Remember me.


Filmen kommer ut i slutet av mars.
Det verkar vara en riktigt mysig film, me like.


Jag är trött.

Gick upp 6,15. De ringde nämligen från jobbet (idag igen), vilket iofs är bra, jag behöver ju pengarna! Men jag känner mig så trött. Vet inte vad det är. Helt slut på energi.

-

I need you here
I need you here to wipe away my tears
to kiss away my feras
if you only knew how much I wanna run to you


I'm about to explode


JOBB!

Imorse ringde de från jobbet kl 07.20, snabbt upp och hoppa. Va på jobbet kl 8 och skulle jobba till kl 15. Kl 9 ungefär ringer de från bemanningscentralen och frågar om jag kan gå in på en annan avdelning kl 15 och jobba till 21. Ehm, aa, okej svarade väl jag på ett ungefär.. För egentligen får man ju inte jobba 13 timmar i sträck. Men tydligen så spelar inte lagar så stor roll? Men men, de är bra för min del, jag får ihop mycket timmar på en dag :)

Nu är jag as trött. Börjar jobba kl 7 imorgon och jobbar till 16. Eller kanske 21? haha.


-


20.54

Vid kl 15 idag så åkte jag, mamma och Cecilia till en av mammas vänner och åt smörgåstårta! (Hon fyllde år igår) Och det va för jäkla gott!, rent ut sagt. Iofs är det så gott som alltid mumsigt när det bjuds på smörgåstårta, men ändå :P Sen till fikat så var det en jätte god kaka. Så jag blev sådär över mätt som man kan bli ibland. Som jag egentligen inte tycker om att bli för man blir så trött efteråt. Men ibland så får man ju göra undantag^^


Varm choklad


Sluuuuuuurp.... Slut!


God morgon!

Idag började dagen med lite internet shopping! Anledningen är att det faktiskt bär av till Teneriffa i två veckor om 12 dagar och jag börjar få lite smått panik över att jag har för lite sommar kläder, haha. 
Det här klickade jag iallfall hem från H&M;


( Jeans shortsen va på rea, 99 kr istället för 249 kr! De ni ;) )


Extrem överlevnad

Sitter och kollar på extrem överlevnad på discovery. Han skar nyss av huvudet på en orm som han ska äta upp, fy fan vad snuskigt. Jag ryser i hela kroppen! USCH!

Trey Songz

 



Kanoon bra!


Fått hem min bikini.

Och den ser ut såhär;

¨

Som sagt.. en helt vanlig svart :)

(orkade inte ta en egen bild, eftersom det ändå finns på bubbleroom)


Dagen

Godkväll! Som jag skrev igår så började jag min dag med att se på Den lilla sjöjungfrun. En tanke som slog mig när jag kollade var att man liksom ser filmen med andra ögon nu när man är äldre. Tex så tänkte jag aldrig på hur rolig Blunder var när jag va liten. Haha. En riktig guppy den där. Hur roligt det låter med dinkelhoppare (gaffel) och snutplatt (pipa), satt där och garavde lite smått för mig själv.

Efter det städade jag hela badrummet, en eloge till mig själv! Vid kl 16.30 var det dags att bege sig till jobbet. Och nu sitter jag här. Imorgon är jag ledig! :) Då ska jag ner till ica och hämta min bikini som jag beställt från bubbleroom. Hoppas den sitter bra! Det är bara en vanlig svart. Sen vill jag ju ha den där från hm som jag visat nån gång tidigare (turkos). Meeen, när man ska beställa den så är det inte leverans förrän i april!! Det suger verkligen! Jag behöver den ju nu (okej, om två veckor då ;) ), inte i april...

The Little Mermaid

Blev riktigt sugen på att kolla på lilla sjöjungfrun. Men orkar jag? Nej, är på tok för trött för att vara vaken i över en timme till. Istället kommer jag börja morgondagen med den härliga disney klassikern!

Sov sött!


Minttu








Haha! Men gott är de ju faktiskt, en aning starkt bara.

21a februari


Igår var det riktigt roligt! Idag är det dessvärre inte lika kul. Lite illamående och en dunkande huvudvärk så fort jag ställer mig upp, ajajaj.


Nu ska jag se på en film som går på 3an tills jag ska till jobbet vid kl 17. Känner mig verkligen inte på humör för att jobba, inte ens tre timmar. Bajs.


Ny bil och mer jobb!



Igår var jag med Leffe och hämtade hans nya bil i Eskilstuna! Riktigt fin är den. Med en massa onödigt funktioner som man så gott som aldrig kommer att ha användning av. Meeen, varför inte om man tycker att det är roligt och har råd?


För en liten stund sen ringde det från jobbet, eller bemanningscentralen som det är nu förtiden, och frågade om jag kunbde jobba ikväll mellan 17-20. Visst kan jag det. Så ska jag jobba imorgon mellan 6.45-16, lååång dag. Sen utgång på det. På söndag och måndag ska jag jobba mellan 17-20 igen. Vilket verkligen behövs, än så länge har jag ju inte jobbat någonting i februari. Så det är kanon!


Nu är det bara två veckor och 3 dagar till vi åker till Teneriffa, naaajs!^^

The Vampire Diaries..

.. Är vad jag har ägnat min dag till. Vaknade imorse och kände mig tjock i halsen så det kändes inte som en bra idé att ta den där långpromenaden jag hade tänkt mig.


Angående den nya serien. I början störde jag mig på den för att det kändes som att de försökte efterlikna Twilight för mycket. en efter sisådär 3 avsnitt ändrades faktiskt min uppfattning! Eller, aa, jag blev väl kanske så inne i serien att jag bortser från de små bristerna, haha. Typiskt mig. Jag är väl helt enkelt en sucker för oövervinnerlig kärlek antar jag.



