Ben&Jerry, kolla serier på datan och sen över till syrran en sväng för tacos. Varför? Jag har gått och blitt förkyld! Eller egentligen blev jag väl det natten till söndag, men idag känner jag mig segare än segast....
 
 
 
Jag ska nog köpa en godispåse på tempo sen också..... (I syfte att tillfriskna fortare, självklart blir man frisk av godis liksom)... 
 
Fler knop än så gör jag dock inte idag..!
 
 

Krakow, Resten av dag 2


Krakow, Dag 2, Auschwitz & Birkenau

Auschwitz;
 
Birkenau;

Kattungar

Idag har vi vart och tittat på kattungar (hundvalpar hade dem också, super söta dem med) för Cecilia ska köpa två missar. Mamma däremot blev sugen på den här grå godbiten. Visst borde hon köpa?! Hur kan man säga nej liksom.... Om jag inte var allergisk hade jag köpt alliop!... typ.... 

 
 

Last night

Igår på kvällen åkte jag och Diana till Mirja för lite "förfest" (sen kom även Sara) innan inflyttningsfest innan utgång (haha).. Hur som helst var det roligt, men vi gick ut på tok för tidigt så jag tog en taxi hem vid ett tiden. Men då vaknade jag ju åtminstone pigg och glad idag när Elsa kom in och väckte mig kl 9..
 
 
Bilderna är från när vi var hos Mirja, sen blev kameran bortglömd..
Gissa om jag var nöjd när jag insåg att Sara tycker att Biebs är precis lika bra som jag gör!! :D
 
 

Krakow, Dag 1 i bilder

 

The Watch/ Neighborhood Watch/ Grannpatrullen

Ikväll har jag vart på bio och sett The Watch (skrev alla namnen jag hört på den i rubriken)! Det var kanske inte världens bästa film, men de var några tillfällen jag garvade så jag nästan kissade på mig, och det är ju alltid kul... Inte att kissa på sig alltså, men aaaah, ni fattar vad jag menar. När man har så kul att man nästan kissar på sig är skoj.....
 
Jag har även kommit på att jag tycker att Jonah Hill är en sjukt rolig, det var ju han som bidrog till mina "nästan kissar på mig skratt-attacker"..
 

Ed Sheeran- Small Bump

 
Väldigt fin men sorglig låt..

Gott och nyttigt i ett!

Överjävligt gott mellanmål; Kvarg blandat med lite vaniljyoghurt, varma bär, havregryn och kanel

Överjävligt god middag; Ni ser ju själva... MÖMS!
 
Nu; Glass och kolla på True Blood!
 

Bra dag!

Precis som rubriken avslöjar har det här varit en bra dag. Inte för att det hänt någonting speciellt, men jag hade lite sovmorgon imorse och det var kul att vara på fritids igen. Behövs egentligen inte mycket mer än så. 
 
Nu ska jag äta ägg på rostmacka med salt, bästa frukosten, men lika gott även på kvällen! Därefter möjligtvis en kexchoklad, vi har ju massor hemma. Leffe vann nämligen det när vi var på liseberg..
 
De uppblåsta kinderna ska föreställa hur man blir om man äter för mycket kexchoklad.. Det regnade förresten as mycket när vi var där, lite tråkigt etfersom mina skor blev helt dyngsura och dagen efter skulle vi gå på stan.. Gissa om jag satt med hårtorken i skorna när vi kom till hotellet på kvällen?..
 
 

Sjukt god

Det här är den godaste laxsalladen jag någonsin har ätit, de hade bland annat äppelbitar i den, möms! (Minus rödlöken förstås.. mindre gott)
På Gothia Towers i Göteborg. Ett väldigt bra hotell måste jag säga!

Ny vecka

Idag är det måndag och en ny vecka. Dagen har spenderats tillsammans med Diana. Först var vi in till hamnen i Nyköping och åt glass i det fina vädret. Dock satte jag mig under ett parasoll så att ingen mås-jävel skulle skita på mig som förra året. haha.
 
Därefter åkte vi hem till mig och halv dog i soffan framför MTV. Trötta båda två och ändå var klockan inte mer än 14.30! Men jag antar att det blir så när vi båda brukar sova länge eftersom vi jobbat mycket natt i sommar. 
 
Imorgon ska jag jobba på fritids, 10-17. Senast jag jobbade där var i början av juni, så det ska bli kul att vara där igen!
 
Ha de gött!
 
 
 
Åh, just det!! Måste ju visa min otroligt fina almanacka, från personligalmanacka.se. Ni ser ju vem som pryder fram- & baksidan... höhö.......
 

-


Pilot nästa

Igår var jag, mamma, Cecilia & Elsa och tittade på när Andreas flög flygplan. Han fick det i present av oss när han fyllde 25 i oktober. Som tur var tyckte han att det var kul!
 
 Eftersom de var borta och flög en stund roade sig Elsa med annat under tiden. Här plockar hon gräs.. Eller sallad som hon själv sa.
Här satt hon och Cecilia och jublade tillsammans med Kallekinen (Kalle kanin).. Varför minns jag inte, haha..
Här kom de tillbaka efter flygturen, helskinnade som tur var. De flög till Arkösund och tillbaka, det tog ungefär 50-60 minuter. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagit mig i kragen..

.. och lagt in mina kameranbilder på datan. Senast jag gjorde det var eftermidsonmmar, så det var ju på tiden nu kan man säga. Dock har jag inte fotat så mycket, men några ögonblick har jag allt lyckats fånga. 
 
 
(Här skulle det vart ett par bilder, men såklart funkar det inte att ladda upp bilder atm... fuck blogg.se.. såå, nu får vi väl se när jag har lust att skriva här nästa gång. Återkommer.)
 
 
UPDATE (2 timmar senare); Nu funkar det!!
 
 Några bilder från juli månad. 
 
 
 
 

Repeat.

 
Äntligen funkar det!!!!!! (att lägga upp videoklipp alltså) Nu ska jag sluta dissa blogg.se.. haha. Efter en månad av torka pågrund av att jag fått ryck så fort jag loggat in så kommer jag nog skriva som vanligt igen.... kanske... 

ALAYLM video!

 
Vet inte hur många gånger jag dampat nu när jag försökt lägga upp videoklipp. Minst hundra gånger, också därför de blitt så tråkigt att blogga när det inte fungerat sen blogg.se gjordes om.. Så, jag undrar; Syns inte videon (ovan) för er heller? eller är det bara min dator som är störd?
 
UPDATE (1v senare) : Sådärja! Bästa videon!

RSS 2.0