Min egen dag, haha

Eftersom ni säkerligen inte är speciellt intresserade av föregående inlägg så ska jag skriva ett ännu tråkigare nu, så att det förra anses intressant ;) Smart huhh?!

Idag var jag först på föreläsning i skolan 9-12. Sen åkte jag hem. Märklaren kom hit, han drog typ en timme senare. Sen åkte vi och handlade, tankade, tvättade bilen, lagade mat (tonfisk sallad, berättar maträtten endast för Emmas skull) och sen kollade jag på 2½ men, sen lyxfällan och sen BB, kolalde runt lite på nelly och nu sitter jag här.    (Erkänn det förra inlägget var mer intressant!? :D )


Godnatt♥

Måste bara visa er.....

Åh, jag måste bara visa som sagt. Som ni alla säkert redan vet (eftersom jag upplyser er) så sjöng ju Justin Chris Browns låt "With you" och la upp den på youtube när han va liten.. typ 12-13?(Se nedan) Och idag i Sydney så var Chris inbjuden till Justins turné! (Se klipp nr 2) Tänk om någon synsk person hade sagt till honom när han va i 12-13 års åldern att Chris Brown skulle vara gäst och sjunga med honom på hans egen världsturné........... Inte fan tror jag att han hade trott på de. Men hur coolt är det inte egentligen?!


Sen har de ju gjort en låt tillsammans också, den är på Chis Browns skiva, så de är bara feat. Justin, men ändå! BALLT! (Den har ni ju också redan hört eftersom jag lagt upp den förut, Men med risk för att ni dissade den då så lägger jag upp den igen, haha :P)


Städ- och pluggdag

Idag så har Milad och jag städat här hemma eftersom mäklaren ska komma hit imorgon kl 14. Förövrigt har jag pluggat och pluggat idag. Tråkigt. Men jag blev iallfall klar med pluggandet precis lagom tills Big Brother började kl 22, och det var ju tur, för annars hade jag fortfarande inte vart klar.
Ha de gött!

Besök väntas!

Emma L kommer upp hit till Umeå den 26e-28e maj då det är brännbollsyran här i Umeå, och förhoppningsvis kommer Pernilla också! Hoppas de båda kommer, skulle vara riktigt roligt!.... Det var alldeles för längesen vi sågs.. (8) lalaaa. haha. Nu ska jag fortsätta kolla Big Brother, Hejs!

Inte bra.

Här sitter jag och försöker plugga, men tankarna fladdrar bara iväg. Så, nu tänkte jag såhär, allting som jag tänker på skriver jag ner här, då kan jag släppa det och förhoppningsvis koncentrera mig på pluggandet sen.
  • Jag känner mig stressad inför flytten den 1a juni eftersom jag har så mycket med skolan i maj.
  • Vill ha ett par skinnbyxor, snyggt!
  • Jag har kommit på att jag älskar piano musik, skulle vara skit kul att kunna spela det riktigt bra.
  • Jag vill jobba så att jag kan tjäna lite pengar medan jag pluggar, men känns som att jag aldrig skulle hinna med det.
  • Lägenheten måste städas imorgon för på torsdag kommer mäklaren hit.
  • Jag har egentligen inte alls tid att sitta och skriva det här, så nu är det bäst att jag slutar.
Ciao!

Aaaamen shiiiiiiit

Åh vad segt att föreläsningen börjar kl 8 imorgonbitti!!! Kunde de inte satt den kl 10 åtminstone?Nåja, bäst att jag går och lägger mig nu och försöker sova, så att jag orkar släpa mig själv ända till universitetet imorgon... Hur ska detta gå?..........

Justin- I'll be

Lika bra nu som då :)Oliver

Helt sjukt. För inte så jätte längesen avskydde jag oliver. Det smakade kopiss. Nu är just oliver det ända jag är sugen på, -hela tiden. VARFÖR?!
Helt stört vad det vattnas i munnen på mig nu............... Suck, MÅSTE inhandlas imorgon så fort jag kommit till Umeå.

Linköping

Torsdag-Lördag var jag i Linköping hemma hos Emma och Simon! :) Det var riktigt trevligt! Eftersom jag var ganska bra på att ta bilder under vistelsen tänkte jag lägga upp dem och berätta vad vi gjorde till bilderna istället för att bara rabbla allting rakt upp och ner..


När Emma hade mött upp mig på tågstationen gick vi till stan, fikade och shoppade lite..

