Fredag 29e Juni 2012

Trött som en gnu är vad jag är. ca 4km sprang jag och Diana idag. Duktigt! Sen åkte vi och köpte godis... så är det när man innerst inne är en tjockis.. 
 
Nåt annat som hänt?........ Nä...... Eller jo, Mirja lyckades sälja på mig en ring idag, helt oplanerat, men ack så fin den är(!)... och det var ju faktiskt rea, så då är det okej. 
 
Nej, nu måste jag pallra mig till sängen, kan ju inte ligga och sova hela dagen imorgon när det bär av mot huvudstaden (håller tummarna för att det inte ska regna allt för mycket).. Godnatt!

Torsdag 28e juni 2012

Snart ska jag iväg för att jobba min tredje och sista natt för den här veckan. Ska bli skönt att gå hem och sova några timmar imorgon bitti, därefter bjuder morgondagen på en sväng på stan och ut och springa med Diana! Nu har jag inte motionerat på en vecka typ, så de kommer väl gå lite halv kasst kan jag tänka mig..
 
 

---


När Biebs var i Norge


Midsommarafton

Det bästa med midsommar var naturligtvis att jag fick träffa Diana, för första gången på typ 11 månader. Sjukt vad längesen det var, blev så glad att jag fick tårar i ögonen. De är inte ofta det händer ska jag tala om! Någonting annat som gjorde kvällen riktigt bra var Minttun, helt klart. 
 
 

Skräck

Igår kväll när jag satt i soffan kände jag plötsligt hur någonting landade på min kind. Jag flög upp ur soffan fort som fan (jag trodde naturligtvis att det var en spindel som hade krupit i taket och sen ramlat). Dock lugnade jag fort ner mig när jag insåg att det bara var en virrig nattfjäril. Puuuuuuh..

JUSTIN BIEBER, BELIEVE ALBUM!

Som jag har längtat!! Den är sjuuuuuuuuuukt bra, älskar när mina förväntningar blir överträffade. Speciellt efter en så lång väntan sen jag beställde den, 5 månader och 5 dagar... 

Låtarna finns även på spotify!

Inskolning, natt 2

Om någon timme ska jag iväg till jobbet för min andra inskolnings natt. Det är skönt att gå och lägga sig strax innan 7.30 på morgonen, då är man lagom trött...!

I helgen ska jag och mamma vara barnvakt till Elsipelsi! Håller tummarna för att det ska bli någorlunda bra väder så att Elsa kan leka i sin nya sandlåda.

Precis smällt i mig tacoooooos! Göttigt!

Glädjande sms!!

"Ett brev från CDON.COM är nu inlämnat på posten och är på väg till dig. Mvh Posten."

Kan man bli mycket gladare en torsdagskväll?! Believe is on it's waaaaaaaaaay!!



Gratis konsert i Mexico City

Inte mindre än 300.000 personer kom på Biebs konsert i Mexico City idag. Fasen vad ballt det måste ha varit!


En video han gjorde precis innan han skulle ut på scenen...

Lååång promenad!

Kom precis hem från en 9,3 km promenad. Känns bra. Vi gick 17 sekunder snabbare/km än vad vi gjort förut också, 9 min/km. Kul!


Blev en glass i hamnen med mamma, Cecilia och Elsa efter stan idag också..

Fika paus!

Istället för tröjan jag tänk blidde det en skinnjacka jag inte tänkt.. så de kan gå, hehehe.

Inskolning

Jag ska ha inskolning på natten på B-torp ons-tors och tors-fre.. Så i natt försökte jag vända på dygnet lite.. höll mig vaken till 2.30 men vaknade ändå kl 10. Det gick ju bra... Not.......

På jakt!

Nu ska jag snart på jakt efter en luvtröja med hög karage. Hoppas på att hitta någon till ett bra pris. Den jag har är nämligen trasig och ändå använder jag den en gång om dagen typ. Favoriten!

JUSTIN BIEBER- AS LONG AS YOU LOVE ME (FEAT. BIG SEAN)

HOLY MOLY! Ska alla låtar vara såhär bra?! LOVIN' THE BEAAAAAAAT!!!!!

#3HOURS UNTIL "AS LONG AS YOU LOVE ME" HITS ITUNES!

Den är svinigt bra, han sjöng ju den när han var i Norge!

Busiz & Max

På förmiddagen var jag med Cecilia och Elsa till Busiz, efter det blev det lunch på Max med en jordgubbs lyxshake till efterrätt!

Elsa hoppar studsmatta, leker i bollhavet och sedan hugger hon in på lyxshaken på Max, haha!

Gårdagen

Igår umgicks jag med Emma! Det blev en sväng på stan, eftersom skattepengarna kom i fredags, hehe. Jag som inte skulle köpa någonting. Men äh, va fan, jag har ju inte shoppat någotning (knappt) på as länge, så de va okej tycker jag.

På kvällen blidde det grillfest hos Cecilia. Men jag och Emma orkade inte grilla så vi köpte med oss rostbiff. Det var skoj, men vid kl 23 kände vi oss trötta så vi knatade hemåt..




