My love is your love, your love is mine

Hej på er!

Har hänt sen sist?
-Julafton var mysig med tomte, kalle anka och god mat och trevligt sällskap.
-Juldagen var lugn till en början. Sen åkte jag med Marcus in till stan för att gå på en fest som Carro hade. Det var roligt.. tills vi gick ut. Sen var det inte speciellt kul, alla som är ute är verkligen jätte unga, därav kände man typ ingen vilket var tråkigt, så det blev en tidig hemgång för min och Emma L.
-Annandagen spenderades någon timme på stan för shopping med mamma, Leffe och Cecilia. Då köpte jag en polotröja (den jag har på mig på bilden) och ett glittrigt linne på gina, 149 kr tillsammans, kap.
-I tisdags var jag och toppade håret, men tydligen behövdes det knappt sa frissan, men jag känner stor skillnad när jag pillar på mina hårtoppar. Efter det träffade jag Tove, vi kollade på NSN som hon lovat mig, haha. Dock hann vi aldrig se sagan om ringen filmerna, som jag lovat henne.
-Igår mötte jag Emma inne i stan vid 12 så åt hon lunch och jag en smörgås, sen blev det en vända på stan, jag hittade en vardagsklänning på hm, bh, trosor och två par snygga nagellack. Nu har jag beslutsångest vilket av lacken jag ska ha på nyår. Sen gick vi hem till Simons mamma, där fikade vi och åt mat! Till mat blev det klyftpotatis, fläskfilé, beasås och sallad!
-Idag ska jag träffa Emma & Mirja, kuuuuult!



Så.




Jag tänkte att jag ska skriva upp lite vad jag haft för mig så att jag kommer ihåg sen om jag skulle få för mig att läsa vad jag gjort här hemma.



God Jul!

Den här videon ger mig riktig julkänsla! :) God Jul på er!

Dan före dopparedan

Godkväll!
Idag har vart en lugn och skön dag. Jag har gjort knäck och den blev as god! Vi har köpt hem gravad lax tills imorgon, ser verkligen fram emot den, lätt det bästa på julbordet.. och den varmrökta laxen såklart.


Nu är iallafall planerna för juldagen spikade. Blir till att gå på Carros fest och sen ut! Ska bli riktigt kul..


Nä, nu ska jag äta julskinks-smörgås.. den är precis klar julskinkan.




Från mig, till er alla, en riktigt God Jul! :) (I förskott, om jag inte skulle sätta mig någonting vid datan imorgon.. Kan ju tillägga att bilden är från förra julen..)

Justin, Stevie &... Drew

Drew sjöng Justins låt Baby när hon sökte till X-factor USA, det måste ju verkligen varit en dröm som gick i uppfyllelse när hon fick komma upp på scen när han uppträdde på X-factor finalen för några dagar sedan.. Så fint!

Home Sweet Home

Gudars vad skönt det är att vara hemma! :)  Igår var jag och mamma en sväng på stan innan vi hämtade Elsa på dagis. Hon blev riktigt paff och alldeles till sig när hon såg att jag kom, haha. Kul, hon visste inte riktigt vad hon skulle göra! Sen dess har jag hängt med Elsa, mamma och Cecilia. Gjort julgodis och köttbullar.

Mamma fick en ny soffa idag, den är fin och man sitter riktigt bra i den! Så det var ett bra köp måste jag säga! Ikväll kommer Leffe hit för idag jobbar han sista dagen för säsongen. Skönt för honom! Kl 21 ska vi kolla på monster till svärmor, den är bra och det var längesen jag såg den!




Nej nu måste jag stänga av, Elsa står här och hänger, ni får ha det så bra så skriver jag antingen lite senare eller en annan dag :) Pössss♥

1

Aaaaaaah! Fatta att jag åker hem imorgon! SÅÅÅ NAJS! Som jag har längtat (gör fortfarande, haha)!.. Det går inte att beskriva hur mycket jag har längtat hem, det här har varit den jobbigaste perioden i Umeå faktiskt. Helt klart.

