Äntligen fredag!

Jag ska snart iväg in till stan för att leta efter någonting att ha på mig ikväll tillsammans med Diana :) Ikväll blir det nämligen party!! Det ska bli skit kul och jag är svin taggad! :D Det va ett tag sen sist vi partade ihop, så de ska bli kanooon! Eller aa, det kan inte bli mkt annat när man är med dom :)

Jag är förövrigt riktgit trött på det här trista höstvädret! Jag vill bara åka iväg någonstans där det är varmt och skönt och sol varje dag! Oh vad det skulle vara najs att bara ligga och slappa på en strand hela dagarna och plaska i det ljumna vattnet. haha, inte bra att tänka på det. Nej, nu ska jag lära mig att uppskatta den alldeles för långa, tråkiga hösten och vintern :P

Nu måste jag nog skynda mig lite, ska dra om typ 30 minuter och jag är inte klar på långa vägar!

Förresten! måste bara påpeka att Carolina gynnings bok Ego woman är sjukt jävla bra, jag sträckläste halva boken igår kväll, sen va jag tyvärr tvungen att sova.

Hejdåå♥

P.S GRATTIS TILL MONA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!! :D


Torsdag förmiddag

Hej! :)

Nu sitter jag här i soffan, med datorn i knät och äter en mumsig frukost. Med mumsig frukost menar jag då rostade mackor och o'boy :P Det är riktgit gott! Om det är nyttigt är en annan femma... hihi

Och nej, jag vaknade faktiskt skapligt idag halv 11 typ :) På morgonen har jag kollat på twilight för typ 5-6(?) gången. Jag längtar verkligen tills nästa har premiär, iiih!

Idag ska jag iallfall gå på stan med Emma och Linda, jag ska leta efter någonting att ha på mig på fredag! Vi får se om jag hittar någonting eller inte.. Sen runt typ kl sex kommer Diana också :) wiho!

Nej, nu ska jag äta upp resten av frukosten!♥

Hemma!

Idag ringde klockan 07.45. Upp och hoppa för att åka iväg till flygplatsen! Väl framme checkade vi in mitt bagage och sen satt vi och pratade innan jag skulle åka. Lite sorligt. :/ Men sen väl på planet gick det ändå bra. Jag tycker att det är riktigt smidigt att tågen går direkt från arlanda :)

Sen när jag kom fram till Nyköping så kom Emma och hämtade mig så följde jag med hem till henne och här sitter jag nu :) Vi har ätit pizza, Mumma!

Nu ska jag vara sociaaaal, puss♥

Plastikkirurgerna

Kollar lite på plastikkirurgerna på tv4+ och så höll dom på att fettsuga en tjej. Och det ser så äckligt ut när de står och petar med den där grejen in under huden, så får man se hur fettet droppar ber i någon slags behållare. Usch, riktigt äckligt. 

Ville bara påpeka det :P
 


Goodie.


"But I'm holding you closer than most, cause you are my heaven"

2 ½ men

Det roligaste tv-programmet, lätt! :)

"Men, men, men, men, menli, men, men, men, haaahaaaaaa"
(det ska föreställa låten)


Ångest...

Oh, jag vill inte åka hem från skitungen imorgon.. :/ Eller som jag sagt förut, jag både vill och inte vill. Eller, just att komma hem har jag ingenting emot alls faktiskt. Men att åka hem och inte ha min sötfis där är jobbigt :( , riktigt jobbigt. Men aa, ingenting jag kan göra åt saken så att säga. Jag ska ändå försöka åka hem med en positiv inställning, för dagarna när jag kommer hem kommer antagligen vara riktigt roliga. Eftersom Diana kommer och det blir party i helgen ^^ Så jag överlever nog några veckor iallfall. Sen kommer ju Milad hem nästa helg också. Ett par dagar iallfall. Men det är sen det jobbiga kommer, då kommer vi antagligen inte träffas förrän jul. Kul jul. haha. Nej nu ska jag sluta.

Har iallfall vart och skrivit ut papper till hemresan imorgon. Så köpte vi lite att äta på subway också, billigt och gott! :P Det fick bli subway macka nu, så gör vi (läs Milad) tacos sen när Milad kommer hem från träningen :) 

Ciao♥


Godmorgon

Kom upp lite tidigare idag iallfall :) En stor eloge till mig själv, haha.