Måste bara tillägga att jag hatar det jävla vädret vi har!!!! Jag stör mig förjävla mycket på det!!
.......And I'm out!

9

Kan knappt fatta att det bara är 9 dagar kvar tills Believe släpps!! Då ska bilen tankas och så ska jag åka någonstans, bara för att kunna lyssna på alla underbara nya låtar på högsta volym. aaaaaah!


POFF

KATCHING!

Fredag 8 Juni 2012

Godmorgon/förmiddag!
Vaknade vid halv nio, har ätit frukost och degat i soffan sen dess. Skönt att ta det lugnt såhär på morgonkvisten. Idag ska vi iväg på min kusin Gustavs examen. Och ikväll kommer Emma hit! Verkar som att det blir en bra dag.

Har kollat typ 15 ggr sen igår om jag fått tillbaka mina skattepengar än (de började ju betalas ut igår) men än har de inte landat på mitt konto. Hoppas de kommer snart! Poff, så är dem däääär..........



P.S Stuck in ny head:

Torsdag 7 Juni 2012

Idag var jag på skolan och jobbade, förskoleklass och fritids. Riktigt roligt är det. Imorgon är det ju skolavslutning för barnen också. Hoppas de sköter sig och sjunger "sommarlov" ordentligt, inklusive rörelserna, på avslutningen. haha.

Nu är jag trött.. Imorgon kommer Emma... IGEN! Tänk sikken tur jag har, härligt att kunna skriva det två veckor i rad! :) Godnatt♥

R.I.P Lucas

Idag var tyvärr Lucas (Cecilias katt) tvungen att avlivas. Han hade njursvikt. Så vi har begravt honom på baksidan idag, här hos mamma. Tråkigt när det blir så. Han var ju så fin och mysig katt, även om jag blev sjukt snorig av honom.

Snabbaste 30 minuterna, ever..

Jag vet att jag kommer vilja se detta igen, och lägger jag inte upp det här så kommer jag sitta och leta häcken av mig på youtube. haha.

JUSTIN BIEBER- ALL AROUND THE WORLD

I natt släpptes ännu en låt som är med på den kommande skivan Believe.
Det känns som att det kommer vara en otroligt härlig blandning av en massa olika "stilar" på Believe. Jämför bara den här som är mer upptempo med tex Die in your arms. Båda är sjukt bra :) AAAAAH, inte ens 2 veckor kvar till Believe!

Förresten!! någonting jag tyckte var sjukt häftigt som jag läste för någon dag sen på twitter;

En glad överraskning på väg hem från jobbet.

Igår och idag har jag vart i förskoleklass och på fritids och jobbat. Vi hade förövrigt friluftsdag idag. Hatade det när jag själv gick i skolan, men som "fröken" var det mycket roligare, haha. Jag deltog faktiskt på det mesta, t.ex hoppa säck, stövel kastning, lång hopprep, katt & råtta m.m. Skönt att det var fint väder också, annars hade det sugit.

Hur som helst. Till det viktiga!!

När jag bara cyklat en liten bit på väg hem från jobbet kollar jag upp i skogen. Och vem ser jag där ligga på en liten bergsslätt?! DORIS!!! Hon har ju vart borta i drygt en månad nu! Fasen vad förvånad jag blev, trodde hon blivit överkörd eller nåt.. Hon blev helt till sig! Så försökte jag ringa mamma så hon kunde komma med kattburen, men hon pratade ju i telefon i typ en kvart, vilket kändes som en evighet när jag oroade mig för att Doris skulle springa iväg igen. Jag kunde iallfall locka med Doris en bit på vägen hem. Tillslut slutade mamma tjattra i telefon och jag kunde be henne hämta kattburen, vilket hon gjorde och nu ligger Dorran här i soffan brevid och myser. Hon har spunnit varje vaken sekund sen hon kom hem, så jag tror hon var lika glad att se mig där när jag var på väg hem från jobbet som jag var att se henne! :)

En bild från förra sommaren när Doris ligger och göttar sig i solen!

Tisdag 5 Juni 2012

Godkväll!

Det känns som att jag inte haft tid att sitta här och skriva sen... aa, sist jag gjorde det helt enkelt. Helgen bjöd på fest, umgänge med Emma och BB-final! Fest-biten var av anledning att Mirja fyllt år så i lördags firades hon.

Söndagen fick bli en riktig slapp-dag. Dock vaknade jag 8.50 och var hur pigg som helst och inte ett dugg bakis. Emma väckte jag ungefär 10.30 med hjälp av en videoinspelning innehållande Elsa när hon spelar på kastruller och "sjunger" lilla snigel.. KUL!... tyckte jag, men inte Emma..

Bilder från i lördags!

Fredag 1 Juni 2012

Herreguuuuud, man kan inte tro att det är Juni när man tittar ut genom fönstret. Vilket piss väder!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa lite innan jag ska iväg och jobba på fritids några timmar. Ikväll blir det god mat och Let's dance final! Anton måste vinna!!


Imorgon kommer Emma!!! :D yeey!

RSS 2.0