Blev ingen nätshopping..

.. istället har jag bestämt mig för att slå slag i saken och köpa mig en samsung ST500 imrogon :) Så hoppas bara att den finns på expert, den va slut på onoff.. På experts hemsida stod det att den ska finnas i Nyköping, så jag hoppas att den gör det :) Kommer antagligen bli bra bilder på nyår i så fall! :) (efter jobbet vill säga :P)


Nya ica-reklamen, haha!


En dag på stan

Japp, det har det vart idag! Åkte in vid halv 12 och kom hem för en liten stund sen :) MEN, det enda jag fick med mig hem va ansiktslotion och sminkborttagningsmedel :P Varför? Jo, för att min kära pojkvän måste tämjas. När vi går in i en affär, spelar egentligen ingen större roll vilken det är, så är vi ute igen på mindre än 5 minuter. Och hm och gina gick vi inte ens in på! Guud vad snäll jag är som skippade det :P Nej, men jag måste gå med honom på stan lite oftare så att han vänjer sig vid att man iallfall kan vara inne på en och samma affär i en kvart, minst :)

När jag hoppade av bussen på hemvägen gick jag en snabbis till affärn och köpte en cosmopilotan och pringles, bara för att jag inte köpt nåt i stan (haha).. Så ikväll ska jag ha myskväll med mig själv! Först ska jag kolla på high school musical 2 som går på 5an om en liten stund (har inte sett någon av de filmerna), sen ska jag läsa cosmo och sen vid kl 21 börjar en annan film på 5an :) Tror att jag ska hinna klämma in lite nätshopping också, bara för att jag inte köpte nåt i stan.. (haha) :P Och nej, jag har inga tvångstankar att jag måste köpa någonting när jag ägnat flera timmar på stan. Om jag nu skulle köpa någonting så lägger jag upp bild(er) på det :)

Ha en fin dag, för det har jag haft och det tänkte jag fortsätta ha♥

Måndag!

Imorse väcktes jag av att mobilen ringde exakt 07.08. Jahapp tänkte jag där rök mellandagsrean jag hade tänkt att gå på idag. Men ikke! :) Visst, det va jobbet som ringde och frågade om jag kunde jobba, men jag slutade ju kl 13.30, så de va ju bra!

Sen åkte jag och mamma in till stan och gick där en stund. Jag köpte.. hmm. 1..2..3..4..5.... toppar och en mascara (false lash effect mascara) har inte provat den förut, men jag har hört att den ska vara bra, så jag hoppas på det :) (haha, lite kul, jag kan verkligen se fram emot att prova nytt smink).. två av topparna va bara baströjor :) billigt och bra iallafall :) gick väl på ungefär 400 kr eller nåt, och mascaran kostade 175 kr, så topprna va billiga och bra! :)

Imorgon ska jag gå på stan med min älskling :) Meen, sen på kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske måste jobba förmiddag på onsdag så det är väl inte värt att planera nåt speciellt.


Jag har tänkt på en sak. Jag älskar att planera saker. Men bara vissa saker, sånt som är viktigt för mig så att jag liksom kan vara lugn och vet att jag kommer hinna med det. Mindre viktiga saker är sånt jag gärna gör spontant. Viktiga saker gör jag ju iofs också gärna spontant. Men planerar hellre^^ höhö. kom bara att tänka på det :)


Såå, Diana, nu fick du dig ett inlägg ;) haha....

Annandag jul.

Det var ett tag sen jag skrev någonting. Jag jobbade ju på julaftonskväll. Det var rätt okej faktiskt.. Eller snarare att det känns rätt okej när jag tänker på lönen som kommer i slutet på januari :) Fick de julklappar jag hade önskar mig också. Pengar, presentkort och lite annat smått och gott!

Igår så var det juldagen och då var det dags för fest, och det blev det :) Synd bara att vi inte kom in på krogen sen för de va proppat överallt. Så det sket sig, blev en tidig hemgång. Men man mår ju bra iadag iallfall så de är ju ändå rätt skönt.

Idaag så börjar jag jobba kl 15.. Har faktiskt ingen lust att jobba. Varken idag eller imorgon. Skulle mycket hellre gå på mellandagsrean. Men de får jag väl ta på måndag eller tisdag istället.


Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Det är någonting som jag är väl bekant med.. Tyvärr...


Tummen upp..

