ON REPEAT; HOW TO LOVE, remix


Åååhåå, riktigt bra remix på Lil' Waynes låt How to love!

Myskväll

Ikväll blire myskväll här hemma, kolla på idol o äta ostisar, göööööööött! Det passar mig alldeles utmärkt en fredag som denna!

UNDER THE MISTLETOE

Yeeey, den 1a November kommer Justins nya album, ett jul album denna gång, KUL!


Omslaget

Ghetto style ala Ume


På lördag äre fest!

På lördag blir de fest! Då hade jag tänkt att ha detta på mig som jag införskaffade på gina häromdagen! Det ser ganska kul ut med bilderna eftersom att tröjan är så stor jämfört med brallsen, men det orkar jag inte bry mig om. Jag älskar skinndetaljerna på brallorna! Det är skinn runt om i höjd med det man ser framifrån, men de gick inte att ta html koden från bilden bakifrån på brallsen och jag orkar inte printscreena o hålla på o geja bara för att visa. Så om ni är sådär as intresserande är de ju bara att gå in på gina o kolla, Marika heter jeansen... Pösss!

U smile, 1 år idag!


Välkommen hem min nya vän!

Dig kommer jag bo i i vinter!!

DAMP

Dampar på Wordfeud!! De funkar inteeeeeee! damp damp damp..

Wordfeud

Jag måste bara fråga, spelar någon av er Wordfeud? De är skit kul! Ladda ner appen om du inte redan spelar vettja, så kan vi spela mot varandra! Det får 5 av 5 toasts, kanon kul! (Som Benjamin aka Björn Gustavsson skulle ha sagt)
Men nu är de nog dags för sängen, börjar bli lite trött! Godnatt :)

Nya vinterskor

De är från Timderland,och jag ÄLSKAR dom. AS sköna! Verkligen.
Cecilia sa att jag ska köpa likadana till henne och skicka ner dom
med posten till henne, haha. Får väl köpa ett par till på tisdag eller nåt :P

Helgen

Jag har haft en riktigt bra helg! Vi har ätit god mat, gått på stan och bara umgåtts. Mysigt! Smörgåstårtan jag gjorde blev sjukt god. Det är riktigt lätt att göra den också, så det passade mig perfekt :P

Nu är det ungefär en månad kvar tills jag får träffa allihopa igen, men det går nog ganska fort! Elsa blev ledsen när jag sa hejdå.. tror att hon fattar att det dröjer ett tag igen..

Idag ska jag bara ta de lugnt, ligga i soffan typ.

Jag tröttnar aldrig!

Jag vet inte hur många gånger jag sett det här klippet! SÅÅÅ KUL!! Skrattar så jag gråter typ..
Jag vet att jag har lagt upp det förut :P

GLAD

Hello!

Vid 18.30 var the family framme! Vi har ätit tacos och umgåtts! Vid kl 21 åkte de till hotellet, lilla Elsipelsi va trött. haha, de va lite kul för det märktes verkligen att Elsa suttit still i en bil typ hela dagen för hon satt inte still en sekund när de var här! Hon var inte ett dugg blyg heller, fick en stor kram direkt, skönt att hon inte glömmer mig på 3 och en halv vecka iallfall.

Imorgon blir det en vända på stan så de får se hur det ser ut, sen ska vi till intersport för mamma skulle kolla vinterjacka. Efter det blir de nog smörgåstårta och då kommer även Patti hit :)

Ha de gött så kommer den 21 åriga T att höra av sig imöra! höhö.

Erik&Mackan


00:50

Jahopp, nu börjar de bli dags att sova!

Idag har vart en rätt så chill dag, var i skolan i typ 45 minuter, har handlat mat till helgen, skohylla och rullgardin, städat och lite sånt.. Pratat med Emma i nästan en timme också! Alltid trevligt att umgås med Emmapemma även om det bara är över telefon, men de är ju bättre än ingenting alls! (Och jag ska vara jätte överraskad när du ringer och grattar mig på lördag, PROMISE!) haha..







AAAAAAAAAAAAAHHH, IMORGON KOMMER LA FAMILIA!!!!!!!!!!!!
Utan att överdriva för 5 öre ser jag ut precis som
svampbob gör på den här bilden när jag tänker på
att de kommer IMORGOOOON!!(IDAG FÖR BÖVELEN!!!)

Söt parodi på NSN


Min dag

Seminariet gick bra :) Gött! Sen jag kom hem har jag läst artiklar till basgrupps mötet imorgon, jag har kollat idol och nu sitter jag och ser en film på 6an medan Patricia ligger brevid mig och läser artiklar.

Imorgon börjar jag kl 9.. eller ska träffa basgruppen då, på torsdag ska jag bara få respons på ett samtal vi spelat in... OCH alla vet ju redan vad som händer på fredag? ELLER HUUUR?! OCH lördag såklart... men fredag är roligast..!


