Rapattack!

haha!

haha

Jaa, Emma. Det verkar som att du måste påpeka att jag ska uppdatera :P
Idag är jag iallfall ledig, jag och miladpilad ska åka och storhandla snart! Ska bli kul att äntligen få ha lite mat hemma :P Vi har ätit kötbullar och makaroner nu några kvällar för att vi inte har någonting annat.. Hmmm.. Men det har jag ju inte så mycket emot då jag tycker att de är mumsigt!
Ikväll ska vi nog se en film tror jag. Imorgon flyger Milad ner till sthlm för att spela match och sen åker han hem till Nyköping en sväng på samma gång för att hälsa på när han ändå har flygbiljetten betald :) Jag kommer under de fyra dagarna ha Patricia boende hos mig så att jag slipper vara totally alone :) Vi ska träna varje daaaa, lalalaaa(8) Det är faktiskt svin kul, IKSU IS THE SHIT!:) Var på punch out igår, sjukt kul!
Måste åka nu, tjing!

Mördarpass!

För en liten stund sen kom jag hem från ett SJUUUKT jobbigt fyspass på iksu! Fan vad slut jag var, trodde jag skulle dö minst 50 ggr typ. Det höll på ca 85 minuter..

..................men ååå så skönt det känns nu efteråt må jag säga! :)Imorgon är jag ledig, wohoo!

UPDATE

Heeeeej :) Nu var det ett tag sen.. igen. Men jag har pluggat som ett as i veckan, så det har inte riktigt varit prioriterat att sitta här och skriva.
I tisdags hade vi iallfall vår första redovisning i basgrupperna, det gick bra och vi fick bra respons på vårt paper, så de va skoj! Och igår var det dags för den första tentan! Hade förberett mig på att dne skulle vara jätte svår, men den var faktiskt ganska lätt :) Så jag är 98% säker på att jag klarar mig....
Nu skulle det ju kännas ytterst jobbigt om det blir omtenta i slutet av mars......................
Igår kväll var det iallfall tentafest med klassen hemma hos David! Det var skoj, men jag var super trött så jag bad Milad komma och hämta mig när han ändå skulle åka hem från Kalle. Det var mellan -25 och -30 igår, så hade ingen lust att ta bussen hem.Idag ska Milad spela match... Mot sitt gamla handbollslag. Det måste jag ju se så kl 15 ska jag vara där. Skoj! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, SKÖÖÖÖÖÖNT!

(kan lägga upp bilder från igår lite senare, har inte riktigt tid med det just nu)

Dilemma

Jag vill såååå gärna se grammysgalandirektsänt i natt, den börjar kl 02.00 svensktid. Men imorgon ska jag ju vara i skolan kl 9.. Så. Hur ska jag göra? Jag är mest inne på att se grammysgalan faktiskt. Men vi får se hur länge jag kan hålla mig vaken. Tänkte, att det kanske inte är hela världen om man inte sover så mkt en natt.. Elläääääh?

Tentaplugg!

Har de senaste dagarna bestått av.. Igår kväll kom Lassi hit! Milad lagade mat och vi åt, drack och pluggade :) Det blir lite roligare att plugga när man gör så.. :) Nu ska jag fortsätta med pluggandet, men inte inför tentan utan idag ska jag förbereda mig för seminariet som är på tisdag! Hare gött!♥

Count on meCutest thing ever..

.. är precis vad jag har som bakgrundsbild på datan, gissa vad/vem!
Who (or what) might it be?!

ONSDAG 9/2-11

Redan den 9e!? Jesuuuuus vad fort tiden går må jag säga! Idag lämnade vi in basgruppsarbetet, skönt tyckte jag! haha. Ungefär såhär lät det efter att jag och Malin lämnat paperet i lärarens postfack;
Lassi: nu känns det iallafall bra!
Therése: att det är inlämnat, ja!
Lassi: Nej, att jag hittar hit...........

haha, får mig ett gott skratt så fort jag tänker på det!

Idag när jag skulle plugga till tentan somnade jag efter ett par sidor, som vanligt. Jag börjar nästan fundera på att börja dricka kaffe.......... 

...


eller......


..
nej, de gör jag inte alls.. gick ni på det? :PJag har förövrigt bokat hemresa idag, märkte att det inte var så bra, för det är när man vet när man ska åka som man börjar längta till det! POOOP!

VECKAN

I veckan som gått har jag pluggat! Nollningen är ju slut så jag har mest pluggat på eftermiddagarna. Men i fredags var jag och Milad på bio, vi såg little fockers :) Den var riktigt bra! Man skrattade högt ett flertal gånger, inte ofta det händer!
Igår hade Milad match. Jag skjutsade honom till Mariehem C vid kl 11 för att han skulle få skjuts till hallen med en lagkompis. Sen åkte jag till Patricia och hon bjöd på brunch! Mycket gott var det! Sen begav vi oss till macken för jag var tvungen att fylla på kylarvätska. Men jag fick spela dum och låtsas som att jag inte fattade någonting så att killen i kassan hjälpte mig :P Efter det åkte vi till Robertsfors för att se matchen! Den här veckan vann dom inte, men Milad var iallfall duktig.
På kvällen var det tänkt att jag, Milad, Patricia och hennes roomie Ulrika skulle ut och dansa salsa. Men det var så lite folk där så det blev NH istället. Där fann vi även Malin Lassi så det var skoj! Dock drack jag ingenting eftersom det har vart mycket med nollningen plus att jag körde^^

Sean Kingston ft. Justin Bieber

Skön låt :) Kul att Justin är med på en lite "annorlunda" låt mot vad han brukar vara!

RSS 2.0