Idag ska jag och Milad åka in till stan för jag måste skriva ut flygbiljetter och sånt. Lite små fix så att säga. Nej, nu är det väl bäst att jag äter lite frukost för jag är jätte hungrig!

Ha en kanon bra dag, Tjingeling!♥


Bra låt!



Handlat maaat!

Halloj! :)

Sov länge idag (till typ 12).. som vanligt. Jag som tänkte att jag skulle börja gå upp lite tidigare, så blev de med det. Nu har jag och Milad vart och handlat på Coop. Blev en hel del mat! Och sen lite annat skit som man egentligen inte kan kalla för mat. Typ, chokladmjölk. Det är någonting som jag aldrig i hela mitt liv skulle köpa om jag åker iväg och handlar själv. Men nu är det ju inte så att jag handlar själv. Jag har en skitunge som kan se ut som en söt liten hundvalp när han vill ha någonting som jag egentligen tycker är väldig onödigt.. Hm, skitsamma. Lite chokladmjölk har väl ingen dött av? :) haha.

Ikväll tänkte vi ha filmkväll och kolla på filmen "Upp", har hört både bra och dåligt om den, men vill se den ändå :) 

Hörs säkert senare, ♥

Förresten!, på torsdag kommer Diana, WOHOO! :D


God only knows what I'd be without you.


           
           ♥


Väntar

Hej hopp! :)

Nu har jag precis kommit hem från Mona och sitter och väntar på att sötfisen ska komma hem från Kiruna. De vann båda matcherna de spelade. haha trots att jag var väldigt tveksam till att de skulle vinna matchen de hade idag med tanke på hur dragna alla verkade vara igår, haha! Så det va ju riktgit bra gjort av dom måste jag säga :) 

Medan jag väntar tänkte jag kolla på "Ensam mamma söker", har inte följt det direkt, men några avsnitt har jag iallfall sett, sen blir det att kolla på Love actually. Den filmen är rätt mysig faktiskt, så de blir nog bra :) Känns lite konstigt att jag bara ska vara här i två dagar till och sen bär det av hem igen. Buhuu. Men ska samtidigt bli kul att komma hem också. Det är riktigt trist att det inte går att befinna sig på två platser samtidigt. För det är ju inte helt bra vare sig jag är i Oxelösund/Nyköping eller i Umeå. Skit också.

Nej nu ska jag sluta tjata om att jag skulle vilja klona mig och vara på två ställen på samma gång. För det går ändå inte. Tyvärr.♥

Haha!

Halloj! :)

Nu är jag hemma hos Mona och vi har precis ätit tacos, riktgit gott!
Förut när vi va på affären och skulle handla grejer till tacosen så står vi i kassan. Jag packar i påsen och Mona står och ska betala.

Mona; Ehm.. vänta lite..
(jag kollar upp)
Mona; asså, jag hittar inte mitt kort, jag måste råkat lägga det i i min handväska, och den är hemma. Therése, har du prngar?
Jag; hmm, nej, de ligger hemma hos dig.
Kassörskan kollar konstigt på oss.
Mona; Du, (säger hon till kassörskan) tror du att du kan ha kvar påsen där bakom så kommer vi snart tillbaka, jag bor precis här borta..
Kassörskan tar emot påsen och fortsätter med nästa kund.

Vi skyndar oss hem till Mona och sen tillbaka igen.

Hahaha, de är sånt där som man tycker är jätte pinsamt just då, men som man oftast kan skratta åt efteråt. Det är ju sånt som händer :)

Snart dags för hemfärd!

Sådär ja. Nu har jag bokat hemresa tills på onsdag också! Anledningen till att jag åker hem just på onsdag är att Diana kommer från Norge på torsdag och det ska bli superkul att träffa henne igen :D.. och dom andra också för den delen, de va ju nästan en månad sen nu. Men samtidigt är de riktgit trist att åka hem också, visst Milad kommer hem när han fyller år om två veckor, men det kommer ju dröja ett tag mellan gångerna vi träffas. Doh :(

Men nu ska jag kila iväg till bussen och hem till Moni! :)

Kraam♥


Godmorgon!

