#BOYFRIEND VIDEO, TEASER


*


AWWW


Geek-day 30 Mars 2012

Hej!

Idag blev de jobb till 15.45 istället för till kl 11. Mer tid, mer pengar!

Idag slog jag rekord på crossen också.. Gissa hur länge!!








Gissa då..









FEL! 71 MINUTER= 1 h 11 min!! Mitt förra rekord var 35 min... Nu är jag lagom mör i bena. Tji fick jag liksom...


Torsdag 29 Mars 2012

Godkväll!

Det har varit fullt upp idag. Först var jag och jobbade 8.30-16.30, sen hem och då kom Elsa eftersom jag skulle vara barnvakt när Cecilia skulle på middag hos Julia.

Så för ungefär en halvtimme sen satte jag mig i soffan. Skönt!




(Nu sitter Patricia på planet till CHAINA!!)

35 minuter

Ibland överraskar jag mig själv! Idag var det riktigt segt att stå på crossen, de första 10 minutrarna så trodde bara att jag skulle palla 20 typ. Då ger jag mig istället fan på att jag ska stå iallfall lite längre än 30 min, så 35 min blev de. Känns bra!

Imorgon åker Patti!!! :( Konstigt det där att man saknar någon sådär extra bara för att man vet att man inte kan träffas på ett tag... Men i sommar så!


Onsdag 28 Mars 2012

Hej hopp gummisnopp!

Idag har jag fått hopppa in extra på mammas jobb några timmar. De va kul, ska vara där imorgon också, men då mellan 8.30-16.30, så då blir de lite mer timmar!

Från köket ringde de också nu när jag kom hem, så där ska jag vara på fredag 7-11, kanske längre om de behövs.. NAJS att veta vad jag ska göra resten av veckan, de är ju inte ofta det händer precis. Bra att få jobba lite, då har jag säkert lite pengar över nästa månad så jag kan åka och hälsa på Emma!! TJOHO!

Nää, nu ska jag ställa mig på crossen för imorgon kommer jag inte hinna med nån träning eftersom jag ska passa Elsa efter jobbet fram till kl nio. Och efter det är de välan bara att åka hem och lägga sig. Så idag blire stenhårt, även fast jag inte känner mig sådär övertaggad.. Men ack så skönt det känns efteråt!

HAHAHAHA


Tisdag 27 Mars 2012

Godmorgon! (Även fast jag varit vaken sen kl 8 så är de morgon fram till halv elva)

Inge jobb idag heller så sitter och funderar på vad jag ska hitt på idag... Tror jag ska ställa mig en stund på crossen nu, sen göra mig i ordning och därefter kommer Cecilia & Elsa hit. Till lunch ska vi äta potatismos med sibylla orginal kok-korv, världens godaste korv... ehm...... jaa, just det.. hehe



Kollade igenom de inläggen jag skrivit senaste veckan och typ varannat är om Biebs, men det blir lätt så när det händer mkt i Bieber världen.

Ni har antagligen inte ens lyssnat på Boyfriend som jag la upp igår.. GÖR DET, NUU!!

Vad tycks?

IN THE MAKING


Ajajaj

Okej, träningsvärken blev värre. Bajs.

En liten parentes bara...

-

Jag tränade. Och har stretchat ordentligt. Hoppas det inte är värre imorgon, förtillfället känns det iallfall bättre :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag med Cecilia och hämta Elsa på dagis.

Hörs senare!


Träna eller inte träna, det är frågan..

Här sitter jag med världens träningsvärk i benen.. visst är det så att träningsvärken går över om man tränar och därefter stretchar när man har träningavärk? Tänkte om jag skulle pallra mig upp ur soffan och ställa mig på crossen en stund. Det känns ju himla bra efteråt, som alltid.

Justin Bieber- Boyfriend


Heeeeelt klart bästa hittills! Och ja, den överträffade mina förväntningar, även fast de varit sjukt höga. Lovin' the beat!

The time has come...

I detta nu lyssnar jag på "Boyfriend" för FÖRSTA gången! Åh, SVINIGT BRA!!!!!!!

6 timmar och 20 minuter...

... kvar!! Inte mycket det inte!