En dag för nödvändiga sysslor


Hej!


Idag har jag haft en sån där dag när jag gjort nödvändiga saker. Jag har skrivit ett nytt CV och börjat söka sommarjobb. Jag har följt med Cecilia till barnmorskan (Anderas släp hade vält ute i skogen, så han hann inte), vet va jätte fränt att höra bebisens hjärta slå! Sen har jag faktiskt tagit spruta för hepatit A och en för hepatit B! De ni, två på en gång ;) haha. Men konstigt nog har jag ont i armen jag fick A vaccinet i men inte i den jag fick B , haha. Men antagligen är det för att jag spände mig lite innan A sprutan, för de va den jag fick först. Sen ska jag tillbaka dit igen och fylla på B sprutan strax efter vi kommit hem från teneriffa :)


Jag känner mig faktiskt riktigt duktig!! (Klappar mig själv på axeln) Funderar på att börja morgondagen med en långpromenad.. Om vädret tillåter, men det borde det väl?


14 februari



Hejsan!


Igår va de ju som sagt fest hemma hos Emma och Simon :) Det var riktigt trevligt. Vi spelade lite olika spel och charader som Emma hade skrivit lappar till. Och enligt mig va de nästan för svåra :P haha. Men de va kul ändå^^ Sen vid 23.30 drog vi oss mot tellus där det var schlager kväll, så Linda va ju i sitt rätta element så att säga! Bilder från kvällen lägger jag upp lite senare, orkar inte med det just nu känner jag, måste äta först..


Iallafall. Idag när jag kom hem från Emma så frågade Cecilia om jag ville följa med henne och Andreas och kolla på Avatar.. Jag har ju redan sett den en gång, men jag följde med iallfall. Jag hade ju ändå inget bättre för mig.


Snart blire till att äta hemmagjord pizza, mums!

Hemma igen!

Hello :)

Igår kväll/natt kom jag hem från Umeå! Resan gick jätte bra :) Idag ska jag träffa Diana inne i stan vid kl 13. Jag vill ha ett par örhängen jag kan ha på mig ikväll, för då ska vi till Emma och fira henne, hon fyllde nämligen 20 år igår^^ Åh, så stor hon har blivit! Är det inte lite märkligt att när man är runt 10 år tycker man att dom som är 20 är jätte stora men nu när ens egna vänner (och jag själv så småningom) är i den åldern så tycker jag inte alls att man är så stor..... Hm. Betyder det att jag också blivit stor? :S

Snabba cash.


Jag fick en alla hjärtans dag present i förskott av Milad idag. Det var boken Snabba cash! Enligt det jag har hört så ska den vara en riktig höjdare, så det ska bli kul att läsa den :) Vi tänkte se på filmen ikväll också, om det finns någon med bra kvalité och så vill säga.


Serien Vampire diaries har premiär idag också! Åh, den ska jag se.. fast inte på tv :P tänkte ha ett maraton när jag har tid och se på den på watchxonline istället, tycker alltid att det är så jobbigt när man måste vänta en hel vecka på nästa avsnitt, haha. Otålig, jag vet.



Me like my new sunglasses.

 


(Det är milad som har kladdar på rutan på de rosa.. inte jag)


Film time

Nu har vi precis börjat kolla på Det regnar köttbullar och än så länge verkar den bra^^ Får hoppas den övriga delen av filmen är det också :) Animerade filmer är faktiskt bra för det mesta tycker jag!


Grymt shoppingsugen..


Åh, vad jobbigt. Jag är super sugen på att shoppa, men allting stänger väl typ nu? Så, det får väl bli imorgon eller på tisdag. Jag har iallfall hittat en massa grejer på internet som jag vill ha. Så det kommer antagligen bli en effektiv shoppingrunda. Då blir nog Milad glad.. Det är ju inte riktigt hans grej att gå på tex H&M :P Meen, de är sånt han får ta^^ hihi.


Just nu kollar jag iallfall på Made på MTV. Det som stör mig med det programmet är att ungerfär hälften av alla som vill bli någonting tror att de bara ska kunna bli det utan att anstränga sig. Bortskämda snorungar.


Playing with fire


Heej! :)


Nu va det ett tag sen jag skrev. Eller iallfall några dagar :P Jag och Milad spelade precis Playing with fire 2. Óch jag måste säga att det inte gick riktgit så bra som jag hade tänkt mig. Han vann flest gånger. Skit spel! höhö. Hm. Tror jag ska sova nu, så jag kommer upp skapligt imorgon!


Puss och godnatt!♥


1a februari


Klockan är mycket nu, jag kan inte sova, I dunno why. Hm. Idag/igår, alltså söndag, skulle jag egentligen ha jobbat men jag känner mig fortfarande inte riktigt bra. Eller nu börjar det bli bättre. Så det va nog bra att jag var hemma iallfall. Även fast det är tråkigt att inte ha någonting att göra.


Såå, vad händer idag/imorgon då? (haha, vad krångligt det blev) Först ska jag ta mig en lång och härlig sovmorgon, som dessvärre antagligen inte kommer bli så lång, för det blir oftast inte det när jag tänkt mig att ha en lång sovmorgon. Sen ska jag faktiskt städa badrummet, skulle egentligen gjort det idag, men det får bli imorgon istället. Sen så kommer Milad hit. Får se vad vi hittar på. Jag skulle vilja gå en promenad, men om jag känner honom rätt så kallar han att gå runt kvarteret för en promenad, vilket tar ungefär 4 minuter.


Nej, nu ska jag ta mig i kragen och försöka sova, igen.

Sweet dreams!

RSS 2.0