Nu har jag äntligen vaknat.. eller aa för ungefär 40 minuter sen. Nu ska jag göra mig klar och plocka i ordning lite i lägenheten, det är för jäkla stökigt. Sen ska jag ta bussen till Mona eftersom älsklingen är och spelar match i Kiruna och kommer hem imorgon så sover jag hos Mona inatt :)

Hörs!

Hemma

Nu är jag hemma från Mona, ska dit imorgon igen eftersom skitungen ska iväg till kiruna och spela match :) Är riktigt trött faktiskt, men jag har iallafall haft en trevlig kväll, haha :)

Ska nog sova snart, Godnattis♥

Fixa

Nu är det väl dags att jag börjar gör mig i ordning, ska nämligen iväg till Mona ikväll, hon skulle ha en liten fest eftersom hon fyller år i veckan :) Måste bara ringa och kolla vilken tid man ska komma så jag har koll på det.

Jag har blivit riktigt seg på morgonen, vilket inte är bra! Så det måste det bli ändring på eftersom jag ska börja jobba sen igen, då blir de upp tidigt på morgonen.. Det är egentligen skönast att gå upp ganska skapligt för annars blir dagarna alldeles för korta.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

Förresten!!, vi hade sylt hemma, så det va kanon gott till sconesen..^^

Bye bye

Scones

Precis gjort nybakta scones! Hoppas dom smakar bra..
tror bara att vi inte har nån sylt hemma.. doh!

Godnatt!

Nu ska vi lägga och och kolla på en film, miss march heter den, verkar ganska rolig faktiskt :) Sen är det nog dags att sova.

Nattinatt!

Vaccination!

Fått veta att jag ska vaccinera mig mot svininfluensan nästa vecka, tillhörde tydligen riskgruppen pga mina allergier. Så det är ju bra! Lite läskigt med spruta bara, de är inte riktgit min grej om man säger så, men de är sånt man får ta.. :)

Nu ska vi kolla på inlåst, Puss♥

Tjockt.

Frukosten bestod av mat från donken, tjockt, jag vet!
Men jag kände att jag är riktgit lat idag så då passade det bra.
Och det var faktiskt gott, riktigt gott! höhö.

Hur som helst, nu har älsklingen åkt iväg på träning (handboll vill säga) och jag sitter och kollar på katten Gustav på cartoon network, haha. Inte speciellt roande faktiskt. På tal om barnprogram så är Svampbob någonting som jag aldrig kommer att växa ifrån, det är riktig humor det!

Tjingeling♥

frukost

Ja, dags för.. ehm.. frukost, lite sent, jag vet, men det har vart en seg dag idag :)

See you later♥

Beslutsångest

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Andra avenyn på svt play, sen tror jag att jag ska börja läsa en av mina böcker som jag köpte tidigare idag.. Det lilla problemet jag har nu är att jag inte vet vilken bok jag ska börja läsa för alla jag köptre verkar skit bra! men men, de spelar väl egentligen ingen roll vilken jag börjar med eftersom jag ändå kommer att läsa alla.

hörs imorgon, tjing!





Gynnings bok ego woman är en av de böcker jag köpte..

Hej hopp!

Jag heter Therése är 19 år och bor i Oxelösund, men förtillfället befinner jag mig i Umeå. Anledningen till att jag är här är att min pojkvän flyttade hit för ett par månader sedan eftersom han ska plugga här. När jag är hemma i Oxelösund så jobbar jag som vikarie på ett äldreboende och på ett dagis. Det kommer jag nog att fortsätta med tills dess att jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill bli och så vidare.

Idag har jag iallfall gått en sväng på stan med Mona som var inneboende hos min pojkvän den första månaden han bodde här. Jag köpte 4 (!) stycken böcker, hör och häpna! Det är inte likt mig, men ibland kommer jag in i läsperioder, och dom infaller vanligtvis på hörsten, så antar att det är därför jag känner för att läsa en riktgit bra bok nu också. Att sitta i soffan under en filt med en kopp varmt och gott te, med några ljus tända och läsa en bok som man knappt vill läga ifrån sig är faktiskt riktigt mysigt! :)

Ikväll ska jag bara ta det lungt och förhoppningsvis se en bra film, vi hörs!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0