Nu måste jag sova, ni kan ju gissa vad jag kommer göra asap när jag vaknar imorgon bitti... haha

Godnatt!

Söndag 25 Mars 2012

Dagen började med frukost (såklart) och därefter en långpromenad! Riktigt skönt att ha det gjort. Tycker inte lika mycket om att röra på mig på kvällen, då vill jag bara ta't lungt.

Idag har jag också hjälp mamma att fixa lite i trädgården, där jag såg årets första nyckelpiga, iallfall för min del. Känns så härligt att det för det mesta är fint väder, är ljust och inte kallt ute! Och nu är det ju ljusare längre på kvällen också eftersom vi ställt om till sommartid. Det gillar jag.



#10 HOURS

Det är naturligtvis fler än jag som ser fram emot imorgon!


31 hours


Ännu en preview! :)

Middag hos Anki!


Mamma bjuder på fika på Birgers


HEHE


Geek-Day

Jag har kommit på en sak. Fredagar är verkligen min geek dag. Ska nog börja kalla den för geekdag istället för fredag. TVD avsnittet var super bra och nu har jag precis kollat sista avsnittet av Jersey Shore för den här säsongen... Trsit.

Idag på eftermiddagen kom Elsa hit från dagis och sen kom även Andreas. Blev fika. Sen stod jag på crossen i 30 minuter (HEJJA!!), och efter det blev de pizza! Kebabpizza för min del, det var vääääldigt längesen jag åt det. Men riktigt gott, de är det. Dock inte i klass med Kärnans oxfilé pizza i Umeå! 

Har även pratat med både Emma & Patti idag, vilket gjorde mig på gott humör!.. Pattilainen drar till Kina på torsdag och kommer inte hem förrän i Juni nångång. Buhu. Men i sommar ska hon komma till mig och hälsa på!


Jag tycker att min fina vän kommer befinna sig liite för långt borta....
Men jag tror att hon kommer trivas som fisken i vattnet och knappt vilja komma hem!


Justin & Carly Rae Jepsen @ Ellen


Första 13 sekunderna på BOYFRIEND


I natt la Justin upp de första 13 sekunderna på hanS singel Boyfriend som släpps nu på måndag. Gaaaah, I LOVE IT!!! Sjukt om han kan toppa mina förväntningar ännu en gång.

Kom precis hem från jobbet och nu ska jag kolla gårdagens avsnitt av BB och sen....... baradatatataaaaaaa;








SKA JAG KOLLA NYA TVD AVSNITTET, WOHOOO, ÄLSKAR DENNA FREDAG!! (NÖÖÖÖÖÖÖÖRD...)

Godnatt

Imorgon; Jobb 7-13.30 (eller 15.45, beroende på hur länge de behövs)


I've got a song stuck in my head


Saknar Diana och tycker att hon kan komma hem snart!



Vilken härlig dag!

Jag älskar vädret! Solen skiner och det är ljumna vindar. Tur att jag bara tog på mig en och inte två tröjor idag på min promenad. Gick ner till jogersö och gick elljusspåret.

Nu ska jag städa, det är ju torsdag idag, och sen hoppa in i duschen. Hörs senare!







Diss

Sipan & Hanna R är nog de jobbigaste människorna i BB.. De hackar på allt och alla hela tiden och mobbar folk. Det verkar som att de tror att det är rolig tv. De är det inte... DISS DISS DISS...


Dejt med syster

Eftermiddagen bjöd på en härlig promenad i solen tillsammans med systeryster. Därefter bjöd hon mig på middag, rågflingegröt med äppelmos (fint ska de va!) och sen bio. Jag gillar våra bio dejter. När jag själv får in lite pengar kan vi ju gå en gång varannan vecka eller nåt (om det går bra filmer vill säga, det ska jag lägga fram som förslag).

Baconchipsen räckte nog mer än halva filmen den här gången, det är ett tecken på att det var en bra film!


Mycket bra film må jag säga;


Nu känns det bättre!

 
jag bara älskar framsteg!

Är jag redan där?!