ÅH vilket kramkalas!♥

Tisdag 20e september 2011

Hej hopp gummisnopp!

Jag sov riktigt bra i natt, skönt! Sen blev jag väckt vid nio av att Cecilia & Elsa ringde, men de gjorde inget! Jag vaknar ju hellre av ett trevligt telefonsamtal än av väckarklockan :)

Nu ska jag läsa igenom föreläsningarna en sista gång innan psykologiseminariet idag kl 15..


Have a nice day!

sista inlägget nu...

.. för ikväll alltså. Kom på att jag glömde tala om att jag börjar få ont i min tand igen som jag hade innan jag åkte upp till Ume! Om jag inte får bort det själv med min tandborste och de där bakteriedödande jag fick att borsta vid den tanden blir det nog ett besök hos tandläkaren här i dagarna också. Hujedamej!



Okeeeej, godnatt♥




PS.
På Fredag kommer heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela familjen upp!!! :D (men det har jag ju sagt typ 100 ggr redan, iallfall, det tål att upprepas!!) DS.

Never back down 2

Skit bra film som jag definitivt kan rekomendera!! Jag satt och hoppade i soffan igår kväll när jag såg den. Blir totalt inne i såna här fighting filmer!
Se den, se den, se den!!

Snart dags att sova...

...Och jag tycker att det känns lite jobbigt faktiskt.. För i natt så vaknade jag och hela rummet snurrade typ och jag kände att jag ville kräkas, blev helt likblek i ansiktet och JÄTTE kallsvettig! As läskigt var det faktiskt!

Idag så ringde jag iallfall till mamma och berättade hur de hade känts, då nämde hon någonting om "kristallsjukan".. Det kändes som de stämde in ganska bra för det blev ju så i natt just när jag vände på mig. Sen har jag försökt vara ganska stilla idag, men när jag rört mig och typ vridit/skakat huvudet lite har de blitt lite snurrigt(men inte alls så mycket som i natt). Obehagligt.. Men men, de behöver ju inte alls vara det. Och om det skulle vara det är det ju tur att det inte är någonting farligt.

Jaaa,kanske dags att sova snart..... skjuter nog upp det lite till genom att sitta och kolla på tv i sängen en stund.. Pöss & godnatt alla små kycklingar!

Mike Posner

Vad roligt det är när man helt plötsligt hittar en artist som man aldrig hört förut! Jag klickade precis runt inne på spotify, då kommer jag in på en Mike Posner. A men vem är de här dåå? tänker jag typ. Hade noll förväntningar. Men denna snubben var riktigt bra! Lyssna o njuuuuut! :)
Please don't go
Gone in september

Coolt!

Bild som Justin la upp på sin twitter. I Stratford har de gjort denna stjärna där Justin brukade sitta och sjunga för några år sedan.

De sista två bilderna är från google..




Åååh, jag döööör. Hur ballt är det inte?!

Hicka och nya möbler

Hellooo!
Igår kväll fick vi hem våra nya möbler, soffa & bokhylla. Milad monterade soffan och jag bokhyllan, så nu är det på plats :) Jag tänkte ta kort på hur vardagsrummet blev.. men de får bli en annan dag för nu ska jag kolla film!

Jag har en förjävla jobbig hicka också..... Blööööö

Promenad runt Nydalasjön idag

1h och 40 minuter tog det... det är en bit.. Godnatt!

Svenska Hollywood Fruar

Jag kollade alleles nyss på förra veckans avsnitt av Svenska Hollywood Fruar på tv3play. Jag blir så sur när Isabelle Adrian ska ta hål i öronen på sin lilla dotter! Fy vad hemskt! Jag var nära på att börja gråta själv när jag såg hur mycket lilla tösen grät och hon såg så rädd ut. Sen jämför dom det med att ta en spruta. Sprutor tar man väl av en anledning, inte för att mamman ska tycka att det är snyggt....... Så himla onödigt!

Söndag 11 september 2011

Oj, redan gått 10 år...


Idag är det iallfall jätte fint väder här i Umeå!! Jag blir såååå glad! Har inte sett klarblå himmel med sol sen Rhodos tror jag! Dock är det bara 11 grader ute. Men vad fan gör det? SOLEN SKINER JU!!!!


Nu kan jag inte sitta inne, blir nog en promenad vid Nydalasjön! Ha en bra söndag! Pöss♥

Boom Boom Boom Boom

Det låter som att ena grannen har fest och att en annan renoverar hela stället. Kuuuuullll(k)

Weekend

Heeej! Idag gör jag absolut INGENTING... förutom att jag målat naglarna i en orange färg! Hade tänkt att tvätta, men de fanns inga lediga tvättider på hela helgen, så det sket sig ju.. Milad har handbollscup idag så han är i Robertsfors och kommer hem senare ikväll.. Så vad ska jag hitt på?....Laga mat(lax o pasta) tror jag och sen blire nog soffan igen. Har inte riktigt kommit ur semester-modet än(asså, inte som mode kläder utan som mode.... fattarniii?).



