10 TIMMAR..

..har gått sen jag sa hejdå till min sötfis. 26 dagar kvar tills vi ses nästa gång, den 24e september. Jag saknar honom så otroligt mycket redan.♥KRETA


EN LITEN FRÅGA;

Är det bara jag som aldrig kan packa endast så mycket som jag behöver? Tex så har jag packat med minst 17 linnen/tshirts, och 7 par strumpor. Strumpor när jag ska till Kreta i augusti. Men jag tänker lite såhär att om jag inte har några strumpor med mig kommer det naturligtvis vara skitväder hela veckan så att strumporna skulle ha behövts varje dag, men då får man istället gå runt och frysa om de stackars fossingarna. Och det vore ju inte bra. Därför åker 7 par strumpor ner i resväskan även när jag ska på solsemester.♥

ATT PACKA UTAN LISTA..

.. går definitivt inte lika smidigt och effektivt som det gör när man i föörhand skrivit upp vad man ska ha med sig.. På en kvart har jag fått ner detta i resväskan.. (Tanken var att jag skulle ta kort med digital kameran, men det sket skig för jag hittade inte kamera sladden.. Så det blev med datorn. Iaf, det som hunnit bli packat är ett par shorts, handdesinfektion, mina bikinisar och biljetten, wei vad duktig jag känner mig)
Som sagt, inte så effektivt.

I DID IT!

Sjukt stolt är jag nu. Första hela stora tabletten jag svalt i hela mitt liv! Nu förtjänat jag en klapp på axeln.. Klappar mig själv på axeln.

Dags att sova, godnatt!♥

PROBLEM

Jag har blivit förkyld. Har ipren hemma. MEN ingenting att ta det med. Dvs typ yoghurt eller kräm eftersom jag alltid delar den i flera bitar. Jag tycker det är skit läskigt att svälja hela tabletter av den storleken. Tavegylen jag tog nyss va inga problem, men den är riktigt liten, som ett p-piller typ. (Tog den utifall det skulle vara allergi som gör mig såhär snorig eftersom jag vart hemma hos syrran idag, och nej det är inte henne jag inte tål, det är hennes katt). Nu är det alltså den här sabla iprenen som återstår.. vågar jag svälja hela? Med endast vatten till?
Kolla sizen på den..
Botten upp!!                                                                  eller?

9 DAYS LEFT

Kreta närmar sig med stormsteg, nu är det bara 9 dagar kvar (om man räknar med imorgon/idag torsdag), jag tyckte inte alls att det va längesen vi bokade. Men det är väl så, tiden går alltid för fort under sommaren.. Speciellt eftersom Milad är hemma, sen i höst kommer det antagligen kännas som att tiden står still. Nej, nu ska jag inte tänka mer på det utan bara se fram emot Kreta istället! Det kommer bli najs.
Bild från turkiet förra året, jag älskar att bada i det underbara klarblå medelhavet!

Nu ska jag snart lägga mig och lösa lite korsord, sen sova. Det ska bli såå skönt att vara ledig imorgon. Puss♥

KARNEVAL

Ikväll ar det karneval i Nyköping, eller fest dagar som det heter nu för tiden. Jag ska dit med Milad, det kommer nog bli mysigt :)
Nu måste jag fortsätta gör mig i ordning, puss♥

BILDREGN FRÅN ONSDAGEN


NATTI NATTI

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova. Får se hur det går, har alltid svårt att sova när jag jobbar eftermiddag och vet att jag ska upp för att jobba förmiddag om alldeles för några timmar. Suck. Men men, när man väl är på jobbet går det ju faktiskt bra ändå. Nu säger jag godnatt!♥

(bilden är sen nyår, men har så dåligt med bilder och det ser så tråkigt ut när det bara är massa text hela tiden, höhö.)

SNABBA CASH

Nu har jag, (typ 100 år efter alla andra), sett Snabba Cash. Jag tyckte faktiskt att boken va bättre än filmen, men så är det ju nästan alltid.. Förutom när det gäller twilight filmerna. Filmen kändes på sett och vis mer rörig än boken. Sen tar de ju bort en del också, men så är det ju alltid.
Jag längtar som en took till Kreta, bara 17 dagar kvar nu! (Bilden tog jag när vi va på Teneriffa i mars)

YEEY

Se här vad jag fick syn på på Justin biebers twitter alldeles nyss, gissa om jag blev glad? :D

RSS 2.0