First day@work

Jahapp, då var första dagen på spmmarjobbet avklarad. Känns riktigt bra och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet!

Nu, SÄNGEN!


Beauty And A Beat, Stockholm 22/4-13

 
Filmade ju såklart! Riktigt mäktigt när hela arenan hoppar i takt till musiken! 

#thatPOWER

TACK will.i.am och Biebs för världens bästa pepp-låt! TRÄÄÄNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 

Off.

Fredag idag, har precis kollat Vampire Diaries medan jag åt frulle. Gött!
 
Hade tänkt att träna, men det känns som att jag kommit ur mitt träningsmode totalt. FUCK. Det som har varit så roligt att hålla igång! Sen nyår har jag haft max en veckas uppehåll (förutom de senaste 12 dagarna) och det var när jag var magsjuk. Men nu har jag blivit helt off. Ätit skit och inte rört på mig ett piss. Idag var till och med första gången jag åt gröt till frukost på typ en vecka. Jag har inte "orkat" fixa det. Så jävla lat. Det är ju inte ens jobbigt, fort går det också. 
Tror jag ska beställa hem lite nya träningskläder, då blir det lite roligare! hehehehe.... HM har riktigt snygga sportbh:ar som jag gärna vill ha, dock tycker jag det är svårt att veta vilken storlek man ska ha när man beställer på internet och inte kan prova. Får väl mäta helt enkelt... Men det är ju jobbigt. hahaha, blir så jävla less på mig själv!
 
 
 
 
 

JUSTIN BIEBER, BELIEVE TOUR 2013!

Igår var dagen här. Den 4 juli förra året bokades biljetterna och sedan dess har jag räknat ner.

Väntan var lång man blev trött i både ben, rygg och huvud. Vi stod ute i kö från ca 10.30-17.30 (tur att det inte regnade), därefter blev det väntan inne i Globen. Emellanåt skrek hela globen "We want Justin" eller "Justin Bieber", tills 21.10 när allting brakade loss på riktigt och konserten drog igång. Skriken var öronbedövande, trots öronproppar. Folk runtomkring började gråta och skrika, själv blev jag snarare stum och uppfylldes av känslan att det var sjukt häftigt att vara med om vad som hände precis då. Första gången Biebs står på en scen i Sverige och där står jag, längst fram på stå parketten. Fan vad ballt, äntligen!! Som jag har längtat!

Jag har svårt att säga vad som var bäst, allt var otroligt bra. Men det jag upplevde som mäktigast var entrén, när han sjöng; Beauty and a beat, as long as you love me, love me like you do, all around the world, baby, boyfriend, one less lonely girl... och en massa, massa fler. Sen tyckte jag också det var kul att de visade gamla klipp från youtube, det är riktigt häftigt vilka kontraster han upplevt i sitt 19 åriga liv.

För att sammanfatta det hela så är jag otroligt glad att jag fick tag på biljetter till denna turné med en så fantastisk artist, Justin Bieber.

Det var första gången jag såg honom live, men definitivt inte den sista!


TAGGAD!

Jag kan inte förstå att vi ska se Biebs live på måndag, det fastnar liksom inte i min hjärna.
Tränat har jag inte gjort på en vecka nu, har inte haft så långt uppehåll sen jag va magsjuk för nån månad sen.. precis nu lyssnar jag på min köttar-lista på spotify.. Jag ljuger om jag säger att det inte sprätter till ordentligt i mina ben! Tror det får bli ett litet träningspass, har druckit på tok för mycket varm choklad på kranskolan i veckan...... Verkligen... FÖR mycket!


Sommarjobb och bilägare!

Den här veckan har det hänt grejer!
Jag har fått sommarjobb på ssab, så nästa vecka blir sista veckan på Buskis.. Lite tråkigt eftersom jag trivs super bra, men jag kommer åka och hälsa på.

Från och med den 15/4 har jag alltså jobb på verket tills den 31/8, vilket känns gött!

Och alldeles nyss blev jag bilägare! Jag och gamla oplan återförenas, haha.. Jösses.


Sprang milen!

Idag är jag stoltare än stoltast! I förmiddags sprang jag 1mil på 59 minuter, mitt mål var att klara av det på en timme i början av sommaren, men jag fixade det tydligen redan nu, på första försöket! :D


RSS 2.0