På kvällen blev det fest! Hoffmaestro var och spelade i Linköping och det gick vi på :) Milad och Rosana, Simons syster Johanna och hennes pojkvän Pontus kom också hem till Emma och Simon!

Här är en drink som Simon blandade. Oboy smakade den, MUMS!
Emma råkade ha sönder ett vinglas..
Sedan blev det taxifärd till Hoffmaestro!
Framme..
Kvällan avslutades sedan på donken!


I Fredags var vi, inte så konstigt nog, trötta och sega. Vaknade runt 12-13(?) åt frukost och efter ett tag gick jag och Emma till coop för att köpa grejer till maten, det blev taco! Mycket gott. Sedan blev det film och gottigheter.

Under natten så spökade det för mig, vattenkranen började droppa av sig själv och det blinkade från köket, även fast det inte var någon lampa tänd. Och på morgonen märkte vi att en ljuslykta som brukar stå på Emma och Simons blombräda i deras sovrum märkligt nog stod på golvet nedanför. (Den var i glas så den borde gått sönder om den hade ramlat...) Hej på dig spöket, hoppas vi inte "ses" igen!


I lördags var det dags att åka hem och på tåget var jag faktiskt så duktig att jag pluggade, trots att det gör mig smått illamående att läsa när jag åker tåg eller liknande... (Klapp på axeln)

Det var skit kul att träffa Emma igen! Ska dit i sommar och hälsa på också, mer än en gång hoppas jag^^

Bildbomb!

Eller inte riktigt en BOMB kanske. Snarare en bildfjärt? skitsamma. Hur som helst så la jag iallfall in lite bilder från mobilen på datan idag. Så tänkte lägga upp några här :)

Sunday

Idag har jag vart ute nästan hela dagen, nästan bara gått omkring med Elsa, man får lite ont i ryggen eftersom hon vill gå själv hela tiden, och då måste man ju hålla i hennes händer.. Nu måste jag dra till syrran, ska sova där ikväll :)

Flyg iväg, flyg iväg, flyg ivääääg

(Rubriken ska sjungas som i peter pan)
Hej hopp! Idag är det dags att åka hem! :) Ska bli gött... ska packa lite mer grejer nu.. man kan inte tro att jag "bara" ska vara hemma i 11 dagar :P

Dåtiden.

Nu är det såhär att jag tycker att det känns lite halvtråkigt att skriva om dåtiden. Vad ska jag skriva? Har pluggat 12 år av mitt liv, jobbade på björntorp i 1½ år och nu pluggar jag igen :P Så jag tänkte istället göra ett litet bildspel med bilder från tillfällen jag tyckte om! :) KUL VA?

(haha, vilken rolig bild!! Ser ut som jag sitter och fiser mitt i Emmas och Mirjas diskussion :P)


Dessa får duga, med tanke på att jag knappt har några bilder på datan :P

Vad är kärlek?

När man först hör ordet kärlek så tänker nog de flesta på någonting man känner för en pojk- eller flickvän. När jag hör ordet kärlek tänker jag på en känsla. En känsla som man kan ha såväl för en pojk- eller flickvän, men också för sin familj, släkt, vänner, husdjur m.m. Det finns folk som har kärlek till mode, skor, konst, musik, film osv. Jag tycker inte att man kan säga att det är fel att känna kärlek för en viss sak. Vad skulle det kunna vara fel att känna kärlek till? Kort och gott så är kärlek för mig en känsla, vad/vem man känner kärlek för är helt individuellt.
(Bild lånad här ifrån)

Min bästa vän.

Emma. Det är namnet på den vän som står mig allra närmast. Vi lärde känna varandra när vi började gymnasiet, alltså bara 4½ år sedan ungefär, men det känns som att jag har känt henne hela mitt liv. Hon vet nog allt om mig. Precis allt. Det bästa med Emma är att hon är glad, rolig, sprallig, smart, ärlig, omtänksam, pratglad och godhjärtad. Hon tycker om popkorn väldigt mycket och säger ord som "bajskorv" och "fis" minst 10 gånger varje gång jag pratar med henne. Tyvärr bor vi väldigt långt ifrån varandra förtillfället då jag bor i Umeå och hon bor i Linköping. Men det spelar ingen roll om det går några månader mellan gångerna vi ses för det känns precis som vanligt när vi träffas igen. Jag tror att det är såna vänner som man har kvar resten av livet, och min magkänsla säger mig att jag och Emma kommer ha lika roligt ihop när vi ser ut som russin båda två.