Ikväll ska jag kolla på Bridget Jones dagbok på 3an kl 21. Jag har faktiskt aldrig sett den.. Eller jag har sett snuttar av den, men aldrig hela. Den ska tydligen vara bra iallfall..
Någonting som känns väldigt bra är att jag inte är den enda som är Vampire Diaries nörd! Patricia har också blivit det nu sen jag fick henne att börja kolla, Cecilia kollar (kanske inte når upp i nörd klassen dock, eller?), plus att en i min basgrupp också är TVD nörd. Känns ytterst bra att inte vara den enda!

Justin @ Christmas In Washington 2011


2

I övermorgon åker jag hem! (Som om ni inte visste det redan) Sitter här och funderar på om jag ska börja packa väskan nu eller om jag ska vänta med det tills imorgon. Risken är att när jag börjar packa blir jag jätte otålig och får damp för att det ändå är 2 dagar kvar. hmm.. Äsch, tror jag börjar med mitt packande idag iallfall!...

4

Åh, jag kan knappt fatta att det bara är 4 (3 hela) dagar kvar tills jag åker hem! Vill att det ska vara måndag kl 16.45 nu! Eller.. snart, ska bara göra klart lite mer på seminarierna först...

5

Dagarna skulle ju kunna gå liiite fortare... Nu ska jag lägga mig i sängen och glutta film tills jag somnar. Skola 8-? imorgon..




Vill hem nu, nu, nu, nuuuuu!

Skit juridik

Åh, jag blir så less! Det är FÖR mycket att göra på FÖR kort tid! Jullovet kommer gå åt till att vara stressad, fan vad kul!


Jag säger som bläckvard....

De är ju för sköna, haha


Repeat.


1 v, 7 dagar, 168 h, 10080 min, 604800 sek.

Kvar tills jag åker heeeeem!.. typ, har ju inte räknat exakt, men nästan.. Har vart hyper till och från idag för att jag vet att jag är hemma om rätt så exakt en vecka!



Ni kan ju gissa hur nöjd jag är...............

Tredje Advent

Hej på er!

Tänk att det redan är tredje advent!! Det var ju nyss sommar förbövelen!
jaja, hur som helst.. igår umgicks jag med Particia! Vi pluggade, tog en promenad till ica för att köpa chips, gurka och dipp. Dippen var till båda, chipsen till mig och gurkan till Patti. Sen kollade vi på Vampire Diaries (det var inte min idé, faktiskt), Patricia tycker att det är jätte läskigt.. haha


Idag har jag pluggat, pratat med Elsa, mamma, Leffe & Andreas på skype och inte gjort någonting, najs tycker jag!





BARA 8 DAGAR KVAR TILL HEMFÄRD NUUUUU!!!!!!!

This Is Justin Bieber


Fredagen 9 December 2011

Hej hopp!

Idag har det varit fullt upp! Var i skolan kl 9 och satt och jobbade med basgruppen inför nästa veckas seminarier till kl 13. Sen hade vi föreläsning till kl 16, efter föreläsningen drog jag, Milad, Stoffe och Nassit ut och åt mat. Dock hade jag ett par byxor som skär in as mycket i magen när man äter så dem ver jag tvungen att knäppa upp, haha.
Sen handlade vi och sen var det snabbt hem så jag skulle hinna hem till TVD kl 19, såklart! Och sen har jag kollat på idol och inte satt mig vid datan förrän nu, hur ofta händer det?... Inte ofta. Typ aldrig..?

Vilket "och sen" inlägg det här blev, tråkigt, men det är sånt man får ta ibland när jag är trött och inte orkar skriva egentligen, men gör det bara för att.


joo just ja, vi har haft snö storm idag. Vilka väder gudar alltså. Först kommer det ingen snö.. jag väntar på snön, väntar och väntar... Sen kommer det lite snö, jag blir glad med tycker att det kan komma lite till så jag väntar och väntar på det med i några dagar... Och idag, PANG, SNÖSTORM! Jag- missnöjd. haha. Sjukt egentligen, man är aldrig nöjd. Vädergudarna måste ha pms. HÄR HAR DU DIN JÄVLA SNÖÖÖÖÖÖÖ!





Tack då.

Idol final

Som ni säkert redan vet hejade ju jag på Robin i idol, tyvärr vann han inte! Men det gör ju egentligen inte så mycket eftersom det brukar vara så att man hör mest från tvåan efteråt iallafall..

