DANIEL, UTE.

Neej, Daniel åkte ut från idol, bajs. Det var inte bra. Han hade valt fel låt.



Ett klipp från när jag tycker att han var som bäst.

29e OKTOBER, FREDAG

Igår kväll var jag duktig och bakade en kladdkaka. Smetig kladdkaka var vad jag googlade på. Och den blev minst sagt smetig. Jag tror formen jag hade var lite för liten så det blev ett för tjockt lager. Men det var gott iallfall!


Nu sitter jag och väntar på att Milad ska bli klar för sen ska vi en sväng in till stan och kika runt lite och sen ta en fika. Det blir mysigt.


Hoppas ni får en mysig fredag allihopa!♥


FY VAD HEMSKT

När jag läste den HÄR bloggen satt jag med gråten i halsen. Jag förstår inte hur dem klarat av det.. Men det är väl så, man kan om man måste.


VINTER VIT

Igår smakade jag på marabous vintervita chokladkaka! Den var riktigt god, men vit choklad är ganska mäktigt, så det funkar bara att ta någon bit. Inte som en vanlig mjölkchoklad som man kan smälla i sig en hel av.


MEGA JUMP

Idag har jag suttit i någon timme och varit helt fast i det här spelet på Milads iphone. Skit kul är de, sen är figurerna så söta också! HEHE


@ UMEÅ

Japp, nu är jag här! Landade på utsatt tid, men vi kom iväg något senare än vad det var tänkt. När jag kom hit lagade Milad mat, kycklingfilé med pommes och beasås, mumsigt värre!

Mamma ringde förut och berättade att hon hade hittat en påse hängandes på ytterdörren när hon kom hem. Den innehöll en 70-tals skiva och 4 st biobiljetter! Det var till mig för att jag jobbade den natten som kommunen hade fest. Jag tackar och tar emot. Oxelösundskommun som annars är de snålaste som finns överraskade mig faktiskt positivt för en gångs skull, de va kul!

Förresten!, jag har helt glömt bort att gratulera bloggen på sin ettårsdag! Den 21/10 tror jag bestämt att det var.. Så grattis i efterskott! :P
P.S
MILAD ÄR VÄRLDENS BÄSTASTE!



GODNATT!

Nu är det dags att sova, syster min bjuder på frukost kl 10 imorgon bitti, och innan dess ska jag ha gjort mig i ordning och packat allting. Får se om jag skriver några rader imorgon innan jag åker, annars ås hörs vi imorgon kväll.. Eller kanske på onsdag.

Puss♥

IT KIND OF MAKE ME WANNA DANCE



Snart ska jag till jobbet, ha en fin dag♥

25e OKTOBER, söndag

God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt (8)!
Som ni ser HÄR är det inte långt kvar, och jag blir så glad så glad när jag tänker på det.. Yeeey!! Dags att börja packa!


BOKNING AV TÅG, CHECK!

Nu har jag bokat tåg till Arlanda på tisdag. Det avgår 12.13, så jag är framme ungefär 13.50, tror jag de va. Flyget går inte förrän 16.25, men jag har hellre gott om tid på mig än att jag måste stressa. Så de var det tåget som passade bäst. Jag kan ju alltid fördriva tiden på arlanda med en cosmopolitan, tidningen alltså.

Nu ska jag även påminna mig själv om att ladda ipoden och lägga in lite ny musik, det är ett måste!

Imorgon ska jag först packa och greja, sen jobbar jag 14.30 till 21.30, sen ska jag hem till syrran och sova..

Det var allt jag hade på hjärtat förtillfället, ha det gött♥

RALLY

Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till Strängnäs och kolla på när Leffe kör rally. Det var en 50-års present han fick av mamma. Först så ska han gå någon liten instruktionskurs, sen får han köra själv och sen åka med när en riktig rallyförare kör. Det ska bli kul att se!

See you later♥

23e OKTOBER, LÖRDAG


Idag vaknade jag 13.30, även fast jag ställt klockan på 11.30..
Måste råkat stänga av den i sömnen.

Ikväll ska jag följa med Cecilia hem till Julia för vi ska äta och spela med andra ord! Man brukar få en hel del skratt när man spelar det spelet, så det blir nog roligt!

Vi hörs♥


22a OKTOBER

Nu har jag precis ätit och ska snart iväg till jobbet för att jobba natt. De ringde idag på eftermiddagen. Jag var ju förbi jobbet tidigare idag också och då fick jag min födelsedagspresent, i efterskott. Och det var en Snug rug! Det var riktigt bra, jag som är så frusen av mig! Tack så jätte mycket!

