Torsdaaag

Hela denna vecka har bestått av jobb och långpromenad. Varje dag.. därför jag inte haft någonting att skriva. haha.

Btw, jag dör lite när jag tänker på att Biebs var i Oslo igår och hade en liten gratis-show.. OCH jag var tvungen att stanna hemma och jobba...... blööööööö.............. Dock har jag sett det nu på youtube, men de är ju inte riktigt samma sak.......

JUSTIN BIEBER- DIE IN YOUR ARMS

Idag släpptes denna härliga låt. Lite mer typ "old school" stil än vad man brukar höra från Biebs, den är riktigt skön! :)

23.04

Godkväll!

Nu var det ett par dagar sen sist... igen..

I fredags städade jag och gjorde fint här hemma, köpte blommor till mamma (eftersom det är morsdag idag, men kände att hon hinner "ta vara på" blommorna mer om hon får dem till helgen då hon är hemma mest), åkte in till stan och köpte nya shorts och två toppar på gina, på kvällen höll jag tummarna för Anton Hysén!

Gårdagen spenderades till att börja med i stan en stund för C skulle köpa skor och sommarkläder till Elsa, på kvällen blev de klädbytarfest hos C! Riktigt bra måste jag säga, kom hem med ett par koftor. Därefter såg jag slutet på eurovision, gött att Loreen vann, även om jag inte är speciellt insatt... men det kändes lite som att man var tvungen att kolla bara för att det faktiskt kunde gå bra för sverige i år, vilket det också gjorde.

Dagen har spenderats utomhus, lekt med Elsa när hon badat i sin pool osv.. gick till tempo och köpte glass till oss också. Härlig dag, men det tar fasen på krafterna att vara ute i friska luften och i solen. Satan vad trött man blir...

Die In Your Arms, släpps på tisdag!!

På tisdag släpps ännu en låt från Believe! Åh, jag har sjukt höga förväntningar på den låten, som vanligt... Den kommer vara perfekt!
På tal om biebs kan jag ju lika gärna lägga upp klippen från när han var hos Ellen i förrgår;

Torsdag 24e Maj 2012

Dagen har inneburit jobb, plantering av blommor och långpromenad på 1,03 mil. Nu är jag lite mör i bena...

Kvällspromenad

Det blev en promenad på 8,5 km! Vi gick vid halv nio typ, åt pannkakor först.. Skönt att gå när det är lite svalare ute, som det är såhär på kvällskvisten..


It's a Beautiful Day

Första bikinisolningen för i år är gjord, haha. Nu blire promenad med mamma!


En sån där dag..

.. när jag måste skriva att jag ska ställa mig en stund på crossen nu för att faktiskt få arslet ur vagnen att göra det. En mycket effektiv metod..

Nicki Minaj - Right By My Side (Explicit) ft. Chris Brown


Hett

Idag har det vart vääldigt varmt ute, nästan hett i solen stundtals. Blåser liksom inte ens svalt. Nu känns det som att våren har lämnat oss och att sommaren är här på riktigt! Hoppas verkligen att det håller i sig.

Jobbade 8.30-17 idag, på dagis, så lite kunde jag allt njuta av värmen. Direkt när jag kom hem blev jag svin tött, antagligen för att det åskade så jäkligt i natt att jag låg vaken i typ en timme. Annars om det åskar bara lite grann, på håll, finner jag det ganska rogivande. Men i natt smällde det på tok för högt för att ens försöka sova, fanns liksom inte en chans..

What a rush!

Har suttit en stund och kollat en massa videos med folk som hoppar fallskärm. Vilken adrenalinkick det måste vara! Jag blir så sugen på det att jag till och med kollat upp vad det kostar på liveit.se (det skulle vara sjukt roligt att få en tidig födelsedagspresent i form av fallskärmshoppning!).

Här kan ni se vad fallskärmshopp LYX innebär, kostar 3640 kr.
Här kan ni se vad fallskärmshopp innebär, kostar 2695 kr.

Skulle vara ballt med lyx alternativet eftersom det filmas!


En förstagångs hoppare!

Weekend

Nu var det några dagar sen sist jag skrev någonting.. Jag och mamma har vart hos Leffe i helgen. Där har vi bland annat hjälpt honom att fixa med båten, hälsat på hans mamma och ätit god mat i Arboga!

Idag när vi kom hem igen åkte jag och Cecilia till Norrköping för att äta på Pizza Hut, as gott. Inte alls tjockt att åka till Norrköping bara för att äta pizza....... eller?