.. för bion igår! Jag tycker att den var riktigt bra. En flykt från verkligheten, vilket kan vara skönt ibland :)

Och snön bara fortsätter falla. Usch, tar det aldrig slut? Det är ju mysigt ifall snön bara ligger på marken och solen lyser istället. Då är det riktigt mysigt :) Tycker det borde vara runt noll grader istället, då kan man bygga ännu en snögubbe.. Som håller lite längre än några timmar :P

Lite senare kommer Milad hit. Vi ska ha en riktig tjockis kväll! Såna kvällar tycker jag om ^^ höhö. Pizza, chips, godis och cola, mumsfilibabba! :)

Juldagen ser jag fram emot.....


Bio ikväll

Hej hopp :)

Idag har jag bakat lussebullar, MUMS! ^^ Eller, hoppas de blev goda iallafall, jag har ju inte smakat ännu :P Ikväll blir det bio, Avatar. Den ska tydligen vara riktigt bra, men den är 2 timmar och 41 minuter lång, så vi får hoppas att jag inte somnar. Höhö.

Aja, ha en trevlig lördagskväll :)


Yeey! ^^

Idaaag så kom min sötfis :D Snacka om att jag blev glad, började gråta, hehe.

6 veckor..

.. sen jag träffade sötfisen sist :( (Eller egentligen 7 veckor för det va baa typ 4 timmar vi hann ses när han fyllde år) Så, 7 veckor sen sist :( Och EN HEEEEL lång vecka kvar.. JOBBIGT!

Jag ser snöar..

..det va väl roligt hurra!
Japp, idag har jag och Linda vart ute i snön :D Tänkte visa lite bilder;


En snö-ängel som jag gjorde.. Mössan ligger kvar, hehe


Linda bygger på en snögubbe..


Jag sitter på nederdelen av the snowmaaan


Resultatet! :) Och jaaa, han har öronmuffar^^






Och jaa, han blev väldigt ful i profil. Men ingen är perfekt, så klaga inte ;P


Så gjorde vi även en snölykta! Den stod i ca två timmar efter att vi raserat den 4 ggr (tre av gångerna var Lindas fel, va bara tvungen att påpeka det) Och nu har den alltså rasat.. igen! doooh!


14 december

Hej :)

Igår jobbade jag hela dagen, så jag va rätt slut när jag kom hem. Det blev tv en liten stund och sen sova! Idag jobbade jag bara mellan 7-12, så de va skönt :)

Nu sitter jag och väntar på att jag ska och kolla på lucia på mammas jobb, de små kottarna kommer att vara så söta så :) 

Puss♥ 

Lördag

Hej :)
Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sen :) Har äntligen fått mitt schema! Kanon! Så nu vet jag hur jag jobbar. Ledig en hel vecka efter nyår, det blir najs ^^ Ikväll blir det till att ta det lugnt och antagligen kolla på robinson. Jag jobbar ju mellan 7,30-21 imorgon, så det gäller att ladda batterierna ;P

Hörs senare, puss!

YEEEEES :D

SÅÅÅÅÅÅ BRAAA! :D


11 december..

.. är det idag, det betyder att det är ett helt år sen jag tog körkort! :O Jesuuuus vad fort tiden har gått! Hur som helst, ikväll ska jag jobba. Mellan 14.30-21, det betyder att jag kommer missa lite av idol finalen :( doh.. Erik mååååste vinna! Punkt slut.


---

Ibland kan det vara riktigt mysigt att sakna någon. Men när det blir för mycket och för ofta så är det inte speciellt mysigt längre. Speciellt när man vet att det kommer vara bra i ett par veckor, sen är det samma visa om och om igen. Det är inte ett dugg kul..

Om jag fick önska mig en sak just nu så skulle det vara en myskväll. Med god mat, en bra film, någonting gott att äta till filmen, och såklart att ha min älskade pojkvän vid min sida. Det kan inte bli mycket bättre än så. Det är lycka. Jag hoppas att alla som har den de tycker om hos sig verkligen uppskattar det, för det är verkligen guld värt.♥


HAHA!

Snacka om att 2 av 3 gjorde bort sig. Tim valde rätt. Christian borde valt Martina och Bobby borde ABSOLUT valt Jane..

Jaja. Nu är jag på vippen till att börja svettas här, mamma eldar på i brasan. Vaaaarmt.

Är förövrigt den 10 december idag ^^

En liten fundering..