Vi hörs imorgon♥


IRRITATIONSMOMENT

Någonting jag stör mig på är den där jäkla eniro reklamen som är på de flrsta stora bloggarna! BLÄÄ!

Snart ska jag sova, är trött eftersom jag gick upp 6.15 imorse. Men imorgon ska jag till syrran på förmiddagen, sen ska jag förbi jobbet (avd viken) de ville att jag skulle komma förbi vid 14.30 så då tänkte jag göra det. Och imorgon kväll ska jag och mamma äta pizza, det va längesen, så de ska bli riktigt gott!

Goodnight♥


TRÅKIGT MED HÖST

Idag har jag jobbat till kl 15. Efter jobbet åkte jag hem och städade.. Sen när jag sätter mig vid datan och klickar mig in på blondinbellas blogg ser jag att hon och Nils har gjort slut, vad tråkigt tänker jag. Läser några andra bloggar, sen går jag in på paows, så ser man världens utlägg om att hon visst hade vart otrogen. Då vad tanken, men va fan? Gör alla slut nu?

Det är såå typiskt höst, dystert!

PIRR PIRR

Jag blir helt super glad och faktiskt lite pirrig när jag tänker på att det om bara sex dagar (snart fem) bär av till Umeå och min älskling, jag längtar!!

DÅ VAR DET DAGS IGEN


Idag hade jag ställt klockan på halv 10 eftersom jag ska jobba förmiddag imorgon, men de blev snoozande till halv 11..

De ringde nyss från jobbet, ska pallra mig iväg och jobba 14-21.30.. Snabba puckar när man är timmis! Ska iallfall vara på viken, kul att komma dit emellanåt.

ENDAGSLINSER IS THE SHIT


Jag trivs sjukt mycket bättre med endagslinser än med månadslinserna jag använt i ett halvår. Började använda dem för att det tydligen skulle bli billigare.. Men så var inte fallet. Jag har ju fått köpa ny linsvätska flera gånger. Så jag är väldigt glad att de äntligen var slut så jag kunde gå tillbaka till mina endagslinser igen♥ HAPPYFACE!


ÄR DET INTE KONSTIGT?

För någon timme sen fick jag ett sms från bubbleroom där det stog någonting i stil med, GRATTIS du är en av vinnarna i fasionaward tävlingen! Du får 100 kr att handla för innan kl 24, så var det någon kod man skulle använda för att få rabatten. Åh, vad trevligt tänkte jag! Klickade mig in på bubbleroom.se, och vad hittade jag? Absolut ingenting!

Är det inte konstigt att man alltid blir snål när man har rabatt/ presentkort eller liknande. Men när man är helt out of money och lever på sina sista slantar även fast det inte ens hunnit bli en ny månad, ja då vill man köpa upp nästan alla affärer som finns. Riktigt typiskt..



Förövrigt blev det ju ett jäkla skitväder idag, inte alls som jag hade hoppats på. doh!



NATTI

Nu ska jag snart gå och sova. Ska bara ge Elsa mat vid 23. Anderas jobbar i natt så jag sover hemma hos dom idag för syster ville ha sällkap. Och eftersom jag sitter uppe lite längre än henne kan jag lika gärna passa på att mata Elsa innan jag ska sova.

Hoppas verkligen att det inte blir så grått ute imorgon (även fast de visade på vädret att det skulle spöregna, men de har ju haft fel miljontals gånger förut, så det är bara att hålla tummarna) man blir så trött av det. Solen ska skina så att man får lite mer energi!

Om inte annat kan ju solen få skina lite här på min blogg... Det är gryning från kreta.. Men de får duga!

Okej, det skulle vart bild på gryning från kreta, men nu blev bilden tydligen för stor bara för jag inte lagt in den på den här datan utan tänkte låna den från min facebook. Så då får jag väl skita i det då och helt enkelt säga godnatt istället.. GODNATT!♥


18e OKTOBER

Det gick riktigt bra att vara barnvakt idag, Elsa var på gott humör, sov som hon skulle och va allmänt trevlig att ha och göra med! Det blev en promenad, även fast solen inte sken som jag hade hoppats på.


JUST THE WAY YOU ARE


Det här är en riktigt bra låt. Jag blir alltid så glad av den..♥

HÖST

Igår var jag ledig och det var riktigt fint väder, så då passade jag på att gå en långpromenad. Idag jobbar jag delad tur så är hemma nu på rasten. Hoppas det är fint väder imorgon också så att jag och Elsa kan gå en promenad! Jag ska nämligen vara barnvakt imorgon när Cecilia är i Norrköping och gör halkan.







15e OKTOBER

Jaha, då va ansökningen klar då :) Skönt att slippa tänka mer på det!