Det var när han sjöng halo i en vecko final för några veckor sen som jag visste vem jag ville skulle vinna;
"It's written all OOOOOVER your face"..

11

Nu är de 11 dagar kvar tills jag åker hem, hoppas tiden går fort! Det tror jag att den kommer göra eftersom det är så jäkla mycket i skolan nu..! (Dock inte tillräckligt fort)


Torsdag 8e December 2011

Hello!

Idag har de vart konstant plugg i skolan, 9-17. Vi har tre seminarier i början på nästa vecka, så det är bara att ligga i. Just nu håller vi på med juridik, det är riktigt kul och intressant! (Inte som förra momentet vill säga, skönt att det är över!)

Nu sitter jag här i soffan, dricker té och äter papparkakor, mm mmm MMMM! kl 20 ska jag kolla på Simon och Thomas, de är kul tycker jag.. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar, skola 9-16 imorgon.


Nu vill mamma att jag ska spela Wordfeud med henne en stund, Tjing!

...........................................


Skit skrivare!!

Jag får damp på min skrivare! Jag har köpt ny färg, precis den jag brukar köpa, jag har satt i den på precis samma sätt som vanligt. Men när jag skriver ut blir det as konstigt. Bara vissa delar av raderna som syns. Fattar inte vad som är feeeeeel och jag dampar för jag har lite grejer jag behöver skriva ut. Kuk va?

Snögubbe

Hej!
Som jag har tjatat om snön! Och idag fick jag ta mig fan så jag teg, haha. Såklart började snöa svin mycket precis när jag skulle traska hem från skolan. Sådär lagom kul när jag är trött, hungrig och inte alls klätt mig för att gå hem i någonting som jag skulle likna vid en snöstorm.. Jag såg ut som en snögubbe;

Det tål att påpekas att jag gått i typ 5 minuter
på bilden, dvs ungefär halvvägs..

Kurslitteratur

Att köpa kurslitteratur måste nog vara det tråkigaste som finns att lägga pengar på! Speciellt den här månaden... En liten notis bara..

Justin Bieber- Sanata Claus Is Coming To Town


Pepparkakshjärta

Mmmmmmm! Med julmust :)


SNÖ!

I natt har snön kommit! Weeeeei! Dock inte så mycket, men det blir ju lite ljusare iallfall. Minusgrader är det också så nu kan jag äntligen börja använda mina vinterskor! :)

I eftermiddag står tvättning och storhandling på schemat. Välbehövligt. Kanske blir en promenad ikväll också, tycker ju om att promenera när det är snö ute..



Hörs senare!

Natt mobilblogg

Jag läste någonstans; "man kan ju omöjligt trivas om man räknar ner varje dag". Det fick mig att fundera, därav nattblogg (funderar ju bara när jag inte kan sova). Jag räknar ner varje dag och timme tills jag åker hem. Men jag trivs i Umeå. Det jag inte trivs med är att inte kunna träffa min familj och bästa vän när jag vill, eller när jag känner att jag behöver. Om så bara för en stund. Det skulle göra mycket.. Saknar er..

Lussebulle

När Milad kom hem från Pite hade han lussebullar med sig, gott till andra advents kvällsfika!

15 days


Maaaat!

Nu skriker magen min efter mat! Det är ytterst sällan jag tycker att det är kul att laga mat och ännu tråkigare är det när det bara är till en själv (Milad är i Pite över dagen). För att göra det lite roligare tänkte jag äta någonting som jag tycker är riktigt gott, kyckling med beasås och potatiskroketter..! uuuh vad gött de ska bli, dreggeeeeeeeeeeeeeel!!
Här är chokladpudding jag och Diana åt i somras som
är väldigt gott men ser ut som.. ehh.. aa ni ser nog själva.

Tretton

I natt fick jag för mig att kolla på filmen tretton, som jag tyckte var väldigt bra när jag var typ 15 år. När ja såg den i natt tyckte jag att den var så sorglig! Tänk vad man kan se på saker med nya ögon när man blivit några år äldre.

