VÄRLDENS BÄSTA<3

Jag älskar dig

FALL FOR YOU


STÄDNING

Det här med att städa har aldrig varit min grej riktigt. Och det blir ju inte bättre nu när det är kvavt och äckligt i luften. Jag hinner bli riktigt varm av att dammsuga min lilla etta på 35 kvm. Nej, det här gillar jag inte!
Nu ska jag hoppa in i duschen och kvart i 4 ska jag plocka upp Emma så ska hon, jag och Linda köpa ingredienser till tacos! Mums vad gott det ska bli! :) Lite senare kommer även Marcus förbi och ännu lite senare blir det tellus :) Ska bli trevligt!^^
Ha en fin dag!♥

JAG TYCKER DET HÄR MED RUBRIK BÖRJAR BLI TRÅKIGT.

Tänkte bara säga att jag ser fram emot imorgon.. de ni!
-Noll inspiration till att blogga, men den återkommer säkert snart.. inspirationen alltså.

VART FAN TOG SOLEN VÄGEN?

Ja, det kan man ju undra....... inte är den här iallfall.

HUR SJUKT BRA VA DEN DÅ?

Jo det ska jag svara på. Den va sjuuuuuukt bra, helt sick. Lätt den bästa av Twilight filmerna hittills. Den hade liksom allt, både kärleken och en massa action! Kanooon! Nu är det nästan så att jag önskar att jag inte sett den för nu måste jag ju vänta ett helt år på nästa film antar jag.. Men ååh, vad det va värt väntan på Eclipse iallfall.
Twilight


Twilight

Twilight

Twilight

Twilight

LOVE IT!

ECLIPSE

Ikväll smäller det, kl 18 ska jag, Linda och Emma se Eclipse. Sjuukt, har fan längtat efter den här filmen sen jag såg New Moon på bio för över ett år sen!
Vet ärligt talat inte hur många gånger jag sett trailern sen den kom ut på YouTube.. hehe

KRETA!!

Den 20e augusti drar jag och min älskling till Kreta! Wohooo! Fan vad najs det ska bli. Kan lägga  upp bilder på hotellet och så en annan dag för nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig ganska ofräsh efter jobbet när man svettats toook mycket. Sen ska jag in till stan för jag och fisis, även kallad Milad, ska spela minigolf och äta glass i hamnen!

HUR MYCKET HAR JUSTINS RÖST FÖRÄNDRATS PÅ ETT ÅR?


RSS 2.0