Sen i måndags när jag var på VC har jag tänkt att testa att inte träna för att jag inte ska svettas då mina utslag blir värre då. (Tänkte att jag kanske blitt allergisk mot mitt eget svett, hahaha) Man kan ju ha allergier mot allting nu för tiden. Hur som helst, jag har hela morgonen velat ställa mig på crossen tills jag blir helt slut. Men tänker att jag inte ska det just för att utslagen blir värre. 

Vet ni vad jag gör? Börjar läsa diverse super inspirerande tärningsbloggar. Så osmart man kan bli. Nu vill jag ju bara ställa mig på den där förbannade crossen med svin bra peppande musik dom dunkar i lurarna.

Är jag redan där att jag känner att jag vill röra på mig ordentligt MINST varannan dag?! Ändå har jag bara varit duktig och rört på mig nästan varje dag i 3 veckor. Hade förväntat mig att det skulle ta ett halvår, minst, så bekväm som jag är... 

....Eller så har det helt enkelt att göra med att jag har en tanke att jag inte ska träna på några dagar. Då vill jag ju göra det, naturligtvis.   


Dagens skratt!


Sjukt kul.


It's okay not to be okay, sometimes it's hard to follow your heart, tears don't mean you're losing, everybody's bruising, just be true to who you are.


Skatteåterbäring<3

Tänk att det kan gör en så glad att logga in på skatteverket.se!

Åååh, skatteverket in my heart♥ (haha)




Måndag 19 Mars 2012

Idag är det måndag och min kära syster fyller hela 24 år idag! Grattis!!! :)

Hittills har jag sökt jobb, tränat och ringt vårdcentralen och bokat in jobb i köket tills imorgon idag. (Imorgon idag, blev konstigt men ni fattar säkerligen vad jag menar så orkar inte fixa till det) Stod 25 minuter på crossen, hör och häpna! TAGG! Åh, vill bara ha sol och värme. Sol är det idag, dock blåser det satan ute så ingen värme här inte.  

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte stinker svettig gris hos läkaren, det skulle vara mindre najs.

Tjoff!



P.S Det bara 7 dagar kvar till Justins nya singel släpps. Dör lite när jag tänker på det..... jag vet att jag är världens nördigaste D.S


P.S nr 2, vore det inte för underbart att vinna 50 000 kr i månaden i 50 år på triss?! En tanke som slagit mig väldigt många gånger den senaste månaden...... D.S nr 2.

Bowling

Bowlingen gick bra! Tror jag kom tvåa, gjorde nämligen en strike och två spärrar precis på slutet och hann aldrig få de poängen inräknade, alltså tror jag att jag kom två. Så tvåa av sex är ju ganska bra ändå :)

Sen blev de mat, jag tog hamburgare och pommes. De satt fint de.

Hörs, sen.. eller imorgon, tjing!


Söndag 18 Mars 2012

Kladdkaka med grädde har ätits hos C och snart ska vi(jag, Cecilia, mamma, Leffe, Anki, Andreas & Elsa) iväg för bowling och mat. Man kan säga att C har bowlingkalas eftersom hon fyller hela 24 år imorgon.



Btw, snoret är borta och jag orkade stå hela 20 ½ minut på crossen idag, woho, framsteg är alltid roligt!!!

ALLERGI/FÖRKYLD?

Ett ord kan beskriva denna morgon, SNOR. Det rinner och rinner. Jag vill inte vara förkyld för jag hade tänkt att träna idag. Doh, vill ju inte komma av mig nu när jag väl kommit igång.

Nu ska jag iallfall in en sväng till stan med Cecilia & Elsa.

See you later alligator!


Oh, I wish I was looking into your eyes


Mysig fredags kväll

Jag är svin mätt. Till mat har vi ätit färskpasta med en kyckling gryta till och efterrätt på det. Det känns som jag inte kommer behöva äta på en vecka. Minst. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag gå och rota i skåpen om nån timme. Typiskt mig. Nu blir det till att kolla på film.. tror jag iallfall.

Btw, Vampire Diaries avsnittet var jätte bra, as usual.


#BOYFRIEND SINGLE COVER

Nu kan man rösta på twitter vilket omslag man tycker att Justins nya singel "Boyfriend" ska ha. Detta är alternativen;

Personligen tycker jag bild nr 2, 1a bilden är lite överdriven... typ.

