I just wanna run!

Imorse när jag åt en himmelskt god frulle (fiberhavregrynsgröt med skivat äpple, kokt ägg och en kopp té) bet jag mig nå jävulskt i kinden, gjorde svinigt ont!! Så efter frullen drog jag till intersport och införskaffade mig en pulsklocka som jag kollat på ett tag, polar ft4! (För att trösta mig själv när jag hade så ont i min kind).. Ska testa den ikväll tänkte jag. Nu måste jag dock städa, har noll lust till det så jag har skjutit det framför mig hela dagen, men gjort måste det ju bli, så jag kan väl lika gärna sätta igång nu då så blir jag klar fortare.


Hör upp!

Härmed vill jag upplysa om att det är ytterst jobbigt när man eftersättas så mycket att det rinner ner en massa svett i ögonen, gör svin ont och då ser man ut ungefär som på bilden nedan... (Ni som är känsliga för en oerhört svettig och ofräsch dam bör inte kolla, eller så får ni skylla er själva).


Celsius!

Igår köpte jag celsius, sån där man kan dricka innan träning för att man ska orka mer osv. Provade den idag innan löprundan.. Jag märkte ingen större skillnad, det enda var att jag ville spurta de första hundra meterna. I övrigt orkade jag ungefär lika mycket som jag brukar. Eller mindre än vad jag gjorde för ett tag sen, dock har jag slarvat lite med träningen i ett par veckor, så det gör väl sitt också. Blev iallafall 1mil på 1h och 1min.

Hädanefter kommer jag dricka mitt vanliga kranvatten, celsius innehåller ju kolsyra så jag ville mest rapa hela tiden, haha...!


Det bästa med nattskiften..

..är att man får äta frukost två gånger! En gång innan jag lägger mig på morgonen, och en gång till när jag vaknat! Älskar frulle!!

Jag hoppas att det kommer regna på förmiddagen idag så att jag kan snarka på bäst jag vill utan att vakna av solen och få dåligt samvete för att jag inte är utomhus.


RSS 2.0