Tisdag 31 januari 2012

Hej hopp!

Sitter här i soffan och slappar, har gjort det sen jag åt frulle för nån timme sen. Ska väl börja packa lite, släpade upp några kartonger från källaren igår. Det har jag förresten glömt att skriva, jag flyttar hem på lördag! Kommer att sakna fisen som är kvar och pluggar här uppe, men eftersom jag slutat skolan har jag inte riktigt råd att bo kvar här, plus att jag har "lidit" av hemlängtan länge.. haha, de lät rätt kul, lidit av hemlängtan.. Så kommer det nog att bli bra ändå.

Senare idag skulle Patricia höra av sig när hon kommit hem från skolan. Jag har tänkt att vi ska se Breaking Dawn Part 1, hon ville se den då hon inte sett den förut, och mig gör det ju såklart ingenting att se den en gång till.

Have a nice day!

Torsdag 26 januari 2012

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev någonting igen..

Hur som helst, tentafesten förra veckan var riktigt rolig! Det var mycket folk ute och en allmänt trevlig kväll. Sen dess har det inte hänt så mycket.. Mest suttit och kollar på Jesey Shore hela dagarna, nu har jag dock sett klart alla avsnitt, buhu :( Vad ska jag nu börja kolla på för serie? Några förslag?

Ivan och Emir är här uppe och hälsar på nu också, ikväll ska vi äta tacos och jag ska även se med Patti om hon vill komma och äta med oss :)

Förresten så köpte jag de där äppelpajs téet (stavning?) som Patricia har, de jag skrev om härom veckan;

haha!


Tentafest

Godkväll! Nu är det dags att dra på tentafest.. eller snart iallfall, ska åka vid halv åtta, tills dess roar jag mig med att se halva vampire diaries avsnittet som är på tv nu, pöss!
Hej på dig fejk smajl! haha!

Fin fint i sovrumsfönstret hos Emma;

Eller hur?! :D

weheartit.com


Äppelpajté

Idag var jag förbi hos Patricia ett par timmar. Jag måste bara berätta att vi drack ett super gott té som smakade precis som äppelpaj! Svin gott verkligen. Måste vara en väldigt klipsk person som kom på att man kan ha ett té som smakar äppelpaj, för om man blir riktigt sugen på att äta äppelpaj någon dag så behöver man inte hålla på och baka en.. nej nej, det är bara att ta en kopp av sitt äppelpajté.


Vilket långt utlägg för att vara om ett jäkla té, haha. Ni kanske fattar att det var gott då?

Lördag 14 januari 2012

Idag har vi varit duktiga! Städat hela dagen, plockat ner julgrejerna och lite sånt så nu sitter vi i soffan och kollar på en film på femman. Kl 20 är det gladiatorerna, det måate jag ju kolla på eftersom jag alltid såg det när jag var liten. Ett ganska bra tidsfördriv..

Förresten har Ivan & Emir bokat resa hit nu, så de kommer upp den 25e och åker tillbaka den 30e denna månad, det ska bli kul! :)


Ha en fin lördagskväll!

The Vampire Diaries s3 e11

Herregud! Jag trodde inte att det var möjligt, en ny favorit scen i TVD! Jag gråter floder till den här scenen. Dock tror jag man måste sett alla säsonger för att förstå vad de gått igenom tillsammans... Neeeeerd. I know..

Lite bättre

Äntligen har magen börjat kännas lite bättre så nu kan jag iallfall ligga på rygg istället för att ligga ihopvikt som en liten boll i sängen. Nu har jag precis passat på att roa mig med Photo Booth, alltid lika kul. Kolla bara på de här snygga bilderna:
haha!

Magkatarr

AOUCH! Det gör ont :(

Onsdag 11 januari 2012

Hej!
Idag hade vi det sista seminariet och en uppsats inlämning. Det som är kvar att göra nu är redovisning och opponering på måndag samt tenta på fredag nästa vecka, efter det- tentafest! :) Haha, jag har bara gått på den första tentafesten och nu tänkte jag att jag ska pallra mig iväg på den sista. Ser jag fram emot! Var ju sjukt längesen jag festade.. (räknar inte juldagen eftersom jag var så sjukt otaggad då..)