Att äta ett äpple

Idag är det piss tråkigt väder ute. Helt grått. Så istället för att ta en promenad stod jag på crossen i 18,5 minut.. den där halva minuten är extremt viktig att komma ihåg! Äckligt jobbigt var det, fick ont i hjärtat den sista minuten och trodde att jag fick en hjärtattack, nästan..


Efteråt åt jag ett saftigt äpple, på rätt sätt. Man kan nämligen äta äpple fel. Så mina vänner, första bilden visar felaktigt sätt att äta ett äpple och andra bilden visar det riktiga..


Väntan är snart över.

Imorgon är min tre veckors långa väntan på nästa Vampire Diaries avsnitt över!! ÅÅÅH, som jag har längtat! Sjukt bra är det.


You see right through me, how do you do that shit?


13:31

Nu ligger Elsa och sover middag. Det skulle jag gärna göra jag med, dock misstänker jag att jag inte kommer kunna sova ikväll om jag gör det. Istället ska jag se nåt avsnitt av Once upon a time, det var nämligen ett par veckor sen jag såg det sist, så jag ligger lite efter.



OCH jag blir på mycket gott humör när vädret är så fint! Även om det var lite kallare i luften idag så skiner sole och inte ett moln på himlen. SÅ SKÖNT! :)

Onsdag 14 Mars 2012

Godmorgon!

Jag har redan varit vaken i två timmar och ska snart ge mig ut på en promenad eftersom det är fint väder ute. Vid 12 ska jag hämta Elsa på dagis och i eftermiddag blir det tårta med familjen! Tårta tackar man ju inte nej till direkt.

Ha de fint så hörs vi lite senare..

Tisdag 13 Mars 2012

Hej hopp gummisnopp!

Fick jobba ett par timmar extra idag, till 15.45! Alltid bra med jobb, speciellt när man redan är på plats. Dagen har gått bra och nu är jag trött. Tänk sen när jag ska ta min tavegyl (blir trött av den), kommer däcka på studs. Dock ska jag göra mitt bästa för att orka hålla mig vaken till kl 23 iallfall... Vi får väl se hur de går med den saken.


Make me come alive come on and turn me on


Måndag 12 Mars 2012

Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Leffes födelsedag, hurra, hurra, hurra!!

Dagen startades med en promenad mellan 9 och 10. Suttit i solen på förmiddagen var väldigt varmt och skönt. På eftermiddagen var jag ner till vårdcentralen för jag fått nån typ av utslag. Tydligen var det pga av nån av mina allergier och en del av det hade blitt infekterat för att jag kliat på det. Så nu ska jag knapra Pencillin i 10 dagar och tavegyl en till två gånger/dag mot klådan, samt fortsätta smörja med Mildison.

Imorgon ska jag jobba i köket med varuplock mellan 7-13.30, första gången, hoppas de går bra.. men det gör det nog!


Söndagskväll

Godkväll!

Nu är det snart dags att kolla på BB.. Och jag har panik för min dator funkar fortfarande inte!! tänk om den är helt paj och alla mina bilder -borta!? Jag dööööör. Inte bra, inte alls bra.

Jahapp, vad har jag haft för mig idag då? Jo, började med frulle, sen promenix med mamma och Elsa i det fina vädret. Sen blidde de till att sitta i solen på framsidan där det var helt vindstilla och jätte varmt och skönt i solen. Sen lunch. Promenad med C när hon kom hem från jobbet. Sen hänga med Elsa och till kvällsmat gräddade jag pannkakor. De var gott..


(SKIT DATOOOOOR!!!)

Söndag 11 mars 2012

Godmorgon! Sitter och äter frukost. Kollar på termometern och ser att den visar 20.1 grader(i solen), det känns ju helt okej :)

Lördag 10 Mars 2012

Idag är det den 10e mars och mamma fyller år! I helgen passar vi Elsa, bullar har bakats och raggmunkar och köttbullar har blivit gjorda. Mamma har stått för mat och bakande medan jag har hängt med Elsa. Har ävenbhunnit med ett träningspass på crossen när elsa sov middag. Vi har precis kommit hem från en promenad och ikväll kommer Anki hit och kollar melodifestivals finalen med oss. Jag hoppas att Loreen, Molly eller Danny vinner.. Helst Loreen eller Molly.

