DET SKET SIG...

.. med att skriva lite varje dag, haha.. Har haft fullt upp!
Men jag tänkte berätta lite kort om vad som har hänt för det blir jobbigt att skriva allting detaljerat. I onsdags gick vi i skolan till 12 tror jag. Sen var det hem, vila lite käka och sen ner på stan för att möta upp resten av klassen och gökbölarna för "stadsvandring". Då fick alla nollnings-lag ett papper där det stod olika saker man kunde göra, tex gå igenom kungspassagen (en galleria) där en i laget går längst fram och är mamma höna så skulle alla andra gå efter på ett led och vara kycklingar. Blev ett jäkla kacklande :P Ett annat exempel var att gå in i en butik köpa kondomer och säga "de här kommer verkligen gå åt ikväll".. Eller spela död på marken och vänta på att någon kommer och försöker hjälpa en (kan tillägga att det inte var någon som brydde sig.. det är ju Sverige liksom, alla bara kollar och går förbi :P ) Det var hur som helst skoj. Sen var det hem igen äta middag och sen iväg till en lokal där vi var innan vi gick till NH :)

Igår gick vi i skolan 9-15 sen var det hem lite snabbt, käka och sen iväg.. igen, typ alla dagar har sett ut så. Igår var vi iallfall med våra nollningsgrupper hemma hos en i varje grupp. De gökbölarna som tillhör gruppen var också med. Sen blev det kareoke på krogen, riktigt kul!

Och idag var det skola 9-12 och det är första dagen på en evighet (känns det som, känns som att det redan gått typ 2 veckor av skolan bara för man hunnit göra så mycket) som man har kunnat ta det lugnt, utan någon stress. SÅÅÅ skönt :) Imorgon blir det nämligen ut igen. Då är det tema troll! Så först ska jag till Nassit så ska vi fixa håret och så så att det det "trolligt"(?) ut.. Sen blir det till en lokal för att träffa klassen och gökbölarna och sen krooogen.. igen! Men det ser jag fram emot, ska bli kul att klä ut sig^^

ojojoj, nu blev det ett sådär långt inlägg igen även fast jag sammanfattat det någorlunda. Men men, de får ni tåla.

Nu ska jag och Miladpilad kolla på film och (sntagligen) somna i soffan. Pöss♥

Kommentarer
Postat av: emma

Vad kul :D

2011-01-22 @ 13:06:42
Postat av: Linda

Haha det låter riktigt roligt :D kul att man ligger på marken och alla bara går förbi... haha

2011-01-22 @ 17:09:37
Postat av: emma

HOHO? uppdatering plz!

2011-01-28 @ 18:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0