FOUNDATIONS


Tack och bock!

Har precis ätit mat och blev jätte sötsugen efter det. Och vilken tur jag har att Ivan & Emir glömde/övergav sin godispåse här uppe! MUUUUUUMMMAA!

Sista tentan för terminen, CHECK!

TENTAN AVKLARAD!!! Och det kändes bra, satt som vanligt och räknade ihop mina poäng som jag var stensäker på och i så fall får jag MINST godkänt, vilket jag nöjer mig med även fast jag pluggat som ett as :) Får svar den 21/6.




Imorgon blir det att packa ännu mer, för på onsdag går flyttlasset till Nydala :) Weei!

Tenta imorgon!

När jag ändå är igång.. Imorgon skriver jag min sista tenta för terminen så mellan kl 16-21 får ni gärna hålla alla tummar ni kan för att min hjärna ska fungera bättre än den någonsin gjort förut.. Detta gör ju alltså att ribban läggs ganska högt ;) Elläääh?
Pöss!

P.S
Gött att Martin & Peter garanterat är med i BB finalen nästa vecka!!
D.S








HÅLL TUMMARNA IMORGON DÅÅÅÅ!!!!











LOOOOOOOOOOOOOOOOVA!?!?!

Söndag 29/5-11

Hej!
Jag tänkte lägga upp lite bilder här från helgen, men jag finner inte min kamerasladd. Hoppas jag hittar den innan onsdag eftersom vi flyttar då, annars är risken att jag inte hittar den innan vi åker hem till nyköping/oxelösund, och det vore k a t a s t r o f!

Sålänge bjuder jag på ett par bilder jag tog med camen :) 
Emma var ju riktigt fin på den nedersta bilden.. hahaha

Lördag 28/5-11


Yes it did

Det kom fram nu... bajs bajs.

Irriterande!

Jag publicerade ett inlägg för typ 3 timmar sen, men när jag går in på min blogg så ser jag det inte. Gör ni det? Det brukar bli så ibland, men sen när jag publicerar ännu ett inlägg kommer den andra också vanligtvis fram. Ska testa om de blir så nu med.....

Torsdag 26/5-11

Hej! Jag har pluggat som ett as den senaste veckan, så har knappt haft tid att skriva någonting.. Igår kväll kom iallfall Ivan och Emir hit och imorgon kommer även Emma L och Pernilla! :D Nu ska grabbarna iväg och träna och jag ska sätta mig och plugga medan de är borta...







Ikväll blir det nog tacos till mat, så nu vet du det Emma :)

Run the World

Den är ju bara för bra den här låten :)

Hur grym var inte Beyonce igår då!?


Yeeeey!

Diana skrev till mig på facebook att hon är hemma den 17e-19e juni! Gissa om jag blev glad, jag är också hemma då, PLUS att jag inte börjat jobba ännu!! Det ser jag VERKLIGEN fram emot!!  :D Va nog 1 år sen jag såg den tösen sist om jag inte missminner mig.. Ååååh, vad skoj det ska bli!

Billboard Awards 2011

Justin vann hela sex priser igår kväll på Billboard Awards! :)

-Fan Favourite Award
-Top New Artist
-Top Social Artist
-Top Streaming Artist
-Top Digital Media Artist
-Top Pop Album
-Top Streaming Song (video)

Sjuk :(

snorar som attan och fryser :( TYCK SYND OM MIG!













Tack & godnatt!

Lördag 21/5-11

Mätt och belåten, har precis varit och ätit god persisk mat hos vår granne :) Nu ska vi ner på stan med Patti och sätta oss på en uteservering :) Ha de fint, pöss♥

Jag skulle också kunna tänka mig att...

.. tjäna 346 620 000 kr på ett år när jag va 16-17 år gammal.




Inte alls avis... . . . . . . . ... . . ....


Ni förstår säkret vid det här laget att det är Bieber jag talar om.




Nu ska jag spela Angry Birds Rio på Milads telefon och sen ska jag sova, till skolan imorgon för att tentaplugga med Pattilita :) Pöss♥


Milads val ikväll:
Tänkte att han få välja en låt jag lägger upp varje torsdag! :) (Om jag kommer ihåg, jag sa åt honom att han får komma ihåg det själv.. jag brukar ju inte vara speciellt bra på sånt, så skyll på honom om det missas)

Mycket låtar atm.

Men så blir det ibland.. :) Jag tycker det kan vara ganska kul, för då kan man få lite tips på bra låtar :) Vad tycks om denna?

Seminarium

Ungefär såhär kändes det efter våran basgrupps-redovisning idag:
^^

Bra låt

Bjuder på en bra låt eftersom jag inte har tid att skriva nåt :) Hoppas det duger!

Lördag 14/5-11

Idag har jag och Patricia vart så duktiga att vi satt och pluggade i skolan i 5 timmar! Sen kom Milad och hämtade oss, så åkte vi och handlade! När vi kom hem grillade vi och sen blev det film! Närmare bestämt G-FORCE :)
Rekomenderas!