Jaa, de var väl en liten uppdatering, förövrigt har det inte hänt nåt speciellt sen jag åkte hit upp igen. Har ju bara pluggat.. typ..


Nää, nu har jag då inget mer vettigt att säga (om ens det jag sagt är vettigt(?)) Blir nog bäst om jag sätter punkt.


Punkt.

Question


Repeat.

Nyårs sång som Justin la upp på sin twitter. Den är gjorde och framförd av justin själv och Jaden.. Men de kanske ni förstod av bilden.

Tror jag har bestämt mig

Hej!

Jag tror jag har bestämt mig för att ta studieuppehåll (på obestämd tid). Jag vill göra någonting annat. Jag har varit inne på flera olika saker under helgen. Bland annat att utbilda mig till svetsare. Det provade jag på idag på Andreas jobb. Det var väl helt okej, men inte så kul att jag nu tänker lägga ett år på att utbilda mig till det. Sen har jag varit inne på lite olika saker under dagen, men det jag förtillfället tycker låter som en bra idé är att fixa truckförar utbildning så kan jag köra truck! :) Det skulle nog vara roligt! Och det allra bästa med det är att det bara tar knappt en vecka att ta truckkort!.. Sen när jag känner att jag är färdig med att köra truck kanske jag ska fixa krankort. Fatta köra en jätte stor kran. De skulle vara häftigt. . .


Naturligtvis ska jag avsluta den här terminen först, och förhoppningsvis klara juridiktentan.. men den kommer jag antagligen ta med en nypa salt nu när jag är taggad på att hålla på med någonting annat.TVD S3 E10

Ikväll (usa tid) börjar de sända fortsättningen på The Vampire Diaries! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. ska jag vänta några veckor så att jag har fler avsnitt att kolla på sen eller se dem vart eftersom de kommer. Jag lutar mest åt alternativ ett då det alltid är roligare att se flera avsnitt efter varandra. Mitt problem är då; Hur fasen ska jag kunna hålla mig från att kolla när jag vet att de finns?!

What a great guy


Beyoncé- Countdown

Den här låten har kommit att bli en av mina favoriter, ju mer jag lyssnar på den ju mer gillar jag den!

Dagen bör stavas, P L U G G

Hej hopp gummisnopp!

Sitter i soffan hos mamma och skriver lite på uppsatsen. Den ska vara inne på onsdag nästa vecka så det känns som att det är hög tid att ta tag i den. Känner mig lite stressad och otroligt omotiverad till att plugga och då brukar det aldrig gå särskilt bra.


Har förövrigt haft en period igen när jag känner att jag inte vill plugga. Eller jag vet snarare inte om jag vill plugga till socionom. Hur ska man någonsin kunna veta vad man vill bli innan man är det? Gah! Tänk vad skönt det skulle vara att vara en sån person som har klart för sig redan från barnsben vad man vill bli och sen uppfyller den drömmen. Varför har jag ingen sån dröm? Det skulle jag vilja ha. Sen har jag tänkt såhär; Jag har alltid varit teoretisk av mig därav har jag varit inställd på att plugga vidare till någonting (dock hade jag inte tänkt att göra det så snart), men tänk om jag egentligen är världsbäst(nästan) på någonting praktiskt som jag aldrig provat. What a waste i så fall. Tänk om jag har värsta praktiska talangen och så kastar jag bort den genom att aldrig provat på just det, bara för att jag varit inställd på att plugga vidare...Är det bara jag som sitter och funderar på sånt? (Att man kanske borde göra någonting annat än man gör alltså.. är inte säker på att det budskapet kom fram i min ganska röriga samling av nedskrivna ord)RSS 2.0