Tänka sig, vilken tur jag har som har världens bästa vän också!♥


Mina föräldrar.

Jag kan börja med att berätta om min underbara mamma, hon heter Görel och är 50 år ung... och ja, det är meningen att det ska stå ung, och inte gammal. För en gammal person är gammal, och det är inte mamma. Hon är en omtänksam, hjälpsam, klok, humoristisk, beskyddande och otroligt stark person. Det är inte alla som klarat av vad min mamma klarat i sitt liv. Varken jag eller min syster har blivit speciellt bortskämda med materiella ting. Men som jag sa när jag var liten så har vi istället blivit bortskämda med gos, och det kan man aldrig få för mycket av, mamma har alltid fått mig att känna mig älskad. Trots att det aldrig riktigt känts som att jag bara haft en förälder, då mamma klarat det hela så galant som hon gjort på egen hand, så vet jag själv med mig att jag aldrig hade en riktig Pappa, alltså det är klart att jag har en biologisk pappa, men inte en riktigt pappa som i ordets innebörd. Men det fick jag för ungefär 7 ½ år (?) sedan tror jag det är nu. Då kom nämligen Leif (Leffe) in i bilden. Leffe är den person som jag själv ser som min pappa. Han är den som tagit den rollen och han har gjort det otroligt bra måste jag säga. Han är rolig, snäll, retsam, hjälpsam och riktigt bra att prata med om det är någonting som bekymrar en. Han kommer med goda råd och han har hjälpt mig mycket när det kommer till att tro mer på mig själv.

Tack för att ni finns, världens bästa mamma, och världens bästa pappa♥


Min syster.

När vi var små sa Cecilia alltid åt mig att gå/göra någonting först om hon var rädd eller osäker på om någonting skulle gå bra, jag var en försökskanin, men det förstod jag såklart inte själv utan det är vad mamma berättat för mig. Under en period roade hon sig med att ge mig en smäll i huvudet varje gång jag gick förbi henne, bara för att jag var i precis lagom höjd för henne att dunka till eftersom hon var mycket längre än mig.. Hon hjälpte mig mer än gärna att dra ut mina mjölktänder, "varför inte slå två flugor i en smäll? Pina lillasyster lite, samtidigt som hon ser det som att jag gör henne en tjänst." Hon är smart min storasyster ska ni veta. Hon talade ävan om för mig att jag hade en cp-tå när jag berättade för henne att det brukade dra och göra jätte ont i min lilltå när jag simmade (detta var alltså sendrag). Nu för tiden kommer vi väldigt bra överens. Eller, vi har väl aldrig kommit speciellt dåligt överens, det var väl som det är med alla andra syskon skulle jag tro. Man tjafsar och bråkar, men sen blir man sams igen.

Hon är nu 23 år gammal och bor i Oxelösund tillsammans med sin sambo Andreas och deras supersöta, men envisa lilla dotter, Elsa. Cecilia har väldigt många bra sidor bla hennes humor, naturligtvis beror detta på att vi (för det mesta) garvar åt samma saker, sånt som många andra vanligtvis tycker är äckligt.. en av dessa saker är detta, hahaha. Hon är klok, stark, snäll, omtänksam, en super bra mamma och inte nog med det, hon lagar riktigt god mat också!

Jag är otroligt glad att Cecilia är min, och bara min storasyster!♥

(I brist på bilder, eftersom typ alla mina bilder på datan är borta, valde jag denna sen vi var med familjen på Grand Canaria (?) för två år sen)

Salsa

Nu har jag vart med Patricia och dansat salsa på Harrys! Det var litet och inte speciellt mycket folk. Men nu har jag provat på de iallfall :)

(Jag vet att jag inte har fäljt listan jag la upp, men jag ska skriva allt jag har missat på söndag, alltså idag :P)En presentation.

Det här känns ju egentligen inte speciellt nödvändigt eftersom jag tror att det bara är folk som känner mig som läser min blogg. Men jag kan väl ta det lite kort, bara för att.
Therése heter jag och har därmed namnsdag den 26e april (blir inte så svårt för er att komma ihåg eftersom det är förhållandevis snart). Jag är född den 24e september 1990, så nu är jag alltså ca 20 ½ år....... Oj, vad gammalt det kändes att skriva det där. doooh. Just nu bor jag i Umeå tillsammans med min pojkvän Milad och pluggar till socionom vid Umeå universitet.