Godnatt

Dags att sova, jag har varit riktigt trött en stund nu. Vi hade visning av lägenheten idag :) Skönt att det är gjort iallafall, och förhoppningsvis behöver det inte bli fler gånger!
Imorgon ska jag till skolan för att PLUGGA! Frukost hos Patricia kl 9! :)
Pöss♥

Kan man ha mer rätt?

;)

Beställt!

Idag beställde jag Never say never dvd:n! :) Den kommer ut i USA imorgon, men här i Sverige släpps den den 27e juli... Lååångt kvar, men tiden kommer nog gå fort! Sen när jag har den i min hand ska jag tvinga alla jag känner att se den, och ååå vad roligt ni kommer tycka att det är!^^ ha ha ha!

Belöning: Laxmacka!

Nu har jag suttit och läst, och läst och läst, ända till kl 22, då kollade jag BB, läste i pauserna, läste 30 min efter och nu har jag precis smällt i mig två stycken smörgåsar med gravad lax! Bra belöning, huuuh?! :) Ska snart sova så jag orkar upp till föreläsningen imrogon, den börjar ju faktiskt kl 10. (Vilket är ganska tidigt eftersom jag vänt på dygnet..)

Naaaw, vad söt!


Tweet

Åh, justin twittrade nyss detta:



Och gissa vilket klipp det var? Klicka på bilden så ser du^^

YEEES!

Peter är kvar!!! :D

Sevärd


7/5






Hoppas hon uppskattar denna, det tog faktiskt ganska lång tid att göra paketet....

Lördegen 7/5-11...

Alltså imorgon, kommer det vara Europas största belieber träff i sthlm, endast för att herr Bieber ska komma hit någon jäkla gång :P OM jag hade haft möjlighet att ta mig dit hade jag naturligtvis gjort det! Meningen med hela grejen är ju att de ska lägga upp det på youtube så att han ska kunna se det. OCH jag tycker att de tjejerna som fixar det borde vara så pass smarta att de på nåt sätt fixar en namninsamling eller någonting som de kan ha i slutet av videon eftersom det nog är väldigt många som inte har möjlighet att komma :) Najs iallfall att någon tar tag i saken ;) haha :P


Neeej :(

Peter i BB är nominerad mot Gurkan och Katerina! Tyvärr tror jag att Peter åker, men jag hoppas verkligen inte det!! Nu vill jag faktiskt att Gurkan ska åka för han tror sig så jävla mycket hela tiden och snackar skit om alla. Peter har iallafall humor! :)


Ännu fler

Emma du måste gå in och titta på hm när du har tid, hittade ännu fler snygga nu, men orkar inte göra ett kollage till :P

Dedicated to: Emma!

Precis som alla andra människor brukar göra så gör jag också ett kollage med bikinis till min bästa vän! :)


Haha, nejdå, har faktiskt inte sett nån som gjort det förut, men jag gick in på hm:s shop online och såg en massa mönstrade bikinis och vem tänker jag på då om inte Emma? :) Här är iallfall ett ihopklipp på några av dem jag tyckte va riktigt snygga! Så du kan ju ta dig en titt inne på  hm om det nu skulle vara så att du är i behov av en ny :)

Pöss♥

Hur söta är dom inte?

Awwww :)

Godnatt?

Jag ligger i soffan och försöker komma på fler saker jag kan göra på datan så att jag inte behöver lägga mig. Jag har svårt att komma på någonting mer då jag redan har:
-Läst alla intressanta bloggar, dvs vääääldigt många minst 35.. det är alltså såna jag kan utantill i huvudet
-Varit inne på FB
-Kollat runt på diverse shoppping sidor (kan ändå inte köpa någonting så det känns ganska meningslöst)
-Kollat BB, glamourama, anagina show
-Vart inne på youtube och kollat på diverse musikvideos, intervjuer osv.
-Dansat i soffan till Look at me now i minst 10 minuter

Jag kommer inte på någonting mer kul man kan göra!?





Blir väl att gå till sängen och kolla på kvällens 2½ men avsnitt.. hoppas jag inte sett just det avsnittet alldeles för många gånger bara :P




fan blev kissnödig nu också. Fuck, bråttom.. hur fan stvas brottom? brottåm?... äsch har inte tid med detta stavandet. Ni fattar vad jag menar, måste rusa!!




Va fan, BRÅDIS KAN JAG JU SKRIVA, VARFÖR TÄNKTE JAG INTE PÅ DET!?!


Hejdåååå!

LOOK AT ME NOW

När jag hör den här låten är det mission impossible att sitta still!

Suck, vad jobbigt

Emma la upp en bild på ostbågar på sin blogg. Det var inte så schysst tycker jag eftersom jag börjar dräggla på två sekunder, och för att inte drunkna i mitt eget dräggel måste jag nu släpa mitt arsle till bilen, åka till affärn och sen tillbaka hem igen.. Hur jobbigt?!



...






..








.
....



....
.







...










........



.... Sjukt jobbigt...!

Thumbs Up!

Vad tråkigt tänker ni.. ännu ett inlägg om Bieber... Men det är inte han som är huvudpersonen i detta klipp, så de så :)

RSS 2.0