Nybakta bullar


Gott med hallon&blåbärs smoothie till frukosten!


17 dagars väntan kvar..

.. tills Justins nya singel släpps på iTunes, jag har riktigt höga förväntningar på den. Boyfriend heter den, såhär tror Ellen att den kommer låta;

Starships were meant to fly, hands up and touch the sky, can't stop 'cause we're so high, let's do this one more time

Det blidde en dryg timmes promenad, dock utan sol, men det gick bra ändå eftersom jag gjorde en såå bra träningslista igår! Nu har jag precis duschat, ätit lunch och kollar på Ellen. Älskar Ellen.




P.S, Min data funkar fortfarande inte, FUCK!

Fredag 9 Mars 2012

Godmorgon! Inte är det nån sol ute idag. Fan. Jag som ville att det skulle vara soligt och fint när jag ska ut ch gå. Har suttit och väntat sen kl 8 att det ska bli finare väder. Har det inte blivit soligt inom 30 minuter ska jag trotsa det grå och tråkiga vädret och gå ut och röra på mig iallafall.

Jag får ryck på min dator också, har försökt få igång den sen halv 9, men den vägrar starta (sitter vid mammas data nu). Damp.

Torsdag 8 Mars 2012

Dagen började med att vara på inskolning i köket för att lära mig varuplock m.m.. Slutade gjorde jag redan kl 11, och då gick jag till Cecilia för att äta lunch och umgås. Tortellinigratäng blev de, det satt fint de! Vi var hos henne till fyra typ och sen åkte vi hit till mamma. Blev städning av badrummet för min del och därefter träning. Känns skönt att röra på fläsket! (haha)

Just nu håller jag på och gör en träningsspellista på spotify då jag känner att jag kommit igång med träningen efter sisådär 10 månaders upphåll. Ljuger inte. Det är sant. Och just nu känns det som att jag kommer hålla i det här med att röra på mig när jag VET att jag alltid mår mycket bättre efteråt, känner mig glad!! Ljuger inte här heller, också sant.... FAKTISKT!

Tjohooo, dagen imorgon ska startas med frukost, lite slapp framför datan/tvn till frukosten och sedan en lång promenad med min underbart braiga träningslista.

Nu blire BB, tjingeling och godnatt!

Dricker te ur Cecilias fina tekopp!


.....


Hey I just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me maybe!

Denna låt gör mig glad! Jag vill bara hoppa omkring på golvet, dansa och sjunga med för full hals! Tror jag har lagt upp den tidigare men de skiter jag i, jag vill lägga upp den igen..! :) Förresten blev hon alldeles nyligen signad av Justin! BALLT! Canadians måste ju stödja varandra, haha.

Trött som en gnu!

Hej! Nu är jag trött som få. Det tar mycket på en att vara på Busiz. Men det är väldigt roligt. Åkte en rutchkana som jag inte trodde innan att jag skulle våga mig på, men Elsa är ju en bestämd liten dam så hon mer eller mindre tvingade upp mig. Dock var det mycket jobbigare att ta sig upp i den än det var roligt att åka ner så det blev bara ett par åk i just den rutchkanan. Efter Busiz åkte vi till Max där jag blev bjuden på Frisco burgare, vi delade på en Lyxshake till efterrätt, men Elsa slukade nog mer än hälften av den.. Hur som helst har det varit en trevlig eftermiddag med trevligt sällskap!



Hoppas förresten att ni tar er tid och kollar på videon i förra inlägget och sprider den vidare. Viktigt, viktigt!



KONY 2012


Onsdag 7 Mars 2012

Godmorgon!
Det har varit en lugn och skön morgon för min del. Vaknade halv nio och har ätit frukost (gröt & smoothie) och kollat på gårdagens BB avsnitt sen dess. Nu tänkte jag gå ut och förflytta den sista delen av vedhögen så att allting med veden är klart. I eftermiddag blir det Busiz med Cecilia, Elsa & Josefin! :)

Ha en bra dag!