Iallafall.. Igår hade jag och Patricia myskväll, så vi kollade på Never say never, Justin bieber filmen ni vet.. Hon hade inte sett den ännu så jag tyckte att det var på tiden att hon såg den. Och även hon tyckte den var bra! (Alla som jag vet som sett den har tyckt att den är bra! Wehooo) Pizza, godis från hemmakväll och idol blev de också.

Godkväll...?

Jahopp.. nu har de vart lite småtråkigt en stund att ligga o slappa i soffan alldeles ensam. Jag har läst alla bloggar jag kan komma på, dvs vääääldigt många, kollat på några tv program, ledsnat på det, suttit med datan i knät lite till... Vädret är fortfarande lika tråkigt, jag hör hur regnet smattrar mot fönsterbläcket och vinden viner som bara den.

Är det då konstigt att jag blir sugen på att äta någonting? Popcorn har jag redan smockat i mig, nästan en hel påse... nästan.




Se upp nachos!!! Här kommer jag!

Onsdag 7 september 2011

God eftermiddag! Idag hade jag sovmorgon, började kl 13, skööönt eller vad? Psykologi föresläsning stod på schemat idag, intressant, intressant! Ikväll är jag upp bokad som fylle-chaffis. Milad och hans nya klasskompisar är ute på vift. Ganska skönt att bara ligga  soffan och ta det lungt för mig själv ikväll också :) Eller... igår var jag inte själv, Patti kom vid 18.30 typ, sen när hon gick vid 21 så kom Milad hem från träningen, de avlöste varandra, haha.

Jag vill att min dumma hosta ska försvinna puts-väck nu! LET'S ZUMBAAAAA!!


Hahahahha, så här snygg blir jag i photo-booth!

HÖST

Precis som rubriken antyder är det höst (med stora bokstäver) här i Umeå. Idag blåder det som sjutton, regnar och är lite små kallt. Riktigt busväder helt enkelt.

Idag hade jag en 2 timmars lektion i skolan. Den var riktigt rolig faktiskt. Man fick träna på att i sin yrkesroll samtala med en klient/elev om man skulle arbeta som kurator (precis som jag vill). Det är riktigt svårt faktiskt. Inga slutna fårgot, tänka på kroppsspråk, hur man lyssnar, ögonkontakt osv osv. Mycket svårare än vad man kan tro. Ska till bokia och köpa en bok imorgon som man ska läsa lite i innan varje sådan lektion så att man utvecklas från gång till gång. Om två veckor (tror jag det blir) ska vi spela in ett smatal vi har med någon (det är en annan i klassen som spelar klient)... Läskigt, men väldigt utvecklande tror jag!

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kolla tv, läsa bloggar, kanske dricka en kopp varm choklad och ikväll blire idol med smör poppisar till har jag bestämt.

Bra tisdag!
P.S
Anki ska också följa med hit till Umeå när jag fyller år! KUUL!! :)
D.S

A Cinderella Story

Filmtajm! Nu börjar A Cinderella Story på 3an (även fast jag sett filmen några gånger är den fortfarande rätt så bra), jag har laddat med ostbågar denna lördagskväll :) MUMS!

Nykomlingar i garderoben!

Hej hopp gummisnopp! Idag har jag och Milad vart på stan en sväng. Det jag behövde var jeans! Jag hade sån tur att jag hittade två par inne på gina som var riktigt sköna och satt jätte bra! Kanon! Så jag slog till, köper ju nästan aldrig jeans annars och innan hade jag bara ett par HELA jeans hemma. haha.

Ikväll ska vi äta kyckling grejen med lime a´la Emma.. Göttigt!

Ha nu en fin lördag♥

Tiden går fort

Var det verkligen bara 1 ½ vecka sen vi var utomlands!?!? Jesus vad fort tiden går!!
Här va de svettigt må jag säga, dricka vatten är viktigt!!

Sätt på kanal 5 alla!

Justin är med på CSI :)

Fredag 2a september 2011

Godmorgon! (även fast jag vart vaken sen kl 9) Sen vi kom fram till Ume har det städats en hel del och plockats ner en massa saker i förrådet. Idag ska det storhandla mat, en rullgardin och ett par gardinstänger! Tvätta ska vi också göra... låter det kul? Njaa... inte direkt.

Förkyld är jag också, vart det sen i måndags. Detta har gjort fixandet här hemma lite jobbigt, blir jätte svettig av att dammsuga liksom, men vad fan.. det beövdes ju :P Hur som helst, nu har iallfall snoret slutat rinna och det är jag rikti gla' för! Så nu hostar jag bara och har masa slem i halsen. Intressant huh? Det jobbigaste med att näsan rinner tycker jag är att man blir så torr runtom näsan i typ en vecka efteråt. As jobbigt.

RSS 2.0