1 mil

Dagen började med en promenad på lite drygt en mil, 1h & 35 min tog det! Skönt att ha motionen avklarad redan på förmiddagen. Har också varit med Cecilia in till stan för de va nå grejer hon behövde, själv köpte jag ingenting. Väl hemma var jag så hungrig att jag höll på att dö!! Köttfärsbiffar med sås, potatis & lingonsylt blev de, sååå gott och jag blev sååå mätt!... Nu ska jag ta mig en nötkräm, ah, så gott, det är verkligen någonting jag aldrig tröttnar på.

Rabarber- & marängpaj Cecilia gjorde idag, gött!


The Vow

En film med Channing Tatum slår aldrig fel!


En av favoritscenerna, deras löften... eller en del av hans iallfall......

Beställt

Beställde nyss X-lash, ett sånt där serum man ska kladda på så att ögonfransarna blir längre. Ska bli kul att testa och se om det funkar! I vanliga fall kostar det 499 kr men jag fick det för 279 kr, så då är det väl lika bra att passa på tänkte jag.. (precis så de vill att man ska tänka, haha)


Igår plockade vi blommor


Kvällen

-Mat
-Film, This Means War- riktigt rolig film!
-1 timmes promenad med mamma
-Big brother

Nu; SOVA!

Linköping

I fredags tog jag tåget till Linköping och Emma! På kvällen kom Johanna och Anneli, vi åt mumsig västerbottenpaj och sallad till det och till efterrätt fixade Joahanna pannacotta (stavning?). Matkoma! Därav blev det en lugn men härlig kväll!

I lördags köpte vi ingredienser och påbörjade Simons smörgåstårta som skulle vara tills Söndagen då hans familj kom för att fira honom eftersom han fyller år på onsdag. Riktigt god blev den, men ack så mäktig, haha.
I lördags kväll kollade jag och Emma på film och gjorde potatismos med vispgrädde i (istället för mjölk) och falukorv i ugn till det! Gött! Sen somnade vi i soffan. Inte konstigt med tanke på att det blev ytterligare en matkoma. Antar att det var på grund av vispgrädden...?

Hur som helst har det varit super kul att träffa fiskorven och nu dröjer det inte så länge innan vi ses nästa gång!!


1 månad senare..

..Kände jag att halsen blivit helt bra och att det var dags att återuppta träningen! Sjukt vad snabbt konditionen försvinner. Blev 20 minuter på crossen och sen styrka efteråt. För bara några veckor sen stod jag liksom minst 30 minuter och blev lika trött på det då som jag blev på 20 nu...

"Börja om från början, börja om på nytt"

Säsongsavslutning!?

Jag har sagt det 10000 ggr förut, men den här gången menar jag det VERKLIGEN; Jag dööööööööör, vilket avsnitt! Det måste verkligen vara säsongsavslutning! Fuck me, då får man ju inte se den brilljanta fortsättningen förrän i höst! FUUUUUUUUUUUUCK! Satt och hoppade upp och ner i soffan hela avsnittet, sååå spännande, gaaaaaaaaaaaaaaah!!

Mina tankar under avsnittet;
Jaaaaaa!
Men nej?!
jaaaa!
men vad fan?
hallååÅ?! vad händer?!
jaa!
nej, nej neeeeeeej?!
NEEEEEEEEEEEEJ! Eller? näää, jag dör.
Helt fuck up!



Det här var ett "YEEEEEEES"-moment!!

So when you're lost and you're tired, when you're broken in two, let my love take you higher, 'cause I still turn to you

Så fin. Låten som är skriven till hans mamma till morsdag.


Ganska dålig ljudkvalité, finns dock inte bättre på youtube förtillfället eftersom den kom ut för bara  nån timme sen.


*


13 hours

ja, vad händer kl 9 imorgon bitti?! De skulle ni bra gärna vilja beta va?




Okeeej, ni får väl vetarååå!





Biebs släpper en ny låt, vad annars? haha. "Turn to you" heter den och är skriven till hans mamma. Just därför den släpps imorgon eftersom de är morsdag i USA då....

Torsdag 10 Maj 2012

Visst är raggmunk super gott?
"In the making" när jag gjorde raggmunk nu ikväll...

6.30-15

Ska snart gå och lägga mig, men först ska jag kolla på TVD avsnittet som kom ut i fredags (men bara för andra gången), upp och jobba tidigt imorgon.. Synd bara att det ska vara kasst väder imorgon, är ju roligare med fint väder när man jobbar på dagis för då kan man vara ute och ta vara på det härliga vädret!

Satisfied

Det blev tre toppar på gina, 99 kr styck. Känns inte så farligt! Och de var dem jag kollat på en hel del på hemsidan så det tycker jag att jag förtjänade! Hittade även en massa fint inne på hm, men kände att jag får vänta tills nästa lön kommer. Måste ju ha kvar lite pengar till Linköping i helgen!