Jag är född i Nyköping, men uppvuxen i Oxelösund och där har jag min familj som jag hälsar på så fort jag får tid. Vad ska man mer säga??... hmm..
....
..
...
..
.
..... Äsch, jag vet inte..
.
.....Skitsamma, jag kommer inte på någonting mer. Eller, jo, ni kan ju få en bild på mig, KUUUL VAA!?!?!?

(Den här bilden får duga, även fast den är från i julas. Jag ser nämligen förjävlig ut i håret förtillfället, måste klippa min lille sidecut. Så tänk er bara en liten sidecut på min högra sida, hahaha, var tvungen att känna i håret vilken sida det är jag har den på.. så är det typ så jag ser ut nu för tiden.)

Påskhare.

Jag och Milad köpte en varsin påskhare till varandra idag. Så nu har vi gömt, letat och hittat dom också. Vi tjuvstartar påsken lite eftersom vi inte är här i Umeå under påsk.  höhö. Plus att det är väldigt gott med choklad.. Så nu ska påskharen ätas, MUUUUMMMMAAA!

The List.

Med tanke på denna blogg-torka som råder tänkte jag följa en lista en månad (som väldigt många bloggare gjorde för ett tag sen). Jag tog en lista från google och gjorde om den lite. Jag ska försöka följa det här och skriva varje dag, men vi får se hur de blir med det, brukar ju vara kass på att uppdatera varje dag. haha

Dag 01 – En presentation
Dag 02 – Min syster
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min bästa vän
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Dåtiden
Dag 07 – Framtiden
Dag 08
– Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt
Dag 09 – Min tro och livsfilosofi
Dag 10 – Min favorit film
Dag 11
– Min personlighet
Dag 12 – Min favorit artist
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina resor
Dag 15 – Mina drömmar och önskningar
Dag 16 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här är jag bra på
Dag 22 – Det här är jag mindre bra på
Dag 23 – Det här gör mig glad
Dag 24 – Det här gör mig ledsen
Dag 25 – Hemma hos mig
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Mina favoritsaker
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Saker som jag är tacksam över
Dag 30 – Saker som jag vill göra innan jag dör

Cykeltur?

Jag har lust att ta en cykeltur! Meeen, bara för att jag faktiskt känner för att röra på mig så är det världens tråkigaste väder ute.. eller inte väääääärldens tråkigaste, men det är ju inte kul iallafall. Mulet.

Ledig tills på måndag förresten, snön har börjat försvinna och på fredag nästa vecka drar jag hem, GÖTT!
Från vårt vardagsrumsfönster.. Mulet

Psst...

Jag har tydligen namnsdag idag, mamma skickade nämligen ett "grattis på namnsdagen" till mig för en stund sen. Jag som är för lat för att gå till min kalender och kolla vilket av mina namn det är som har namnsdag kör på uteslutningsmetoden. Det är inte Therése idag för det är den 26e april.. Jag har för mig att Anna är i slutet på året, så jag gissar på Iréne. Varsågod att säga grattis i kommentarsfältet!

Måndag 4/4-11

Dagen har bestått av en förmiddagsföreläsning, en snabb sväng på stan, plugg med Patricia, lagat mat, kollat på BB och nu ska jag och Milad äta ett varitt vitlöksbröd. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det... vitlöööksbröööd.. MUMS! Kul för Patricia imorgon att jag kommer stinka vitlök, hon har nämligen svinigt bra luktsinne! haha, ska se hur lång tid det tar innan hon märker nåt :P
Ha de gött! :)

När jag ändå är igång

Jag såg att låten med Chris Brown och Biebs inte hade kommit upp.. Eller inte för mig iallfall. Det måste jag ju fixa.(Bara för att jag vet att ni tycker att han är asbra i smyg)Rubriker är värdelöst att komma på

Sjukt vad kass jag har blivit på att blogga. Har liksom inte tid riktigt... Eller, okej, där ljög jag.. tid finns det, men har oftast ingen lust :P Ska försöka att bli bättre på det. Vore ju tråkigt om jag sitter och ser tillbaka i min blogg om något år, så har jag inte skrivit någonting sen jag började plugga. Det vorje ju trist. Eller?.. Det tycker jag iallfall!
Nu ska jag ta mitt arsle till köket för att koka mig ett ägg. Blev fett sugen på det helt plötsligt.

RSS 2.0