Jobbade i natt, men idag och imorgon är jag ledig. Tyvärr mäste jag ställa tillbaka dygnet fort nu för jag jobbar delad tur på söndag, vilket betyder att jag börjar 6.45-12 går hem i tre timmar och jobbar 15-21.30.. Såna pass är riktigt sugiga, men det känns så fånigt att bara ta en del av den delade turen, och hur mycket hade jag tänkt att göra på söndag egentligen? Inte mycket alls. Kan lika gärna tjäna lite pengar då :)

Just de, igår såg jag att det snöade i Umeå, första tanken va "Vad fan ska jag dit att göra om 11 dagar?!" men i nästa sekund blev jag så glad när jag kom att tänka på att det bara är 11 dagar kvar tills jag får träffa fiskorven Milad!! :)♥

SOVA SNART...KANSKE?

Njaa, jag ska nog försöka hålla mig vaken ett litet tag till eftersom det blir att jobba natt idag.. eller imorgon.. eller aa, mellan torsdag och fredag :P

Milad har vart så snäll och hållt sig vaken ända tills nu för att jag skulle ha lite sällskap över skype :) Tack sötfis, annars hade jag somnat för ett par timmar sen :P

Natten som va sov jag hos systeryster för Andreas jobbade natt! :) Så blev väckt kl 9 imorse (för mig är det lite för tidigt), därav är jag trötter nu :P Men ska Elsa badas så ska hon!^^



hihi, är man trött och uttråkad så är man.. ^^


FUCK!

Datorn är omformaterad och fixat, allting är bra... ända tills jag ska lägga över alla mina bilder från skivorna jag la in dem på fuckar sig totalt. Första skivan innehöll inga filer för de hade blivit något fel, de är bara några MB ledigt, men den visar fortfarande inte bilderna den innehåller. Den andra skivan har jag suttit med i typ 30 minuter och försökt öppna nu. JÄVLA SKIT!!!


MÅNDAG

I morse vaknade jag av att de ringde från jobbet och gav mig lite dagar att jobba, bla. imorgon, 7-15. Inte kul att gå upp mitt i natten men de får gå. Jag har ju en tripp till Umeå att se fram emot iallfall! :)

Nu sitter jag hemma hos syrran! Vi var precis ute på en promenad, Elsa sover fortfarande ute i vagnen. Det ser så mysigt ut att ligga i en overall nedbäddad under filten när man är ute och går i solskenet. Jag tycker det börjar bli dags att byta nu, Elsa kan putta på istället. Det skulle väl vara nåt?

Nu såg jag att jobbet hade ringt igen. Men nu är de tydligen på lunch. Jag får väl ringa upp sen då...

Vi hörs♥

Förresten, bilder från helgen kommer. Cecilia ska bara omformatera min dator först!


GAMLA BILDER

Nu när jag ändå sitter hemma hos mamma vid hennes dator, så kan jag ju lika gärna passa på att lägga upp lite gamla bilder. Enjoy!.... eller inte, du väljer själv.





-07



-08





























-09

























LIPS!

Just nu sjunger Johanna och Märta lips, the scientist med coldplay! Jätte duktiga är dom!:) Snart ska vi ut.. Och  på vägen hem ska jag och Emma äta CHEESEBURGARE!!! Det ska bli såå sjuuuukt gott! Wiho♥

MOT STAN

Nu ska jag, Emma och Mirja röra oss in till stan. Där ska vi väl gå och glo lite och sen kanske fika på ett mysigt fik Emma berättade om igår :) Då ska jag passa på att ta en varm choklad med grädde som jag varit sugen på i över en vecka nu!

Ha en bra daag!♥

@ EMMAS PLACE

Höhö, frän överskrift va!? Fan vad coolt.

Vi har precis kollat på idol. Sassa åkte ut. Det sög. Linda borde åkt tycker jag. Då vet ni det. Nu kanske vi ska kolla på en film.. eller inte.. eller kanske. Jag vet ikke.

Herråå♥

CHEATERS

Sitter nu och äter frukost i soffan och kollar på "cheaters" på tv400. Jessssssuuuus vilka assholes det finns!

DJ GOT US FALLING IN LOVE AGAIN

Ussssssssha (Usher, men på ett coolare sätt... eller usch. De beror ju på hur man läser det)

QUESTION

Någon mer än jag som är trött på det här skitvädret? va va va?





Bild från förra hörsten.


FORT SKA DE GÅ!


TWO THINGS I'M LOOKING FORWARD TO:

- Tar tåget till Linköping på fredag för att träffa fisen Emma!
-Åker till Umeå den 26e oktober för att träffa min sötfis Milad!

RSS 2.0