När jag var på väg tillbaka till bilen och gick in på Åhléns (för att komma till parkeringen) hör jag "Next 2 You" med Chris Brown och Biebs strömma ut högtalarna. Naturligtvis känner jag att jag måste höra klart låten. Under tiden kikar jag på nagellack. Hittade två stycken som jag inte kunde slita mig ifrån. Så tack vare att just den låten spelades precis när jag traskade in där på Åhléns är jag nu två nagellack rikare! Det måste ju ha varit meant to be, tänkte jag....


Det nagellacket som ser blått ut på bilden är egentligen mörklila..

Onsdag 9 Maj 2012

Pissväder och inge jobb idag.. Sitter här och funderar på om jag ska göra mig i ordning och åka in en sväng till stan för att kika på lite kläder?... Har ju suttit i flera veckor suktat efter en massa toppar och shorts på gina. Kanske är lika bra att åka in och kolla så ser jag vad som inte är lika fint på bilderna så jag slipper sukta efter det mer, haha.

Justin performing Boyfriend

I natt (svensk tid) var det första gången Justin uppträdde med Boyfriend på The Voice finalen!

Reklamation

Förra veckan beställde jag ett par örhängen och ett halsband. Dock blev jag aningen besviken när jag såg örhängena, färgen var helt olika. Så nu är min allra första reklamation (så vitt jag kan minnas) gjord. Hoppas jag får ett par nya!

Det är alltså meningen att de ska se ut som örhänget till höger på bilden...

Trötter

Vad trött jag blev nu när jag satte mig i soffan efter jobbet! Men ingen vila, ingen ro, nu ska jag till syrran och bli bjuden på tacos, de är ju inte så illa de heller ;)

hoho, har fått lite färg i fejjan idag & igår! Härligt!

8-16

imorgon. time to sleep!

Elsa 2 år

Tänk att det redan är två år sen jag fick ett sms tidigt på morgonen under ett nattpass på björntorp att de var på väg in till BB. Tiden går så väldigt fort...

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ELSA!! :*


Fösta gången jag höll i Elsipelsi!

Bara en dag i månaden

Nu är det så att det är en dag i månaden man inte köper en, utan TVÅ chokladkakor. Den dagen är det idag.

8.30-17

Jobb imorgon så nu tänkte jag gå och lägga mig.




Btw! Gry benämnde Marcelo som "känslokall skitstövel", hon kunde inte ha mer rätt! Han är verkligen ett as...

Godaste frukosten

På tal om absolut ingenting så är den godaste frukost-mackan en helt vanlig rostad macka med mycket smör(bregott,viktigt!), kokt ägg och salt på! nu vet ni.......

6 snart 5

På fredag hoppar jag på tåget mot Linköping för att hälsa på bästastebästa Emma! Hur gött känns inte det?!?!?!



SUPER GÖTT!!





Två vänner, svettiga och ytterst ofräscha, redo för lunch på stranden i somras på Rhodos!

Mätt, men äter ändå

Här sitter jag och är proppmätt, men inte fan kan jag låta bli chokladkakan och pingvin lakritsen som ligger brevid mig i soffan?! hmmmmm.. problem.

Ont satan

Jag har sååå ont i ryggen. Eller typ på vänstra sidan mellan hela skulderbladet och ryggraden..
Idag slutade jag 15.45 istället för 13.30, så de va ju bra med lite fler timmar.. Ska jobba imorgon också, men då mellan 10-14.30, skönt med sovmorgon sådär på en lördag! Hoppas bara att ryggfan kan genomlida alla lyft och skit..



bla bla bla...



hmmmmm....


Just de, kollade ju precis veckans TVD avsnitt.. behöver inte ens skriva hur superbt det var! hehehhehhee

JUSTIN BIEBER- BOYFRIEND


En dag i solen..

.. iallfall några timmar av den. Riktigt skönt! Nu ska jag också vara "smittofri" eftersom de va mer än 48 timmar sen jag märkte någonting av den där magsjukan. Därmed blir de till att jobba imorgon, 7-13.30 (eventuellt längre) i köket.


I natt kommer även nytt TVD avsnitt OCH Boyfriend musikvideon släpps!! Yeeeey!! Så ni kan ju gissa vad jag kommer göra direkt när jag kommer hem från jobbet imorgon...


/Geeken

Onsdag 2 Maj 2012

Valborg var trevligt förutom att jag fick svin ont i magen runt tolv så jag tog en taxi hem. Lyckades somna och vaknar upp magsjuk tidigt morgonen därpå. Så ni kan ju gissa hur min gårdag spenderades?

Idag mår jag bättre. Istället är jag förbannat uttråkad...

Ikväll ska vi iallfall äta pannkaka, tänkte att det måste väl ändå vara ganska milt för magen?



Nej, nu ska jag kolla på alla Once Upon A Time avsnitt som jag missat. Har ej sett det på flera, fleeeera veckor.

RSS 2.0