Här vill jag bo!

Sitter och kikar på lite resor, skulle vilja åka iväg ett par dagar i sommar men vet inte riktigt vart. Först var jag lite inne på budapest, barcelona eller paris, sen hittade jag Monte-carlo i Monaco. På bilderna såg det fantastiskt ut och innan jag hann börja kolla priser anade jag att det skulle vara dyrt. Kollar först runt på det billigaste. Och det är väl söta små hotell.. men som vanligt spårar jag ur när jag kollar på resor. 
 
Jag hittade himmelriket, Hermitage hotel Monte-Carlo! Där skulle jag kunna stanna föralltid!

Dock kändes det som en kniv i hjärtat när jag kollade priserna, det billigaste rummet det har kostar 4000kr/natt och det dyraste på ca 75000kr/natt, och naturligtvis var det just den dyraste diamond-sviten jag fastnade för. Attans!

För att man ska förstå hur vackert det är kan ni klicka här, och sen bläddrar ni ner lite och tar en virtual tour, jag dog nästan...
 
 

Skall ej drickas efter kl 17..

När ska jag lära mig att jag inte kan sova om jag dricker té eller chailatte på kvällen?! Det är alltid lika frustrerande när man bara ligger och vrider och vänder på sig för att man inte kan somna. Är inte trött för fem öre. Suck!

Imorgon ska jag förresten hälsa på på Buskis, på förmiddagen (därför jag är så frustrerad över att inte kunna sova). Ska bli kul, och gott, onsdag betyder fisk till lunch!! Wehoo!


PROSIT!

Igår tyckte jag väääldigt synd om mig själv. Hade överjävligt ont i halsen så jag lyckades bara sova till kl 8 efter nattens arbete, och snorade som tusan. INTE kul. 
 
Idag har jag tagit det lugnt i soffan i hopp om att förkyldningen ska dra sig tillbaka. Och än så länge har det bara blivit bättre, så min metod att bara äta halstabletter, godis och mackor verkar fungera alldeles utmärkt! Dock är det lite synd att jag inte tagit tillvara på solen idag. 
 
Annars har jag lyssnat på One Direction(!) typ hela dagen. VAD HAR DET TAGIT ÅT MIG!? haha, närå, men de har väldigt trall-vänliga låtar med sommarfeeling, faktiskt!
 
 

Långledighet!

Under min första långledighet har jag vart en sväng till Umeå och hälsat på, där var vädret som på den första bilden. Sen kommer jag hem, vädret här hemma är på den andra bilden.... Naaaaajs!


RSS 2.0