JAG BLIR EN... GAMMAL TANT

Nu är det inte långt kvar tills jag blir 20 år. Det låter skit gammalt. När jag var 10 år tyckte jag att man va vuxen när man var 18 år. Nu har jag ca 30 minuter kvar av mitt liv som tonåring.

Vad tycker jag om det?.....

Jo, att det ska bli riktigt najs att få inhandla sin egen alkohol! Wiieehuuue!

HANG WITH ME


PUSS

Snart, snart, snart, snart, snart, snart, snart ses vi♥

TRÖTT

Nu sitter jag här i soffan efter att bara ha sovit 2 ½ timme. Jobbade i natt. Anledningen att jag masat mig upp ur sängen och gjort mig i ordning är för att jag ska vara inne i stan och klippa mig kl 12. Men just nu känns det inte riktigt värt det :P haha. Men måste ju, klippte mig ju senast i mars...

Just nu längtar jag till två saker; Jag ska träffa Emma på torsdag kväll och Milad kommer hem på fredag, weeei :D<3

TANKAR OM VALET

Hoppas Reinfeldt nu håller sig till att han inte kommer ha någonting med SD att göra. Jag förstår inte hur människor kan vara så blåsta att rösta på ett främlingsfientligt parti som SD?! Att hela 5,7 % av befolkningen kan vara helt utan intelligens. Märkligt.. Hoppas, hopppas, hopppas, att MP går med på att samarbeta med alliansen!

HARD WORK WORK

Nu ska jag tydligen jobba i natt. Hur ska jag kunna hålla mig vaken hela natten lång?.. Det är frågan.. Men det ska nog gå. Kommer vara lagom deckad imorgon bitti.

RACKARNS OTUR

Jag har åkt på min andra förkyldning på två veckor!! Verkligen skitkul not. Så nu ligger jag här i sängen och snorar o har mig. Intressant va!? Guess not, så nu ska jag väl säga adjö..

..Adjö

Förresten! Jag glömde skriva att vi hade lite födelsedags firande i förskott idag! Vart supergod smörgåstårta och till efterrätt en tårta som mammas jobbarkompis Veronica hade gjort, det va skitgott alltihop! Tänkte slänga upp en bild på tårtan Veronica gjorde, men kom på att jag inte lagt in bilden på datan ännu, så de får bli en annan dag :)

Sådär, då va de sagt..

Adjö NR2

BEST NEW ARTIST!!Sååååå välförtjänt!! :D

OTROLIGT FIN RÖST


Alice Hagenbrant-Samson


Regina Spektor-Samson

DÖR AV GARV"I'm gonna throw up!!!!"   :D

PMS

I'm upset!

. . . .

I filmen så uttalar sig bland annat Gunnar Andersson (professor i befolkningsstatistik), Henrik Tham (professor i kriminologi) och Annika Ström-Melin (ledarskribent på DN).
DILLCHIPS!

Det är vad jag är sjukt sugen på just nu.. Det jobbiga är att jag måste ta mig till affärn. Men när jag är tillbaka kommer det verkligen att vara värt det! wihu ^^

GO SORAN!


SJUKLING

Sitter här i soffan och kurerar mig med ipren och té. Har blivit riktigt förkyld och har antagligen feber (har ingen termometer, men de känns som att jag har det).
Jag har hur som helst jobbat alla dagar under veckan utom fredag, så ska jag jobba imorgon eftermiddag med. Så då blir de att slänga i sig en ipren innan jag beger mig till jobbet tror jag. Nu ska jag snart se en film på 4an.
Förresten.. Är det inte typiskt att de visas tre bra filmer på tv samma tid och samma dag när det andra dagar i veckan bara är en massa skit på tv?.. En tanke bara.
Ciao♥

COMVIQ KOMPIS REKLAM

Haha, så jävla skön!

RSS 2.0