Journey to The Mysterious Island

Idag bjöd Cecilia på bio. Vi såg filmen Journey to the mysterious island. Den var riktigt bra måste jag säga. Dock var det lite äckligt med vissa insekter eftersom den är i 3D, men det kanska bara är jag som är lite känslig..


Idag är en bra dag

Det blidde en 55 minuters promenad i rask takt i mammas Easy tone skor. Det blir faktiskt mycket jobbigare att gå med dem, känns mycket mer liksom. Nu sitter jag och äter lunch. Morotspaj med en feting tomat till.

Hela jag känner att det här är en bra dag! Så känner jag ofta när jag går en promenad i solskenet med peppande musik i lurarna på förmiddagen. VARFÖR är det då inte vanligare att jag staratar dagen med en promenad när jag bevisligen bli glad av det? Latmask, that's what it is.

Bild 1, redo för promenad! Bild 2, äckliga svett fläcken på ryggen efter promenaden.

Måndag 5 Mars 2012

Godmorgon!
Idag klev jag upp 7.40 och sen dess har jag bara suttit i soffan och slappat. Idag har jag lust att ge mig ut på en långpromenad med bra musik i mina älskade hörlurar. Dock bör det bli lite varmare ute, och lite mer sol framförallt. Det är typ disigt och frost. Känns inte sådär super frestande att gå ut då.

Fann förövrigt en bild på weheartit.. Jag i ett nörskal:

Train- Marry Me

Jag lyckas alltid snubbla över bra låtar på youtube. Denna snubblade jag över alldeles nyss.

....


Big Brother

Snart är det dags att kolla på BB. Programmet är faktiskt underhållande. Hoppas Jessica åker, hon är sjukt jobbig. (Dock tror jag inte att hon gör det av just den anledningen)

Femöre, 2 veckors mellanrum


Söndag 4 Mars 2012

Denna dag har i princip sett ut som de senaste dagarna. Hållt på med ved, ätit, fikat och gått en stund på mammas promenadband. Nu är jag lagom trött efter allt vedsläpande.. Det tar ju sin lilla tid.

Word


Lördag 3 Mars 2012

Idag har jag och Leffe fortsatt fixa med veden. Den är färdigkluven nu. Nu ska den jäkla högen med ved staplas in i vedbon osv.. Det tar sin tid. Det blir till att fortsätta med det imorgon.

Nu på kvällen var Anki, Cecilia, Andreas & Elsa här och grillade med oss. Riktigt gott blev det och det var längesen vi grillade så då blir det ju alltid extra smarrigt.


(Svin tåkigt utan bilder.. I knoooow)

Vedklyvning och kattspya

Är precis vad jag tänker ta tag i nu. Katten har spytt, därav kattspyan..

Dagen

Idag vaknade jag halv sju och var pigg men lyckades somna om till tio över 8. Sen blev de frukost, efter det kollade jag de där Justin grejen på MTV, därefter BB avsnittet från igår och sen började jag och Leffe såga upp stockarna som Andreas lassat av på tomten och klyva dem till ordentliga vedpinnar! Sen blidde det lunch. Andreas och Elsa kom hit, så Andreas hjälpte Leffe med veden och jag tog med Elsa ut och gungade och grävde i den sista lilla snö plätten som finns kvar på baksidan. Det var skoj. Kort och gott är det väl så min dag sett ut.

Live My Life

Eftersom jag ändå bara haft Justin inlägg idag kan jag lika gärna publiciera ännu ett. Nu lägger jag upp en låt som kom ut i tisdags. Far East Movement (de som skrev "like a G6") feat. Justin Bieber- Live My Life. En låt av lite annat stuk än de Justin brukar vara med i, men den är riktigt bra! :)

haha, bästa Ellen!


Justin@ Ellen Degeneres


Torsdag 1 Mars 2012

Slår på tvn denna morgon. Vad kommer då på om inte MTV best of Justin Bieber, detta måste ses, han fyller ju faktiskt 18 år idag.
GRATTIS får vi säga då!

RSS 2.0