Jo, nu är det såhär att jag har tänkt på en sak ett bra tag. Om man tar en vanlig makaron (alltså från ett "ideal makaroner" paket) och lägger en under tungan.. Hur lång tid tar det innan den blir mjuk. Alltså så mjuk som makaroner är när de är färdigkokta. man skulle kunna omformulera frågan på ett roligt sätt; Hur lång tid tar det för en makaron att bli kokt under tungan? HAHA!


Mammas pojkar!..

Kom på att det är ju final i "mammas pojkar" ikväll! Det måste jag se :D


Välj Jane, välj Jane.. Haha!

Torsdag!

Heej :)

Kom hem ganska sent från Emma igår så de va bara att sova på direkten! :) Igår kollade vi iallfall på "Bonde söker fru" och sen kollade vi på en film. OCH ja, måste erkänna.. köpte godis. doh, jag kan inte hålla mig när sötsuget smyger sig på. Hehe. Men jag ska jobba på det!

Idaag så sov jag såklart liiite för länge. Inte riktigt meningen, men de är som vanligt så det blir. Så jag har inte kännt för att göra någonting speciellt idag. Är väl bra att passa på att ta det lugnt eftersom jag ska jobba hela helgen+ måndag :) (vad jag vet än så länge). Jag börjar ju vikariatet på måndag, så det ska bli skönt att ha ett schema så att man kan planera lite.

Lite jobbigt för mig, som väldigt gärna vill veta hur min vecka ska se ut, att vara timmis eftersom jag inte kan planera ett skit typ. Och även om jag planerar är det ändå inte säkert att det blir som jag planerat eftersom jag kanske måste jobba istället.. Men de är väl så det är. Ska väl inte vara timmis hela livet, så det funkar :)

Smell ya later♥

Hos Emma!

Heej :) Nu är jag hemma hos Emma. På stan så köpte jag alla julklappar.. nästan :P Så köpte jag även två tröjor, en ring och ett armband till mig själv :) Jag kan inte påstå att jag lyckades så bra med att köpa färgglada kläder. Haha. En tröja va svart och en var vit.. meen, vitt det är ju ljust iallafall? hehe.

Nej, nu ska jag vara social :) Puss!

I'm in a good mood.

Är på sånt där humör när jag gör ett skämt utav typ allting. Haha, men de är skoj. Meeeen, det är ändå dags för mig att hoppa i säng nu. Goooooood night! :)


Håller tummarna..

.. för att det går bra för Milad som skriver tenta nu! :)


Jag googlade "håller tummarna", så kom den här söta bilden upp.. :) 


Aaaj!

Fan vad ont det gör vid mitt högra skulderblad. Det kan inte vart av att jag nyste som en tog i förrgår. Det måste ha vart att jag spelade bowling på wii. Känns verkligen som feta träningsvärken.

Va en sväng på jobbet idag, behövdes bara 4 timmar, så de va skönt :) Snart ska jag äta och sen tror jag jag ska måla naglarna eftersom jag är ledig ett par dagar :) (man får inte ha nagellack på jobbet, det samlar nämligen bakterier. Inte så fräscht med feta bakterieodlingarna på fingrarna, hehe..)

Tjingeling♥

Onsdags shopping väntar..

Jag och Linda har bestämt att vi ska gå på stan på onsdag. Jag ska inhandla alla julklappar så att jag har det gjort. Det ska bli jäkligt skönt, så slipper jag ha det hängande över mig. Jag känner dessutom på mig att jag kommer köpa en del julklappar till mig själv också. Det behöver jag. Färgglada kläder ska jag köpa. Det behövs i det här höst/vinter deppet. Färgglatt ska det bli, så de så! Smycken vill jag ha också. åhåå, kommer göra av med mer än vad jag tänkt. Inte bra, men å andra sidan tjänade jag mer i november än jag tänkt. Så det borde ju gå jämnt ut, eller hur? hehe.

Funderar även på att göra om min design så att den blir mer färgglad.. hmm. Tål att tänkas på!

Med detta så säger jag godnatt, sweet dreams♥


..

Morfar skulle ha fyllt 82 år idag, va med mamma och tände ljus på graven förut♥

ullared

Har vart hos Cecilia och Andreas med mamma och ätit, gott! :)
Ska snart kolla på ullared! Skulle vara gott med smörisar till, smörpopcorn alltså..

Imorgon ksa jag jobba mellan 12.30-16.30, så de blir rätt lugnt :) Nej, nu börjar ullared! Hörs!

