Believe Acoustic

Idag släpptes Believe Acoustic! Riktigt bra, precis som väntat. Min favorit är nothing like us, snacka om att skriva rakt från hjärtat.  

this is what i'm talkin' 'bout... jao. haha

de va detta jag syftade på i föreegående inlägg.. samt ett par saker till, men de hittar jag inte just nu, så det skiter jag i. Skorna är nog prio ett.. fast jag vill ju ändå inte använda de ute nu i snö och slask. Så jackan kanske är viktigast ändå...
 
(ps. vad wierd det såg ut med svart bild i bakgrunden på jackan och skorna, men de får vara så.. d.s)

aaaaaaahhhhh

Jag är sjukt rastlös och har as mycket spring i benen. 
 
Jag har hittat svin snygga träningskläder/skor idag som jag bara vill klicka hem direkt. Kliar lite i fingrarna. Men det får nog vänta tills nästa månad.. kanske. 
 
Imorgon efter jobbet ska jag trääääääna, wehooooooooooooooo!
 
 
/mongot

Söndag den 27 januari 2013

Godkväll! 
 
Första gången jag skrev 2013 här tror jag...? eller?.....
Jag är as nöjd för jag har kommit in i träningen ingen! Dock nästan för mycket tror jag.. Igår hade jag nämligen tänkt ha en vilodag, men då köttade jag på crossen. Jag kände ju faktiskt för det så då kan jag väl lika gärna passa på tänkte jag, så skulle vilodagen varit idag istället. Men så blev de inte heller, gick ut på en långpromenad istället, 1 mil för att vara mer exakt, i rask takt. 
 
Såååååå, imorgon ska jag vila! Grejen är den att när jag kommer in i det här med träning riktigt ordentligt så tröttnar jag ett par månader, och jag vill ju att det ska hålla i sig. SÅ jag ska försöka ha två, minst en vilodag i veckan när jag inte ska träna. punkt. 
 
aaah, va väl typ det.

6 år sedan Biebs första youtube video!

 
Första videon;
 
 
Herrejävlar!! Nu är det bara 3 månader och 4 dagar kvar tills Biebs är i gloooooben!! Dör lite...

Vill läsa!

Hej! Igår började jag läsa femtio nyanser av frihet, den sista boken i trilogin. Och jag undrar för mig själv varför jag inte tog med boken till jobbet så jag kunde läsa nu på rasten? Det hade ju varit perfekt!..


Härligt med värmefilt...! :)


Hohooo?

Hoohooooo!?! Här var det dött! Haha. Men jag har inte övergett min lilla blogg helt, bara blitt en instagram nörd istället. Nu har jag däremot tänkt komma ihåg att skriva lite här ibland också. Iallafall försöka.

Idag har jag jobbat, buskis 8-16 (precis som alla andra dagar i januari(och eventuellt februari))! Förutom jobb så har jag avslutat det något förlängda träningsuppehållet jag tänkt ha mellan jul och nyår. Det känns bra. Dock känns det mindre bra att uppehållet varade två veckor längre än tänkt. Men skitsamma, bättre sent än aldrig.

Jaja, nu är de sleeping time! Godnatt!

P.S det har snöat gööööör mycket idag. D.S


RSS 2.0