(Sen la jag också märke till att två av skådespelarna är med i twilight filmerna, bland annat hon till höger är ju Roslie i Twilight. Och andra tjejen förde sig typ hela tiden på samma sätt som Bella, dock är det ju inte Kirsten Stewart. Och den andra skådespelaren är hon som spelar Bellas mamma i Twilight.....)

Awww moment.

Det är en tjej som heter Jazmine Alvarez som lagt upp en massa videos på youtube där hon sjunger bland annat några av justins låtar, men även en låt till honom. Sen har de startat en grupp på twitter så att hon ska få träffa honom, han har sett videosarna på youtube och igår när han uppträdde på Disney World var det ordnat så att Jazmine skulle få träffa Justin.
Scooter skrev på sin twitter(läs nerifrån och upp) ;
AAAWWWWWW!

True.

At the moment..

Långt eller kort?

Jag har funderat på om jag passar bäst i lite längre hår som jag har nu, eller kortare hår som jag hade 2007? (Dock är håret plattat på den nedre bilden)..


Lördag 3 December 2011

Ikväll ska jag bara ta de lungt, skönt tycker jag! Men först ska jag åka till affären för att köpa lite gott, funderar på godis.. men de kanske får bli ostbågar, de va ju så längesen jag åt det. hm, livets stora vägskäl, ostbågar eller godis, godis eller ostbågar, hur ska detta sluta? Oh my!


Nåväl, får se vad de blir för snacks, hur som helst ska jag kolla på film sen.. tror jag ska se Limitless, Milad sa att den skulle vara bra och sen ska jag nog se någon annan film också, vet dock inte vilken, får se hur det blir, kanske somnar efter en, är trööööööött!


Ostbågar hemma hos Emma och Simon i Linköping, gött!

Nu vet jag! Jag vet, jag vet, jag vet!

Flera kvällar nu när jag har lagt mig i sängen för att sova har jag inte lyckats med det speciellt bra. Istället har jag legat och funderat en massa. På allt möjligt, men någonting återkommande är att jag vill göra en ny tatuering, dock har jag inte vetat vad överhuvudtaget.


Meeen...




Nu vet jag! :) Åhhh, jag vill göra den nu, nu, nu, nu, nu!

Min tatuering i nacken..

JAAAA!!!

ROBIN I FINAL! :D



Slut på momentet!!

Heeej alla fisar!

Nu är det über tråkiga momentet över, finally! As najs att vara totalt LEDIG i helgen! eller.. ända tills på tisdag! Ikväll ska jag dock inte göra någonting speciellt, kolla TVD kl 19 och sen idol, sov inte alls bra i natt så jag känner mig trött. Nu ska Milad iväg och träna, sen när han kommer tillbaka ska vi ner på stan så jag kan köpa den rosa skjortblusen på gina, den jag visade här om dagen.



Ha en trevlig fredag♥

Grammy nomination

Justin har blivit nominerad till en grammy för best song in a movie, sången är "born to be somebody" som är med i Never say never! BALLT!

uuuuuuh

Fuck jag blir såå uttråkad av att sitta här och plugga, men fy satan vad skönt det kommer vara när det är klart! Är ju helt ledig i helgen eftersom nästa moment påbörjas tisdag nästa vecka, tjohooo!!






p.s
I WANNA GO HOOOOOOOME! bumbaduuuum (trummor)...
d.s

Torsdag 1 December 2011

Heeeej!

Idag har jag varit i skolan och träffat basgruppen, vi skrev inledning till vår rapport och förberedde lite inför redovisningen och seminariet imorgon. Skönt att ha det gjort.. Så resten av dagen ska jag skriva klart arbetet, har typ en halv sida kvar så det är ju inte så mycket, men problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva..



Hmm, tål att tänkas på....




Får tänka tills efter Vampire Diaries tror jag, det är slut vid kl 15, haha. (Jag är bäst på att komma på ursäkter för att få kolla på TVD och skjuta upp pluggandet.. tror att det är min talang faktiskt.... jag är verkligen sjukt bra på det. Lovar.)

Justin Bieber- Chestnuts ft. Usher @ Rockefeller Center

Den här är en riktigt bra jullåt tycker jag!

All I Want For Christmas Is You

Videon släpptes i natt..

RSS 2.0