 


Samtal

Pratar med milad i telefon och har camen på samtidigt. Så säger han, vänta lite, jag ska bara hämta en grej så ska du få se! :D Jag väntar så kommer han fram till camen och visar stolt upp två burkar findus. Så frågar jag vad det är för nåt. KÖTTFÄRS! :D säger han och ser skit stolt ut..

Är han inte för söt? haha


Mystisk förkyldning

Jag har minsann de två senaste gångerna jag vart förkyld nyst och snorat som en tok i lite drygt ett dygn, sen poff, så går det över, bara sådär. Lite mysko tycker jag! Men det gör ju iofs inte mig någonting, det är ju skönt att det går över fort iallfall :) Desvärre har jag svin ont i ryggen, axlarna och bröstmusklerna nu, bara för att jag nös så mycket igår. Feta workouten, haha! Strax så ska jag skjutsa ner min syster till kustbostäder (?) tror jag att de va.. Äsch, skitsamma.

Bye bye! :)

Förkyld :(

Typiskt att jag går och blir helt genom förkyld första dagen jag är ledig :( Doh, riktigt trist. Ännu tristare är att jag inte kände smaken på korvstroganoffen som jag antar var väldigt god :( Stackars, stackars mig... :P


Känns som att jag är prosit i snövit.. hehe


Leeedig :)

Hej!

Riktigt skönt att vara ledig idag måste jag säga :P Mamma, Cecilia, Andreas och Robin håller på att flyttstäda Cecilias lägenhet så idag är det jag och Leffe som får stå för maten :) Då blir det självklart korvstroganoff! Inte för att jag är bra på det utan för att Leffe är det, jag ska skära korven och löken, så det blir ju ett ganska simpelt jobb för min del, hehe. (pssst, så skär jag mycket bättre storlek på bitarna också, killar i allmänhet har en förmåga att skära, enligt mig, för stora bitar)

Ha en fin söndag :)

Rast

Hej hej! :)

Har jobbat mellan 7.30-12.30, nu har jag rast till kl 16. Sen blir de att jobba till kl 21. Så nu är jag iallfall hemma :) Tänkte läsa lite och kanske sova en stund, om det går.. Det borde iallfall gå och sova för jag kunde inte sova i natt precis som jag trodde, eftersom jag sov för länge igår.. hehe. Men de är lätt hänt att det blir så :P

Hörs senare, tjing♥


LYCKORUS!


ERIK GICK VIDARE TILL FINAL!
Under tiden han hängde löst röstade jag.. ehm.. 12 gånger, hehe.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 6 imorgon och jobba, HEJJA!^^ 


HÄNGER LÖST!? :O

Hur fasen kan han hänga löst?! Åh, måste ladda på mobilen, igen. hehe.

Rösta, rösta, rösta, lalalalaaa! :P

ERIK..

.. Han bara MÅSTE vinna idol. Annars är det ju helt stört. Så sjukt jävla skön röst han har!


Helt klart bäst i idol, någonsin!


Fredag.

Idag är det fredag och ännu en dag med kvällsjobb. Börjar kl 14. Som vanligt hade jag ställt mobilen på 9.30 ungefär, men såklart masar jag mig ju inte upp ur sängen då. Det känns så jobbigt att kliva upp i kylan när man ligger där under det varma gosiga täcket. Så jag gick upp kl 11. Eller telefonen ringde så jag var tvungen att kliva upp. hehe. Så nu kommer jag inte kunna sova ikväll -F U C K! :P

Ska strax med mamma ner på stan och hämta ut hennes bil som vart på lagning. Sen blir de off to work. Missar alltså idol ikväll igen, skit också!

Aja, ha en riktigt fin dag! :)


Turkiet

Åh, trött på höst/vinter. Nej nu vill jag ha värme, BUMS! Hur skönt va det inte i turkiet? Sola och bada och bara göra det man känner för. Bara njuta av livet.. Varför gör man det så sällan för? Är inte det lite dumt egentligen? hmm.. 

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa i min bok. Puss & godnatt♥

  
   


Spännande!!

Åh vad jag längtar tills sista avsnittet av mammas pojkar! Hoppas Bobby väljer Jane!! :) Så skönt om han går emot sin mamma! :D

Hörs kanske senare!

Mitt 100de inlägg..

..Och vad kan jag tänkas skriva i det?! :O Jo, Jag tänkte skriva att jag ser fram emot "Mammas pojkar" som börjar kl 20.. Och gissa 3 ggr vad jag köpte på netto!..? Godis för 3,90 kr/hg och två chipspåsar (10 kr/st) hehe, ovanligt... NAAAAT! :)

Puss♥


MUMS! :D


Mer jobb, jippie!

Hej hej.. :)

Jag kom hem från jobbet för en stund sen :) Ska jobba imorgon mellan 14-21 och på lördag mellan 7.30-21 (men då har man ju 3 ½ timmes rast mitt på dagen). Det är riktigt skönt att det flyter på med jobb. Det är SÅ tråkigt att bara gå hemma och känna sig värdelös (även fast man inte är det, men för mig känns det så när jag inte gjort någon nytta på någon vecka.) Snart ska jag med mamma och Cecilia till Netto. Det öppnade idag. Potatis för 1kr/kilo, det kan man ju bara inte missa, haha! (ironi) ^^

Hörs senare, Kraam! :)



Good night

Nu är det time för mig att lägga mig. Tänkte läsa en stund innan jag ska sova :) Jobba imorgon 7-14, så jag har ställt mobiel på kl 6. Det alltid lika segt att gå upp den tiden, speciellt när det är kolsvart ute! :(

Godnatt och sov så gott, för det har jag tänkt att göra! :)

MUMS!

Har precis ätit tunna revbensspjäll! Det är så sjukt gott :D MUMS på det!^^

Haha!

Jag sitter och kollar lite halvt på 2 ½ men medan jag sitter vid datan. Så är de avsnittet när Alan och Kandi precis blivit tillsammans. Så kommer Judith och Jake. Kandi öppnar dörren. Hon säger; "Hi, I'm kandi, you must be Jake!, And you must be Jakes grandma!.." säger hon och kollar på Judith! :D HAHA! Skönaste!



2a december

Idag har det vart riktgit fint väder, det gillas! :) Det är så fint när det är frost och solen ligger på så att det glittrar. Man blir så mycket gladare av det än av det äckliga vädret som vart under nästan hela november..^^

Tänk vad tiden har gått fort. Det är redan den 2a december idag! Det är över en månad sen jag kom hem från Umeå. Mig vill upp igen! Trivdes verkligen där. Såå mysig stad, och ännu bättre eftersom min sötfis är där. Meen, han kommer ju snart hem, hit alltså :) LÄNGTAR big time!

Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Andra avenyn på svt play :)

Hejdåå♥


Onsdag!

Godmorgon! (ett par timmar efter jag gick upp, hehe)
Nu sitter jag i köket och äter frukost, lussekatt och pepparkakor :) Jag tror jag råkade värma på lussekatten lite för mycket. Botten på lussekatten blev stenhård :( buhuu!

Nu ska jag kila iväg till Cecilia för hon är i sin nya lägenhet och lackar ett bord. Jag måste dit och hjälpa henne att vända bordet för hon ska lacka andra sidan på det och hon får ju inte bära tunga grejer eftersom hon har en bulle i ugnen^^ hihi

Smell you later!♥


Donkey kong

Donkey kong spelet till nintendo 64(?) är ett spel som jag verkligen saknar. Jag och Tove kunde sitta en hel dag och bara spela och turas om att klara banor. De va på den gamla goda tiden det! Riktigt roligt^^ Tror jag ska köpa mig ett nintendo DS eller någonting sånt när jag får min janurai-lön. Om jag gör det kommer jag bara spela, spela, spela! :D hehe..


Mitt absoluta favorit spel!


Seans..

Någonting som jag väldigt gärna skulle vilja gå på är en seans. Och ja, jag tror på att vissa människor har den förmågan att kommunicera med döda (men absolut inte alla som utger sig för att kunna det). Det finns ju typ grupp seanser man kan gå på som jag inte tror är speciellt dyra.. men jag skulle hellre gå på en sån där man bara är ett par stycken eller själv. Även om det är dyrare. Hur coolt vore det inte att få kontakt med någon närstående som dött?

Puss♥


Ledig imorgon!

Hej! :)
Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Fick reda på att jag är ledig imorgon, men ska istället jobba fredag eftermiddag/kväll. Helt okej för mig :) ska bli skönt med en ledig dag nu! :) Hmm, känner att magen kurrar. Tycker den har börjat kurra väldigt ofta, får väl börja äta mer helt enkelt, haha.

Hörs, puss!

RSS 2.0